|
|
Bu nasıl bir hisse anlamadım haftalardır ekonomistlerin 5,30 4,70 5,50 gibi fiyatları öngördükleri yükselecek alın dedikleri senet borsanın yükseldiği günde bile düşüyorrrrrrr.Sinir olmak elde değil acaba hisseleri ucuza kapatmak isteyen uyanıkların oyunu mu bu ?
Dostum İş bankası kağıtlarında genellikle, gerçekten ortak olmaya gelmiş, ortak gibi ortak adamlar var bizim yerli spekler gibi vurup kaçmaya değil ömürlük gelmişler... Bu tahtalarda onlar gibi ömürlük yatırımcı olmak lazım hergün seans izleyen arkadaşlara göre değil... Alıcan temettünü, bedelsizini oturucan köşene yani...
Yolu nereye kadar var, nereye kadar yok onu bilemem tabi... Ama heyecan ve günlük takip istiyorsanız orası burası değil...
Bol kazançlar...
Borsaya girmemizin amacı temettü alıp oturmak değilki borsa risk işi temettüye kalsaydık sadece gider dier yatırım araçlarına yönelirdik.Borsada kısa orta ve uzun vadeli işlem yapanlar var ve biz neden bu kadar olumlu haberler veren anadolu hayatın yükselmediğini sorguluyoruz.Heyecan aramaktan bahsettin sayın arkadaşım zaten borsadaysan heyecandan riskten kurtulamazsınki.
imkb nin düşüşü olumsuz yönde etkiliyor anhyt yi ama, bu düşüş uzun süreli olması zor ihtimal, yarın tepki alımları olabilir. son dakikadaki fiyat yükseltme bu sefer tam tersi düşürmeye yönelik yapıldı, en düşük seviyeden kapandı. bu düşüş döneminde ne kadar cok takip edersek o kadar endişeler artar ve sinirler gerilebilir. ama şunu unutmayalım bu hisse 2010 da çok güzel yerlerde olucak fiyat açısından, sabredicez. bekleyen kazanır. (bazı arkadaşlar yorum yapıyorlar anhyt için, temettünü alıcan oturacan diye soruyorum arkadaşım bu anhyt 3.00 dan 4.60 a ne kadar sürede gelmiş.) sanki çok zor yükselen bi hisse gibi yorumlamayalım. fazla karamsar olmayalım sanki imkb de tek anhyt değer kaybına ugruyor gibi yorumlamayalım..
Eeee,tepki alımları bu kağıda hiç yaramadı..Teknikçi arkadaşlar lütfen bir yorum alalım...