bulaştık birkere sabır çeke çeke beklicez.
Printable View
bulaştık birkere sabır çeke çeke beklicez.
Ek 1383
Kademe
Bana göre bugün ciddi silkeleme oldu..
Ilerisi icin umut verici insallah diyelimmi
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dünkü ve bugünkü hareketten speğin 2.15 e kadar elindeki malların bir kısmını bosalttigini tekniğe uyarak ky yi panikletip 1.85 ile birlikte sattığı malı daha alttan yerine koyduğunu düşünüyorum...
Teknik olarak harika temel olarak yılın ilk bilançoşu için beklenti oldukça iyi yani hedef orta vadede 3 lira uzun vadede 4.5 lira diye düşünüyorum 2 kez al sat yaptım güzel kazandırdı 3.kez yine sahiplendim bu kez hedefim daha büyük yüzde 10 değil artık...
Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir
Sabah sabah ne yapıyor bunlar silkeleme mi yoksa buraya kadar mı???
Sana verdiklerini geri almak istiyorlar galiba. Hayırlı cumalar. Sabır.
En kötü ihtimalle orta vadede hedef fiyatım 2.50 bu yüzden istediği atraksiyon yapsın...
İki gündür sağlam dalgalanmalar yaşıyor, aşağı mı yukarı mı kıracak kestiremiyorum. 1.92 maliyetle beklemedeyim. YTD
KAP: SILVR [ ] SİLVERLİNE ENDÜSTRİ VE TİCARET A.Ş. Birleşme İşlemlerine İlişkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/593738 Birleşme İşlemlerine İlişkin Bildirim
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Özet Bilgi Bağlı Ortaklıklarımız Silver Ankastre Mutfak Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Gümüş-Mak Endüstri ve Ticaret A.Ş.nin şirketimiz tarafından Devir Alınması suretiyle birleşmesi. Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Evet Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır Düzeltme Nedeni Birleşmeye esas Finansal Tablo tarihinin 31.12.2016 olarak değiştirilmesi
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 28.10.2016 Birleşme Yöntemi Devralma Şeklinde Birleşme Birleşmeye Esas Finansal Tablo Tarihi 31.12.2016 Denkleştirme Ödemesi 0 Para Birimi TRY
Devralınan Şirket Borsa'da İşlem Gören/Borsa'da İşlem Görmeyen Pay Değişim Oranı Ortaklarına Verilecek Pay Grubu Ortaklarına Verilecek Payların Nevi SİLVER ANKASTRE MUTFAK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Borsa'da İşlem Görmeyen GÜMÜŞ-MAK ENDÜSTRİ VE TİCARET A.Ş. Borsa'da İşlem Görmeyen
Pay Grup Bilgileri Mevcut Sermaye Birleşme Nedeniyle Artırılacak Sermaye Tutarı (TL) Azaltılacak Sermaye Tutarı (TL) Ulaşılacak Sermaye Birleşme Nedeniyle Verilecek Menkul Kıymet ISIN Bilgileri A Grubu, İşlem Görmüyor, TRESLVR00024 6.080.000 0 6.080.000 B Grubu, SILVR, TRESLVR00016 24.320.000 24.320.000
Mevcut Sermaye Birleşme Nedeniyle Artırılacak Sermaye Tutarı (TL) Azaltılacak Sermaye Tutarı (TL) Ulaşılacak Sermaye TOPLAM 30.400.000 TL 0 TL 0 TL 30.400.000 TL
Konunun Gündemde Yer Aldığı Genel Kurul Tarihi 30.03.2017 Devralma Yoluyla Birleşilen Şirketlerde Süreç Tamamlandı mı? Hayır Ek Açıklamalar 28.10.2016 tarihli Özel Durum Açıklamamızda bahsi geçen ve aynı gün alınan Yönetim Kurulu Kararı ile bağlı ortaklığımız Silver Ankastre Mutfak Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Gümüş-Mak Endüstri ve Ticaret A.Ş.nin tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde Şirketimiz tarafından "devir alınması" suretiyle, Şirketimiz bünyesinde birleşilmesine ve Birleşme İşleminin 30.09.2016 finansal tabloları esas alınarak gerçekleştirilmesine karar verilmişti.
Yönetim Kurulumuzun 17.03.2017 tarih ve 296 sayılı almış olduğu karar ile 31.12.2016 tarihli finansal tablolarımızın hazırlanarak kamuya açıklandığı dikkate alınarak Birleşme İşleminin 30.09.2016 tarihli finansal tablolar yerine 31.12.2016 tarihli finansal tablolar esas alınarak gerçekleştirilmesine karar verilmiştir.
Kamuya saygılarımızla duyurulur.
KAP: SILVR [ ] SİLVERLİNE ENDÜSTRİ VE TİCARET A.Ş. Hak Kullanım Süreç İptal Bildirimi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/593767 Genel Kurul Süreç İptal Bildirimi
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Özet Bilgi 30.03.2017 Tarihinde Yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının iptal edilmesi. Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Evet Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Süreç İptal Nedeni 20.02.2017 tarihinde ilan edilen Genel Kurul toplantısının iptal edilmesine karar verilmiştir. Olağanüstü Genel Kurul toplantısı gündeminin 4.üncü maddesinde yer alan 28.10.2016 tarihli Özel Durum Açıklamamızda bahsi geçen ve aynı gün alınan Yönetim Kurulu Kararı ile bağlı ortaklığımız Silver Ankastre Mutfak Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Gümüş-Mak Endüstri ve Ticaret A.Ş.nin tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde Şirketimiz tarafından "devir alınması" suretiyle, Şirketimiz bünyesinde birleşilmesine ve Birleşme İşleminin 30.09.2016 finansal tabloları esas alınarak gerçekleştirilmesine karar verilmişti. 31.12.2016 tarihli finansal tablolarımızın hazırlanarak kamuya açıklandığı dikkate alınarak Birleşme İşleminin 30.09.2016 tarihli finansal tablolar yerine 31.12.2016 tarihli finansal tablolar esas alınarak gerçekleştirilmesine karar verilmiş olduğundan Birleşmeye esas Uzman Kuruluş Raporu ve Duyuru Metninin tekrar hazırlanmasına ve Sermaye Piyasası Kurulu onayı alınmasına, bu işlemlerin tamamlanması sonucunda tekrar Genel Kurul çağrısı yapılmasına ve bu sebeple 30.03.2017 tarihinde yapılacak Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nın iptal edilmesine karar verilmiştir. İptal Edilen Süreç Genel Kurul
Son haber olumsuz mu bu kadar düştü???
Tam kıvama gelmişken tekniği bozmaya çalışıyor???
1.80 altı sakat bu saatten sonra umarım pazartesi yeniden yukarı har6gelir yoksa sinerji sini kaybediyor...
Geçmiş olsun, martı gübresi oldu bizim silvestır
Adam resmen son 10 dk 90 dakileri 89 dakileri ve 85 e yazılanları toparladı. İzledim bugün alt kademeleri doldurdu hep ve gün sonu bastı oraya.. ya şu piyasada oralara küçük yatırımcının yazılıp beklediğini düşünmüyorum heleki silverda.. hayra yormak istiyorum
Arkadaslar neoldu buraya bilgilendirecek olan varmi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kagıdı yapı kredi götürdü, onu takip etmek lazım. Bir citibank 300 bin almış eger gerçek yabancı ise pek bir sorun yok. Bir de çıkmak isteyen kagıdı al satlarla çok aşağılara düşürür. Bence amaçları çıkmak degil... Yine de dikkat etmek lazzımmm
Neolduda boyle oldu bu hisse
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yapı kredi 2 gündür basıyordu bugün ne yaptı bakmak şazım. takas paylaşacak olan varmıdır
SİLVERLİNE ENDÜSTRİ VE TİCARET A.Ş.
SILVR
Gönderim Tarihi
17.03.2017 16:28:51
Bildirim Tipi
ÖDA
Yıl
-
Periyot
-
Hak Kullanım Süreç İptal Bildirimi A+ A-
Özet Bilgi
30.03.2017 Tarihinde Yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının iptal edilmesi.
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ?
Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ?
Hayır
Süreç İptal Nedeni
20.02.2017 tarihinde ilan edilen Genel Kurul toplantısının iptal edilmesine karar verilmiştir. Olağanüstü Genel Kurul toplantısı gündeminin 4.üncü maddesinde yer alan 28.10.2016 tarihli Özel Durum Açıklamamızda bahsi geçen ve aynı gün alınan Yönetim Kurulu Kararı ile bağlı ortaklığımız Silver Ankastre Mutfak Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Gümüş-Mak Endüstri ve Ticaret A.Ş.nin tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde Şirketimiz tarafından "devir alınması" suretiyle, Şirketimiz bünyesinde birleşilmesine ve Birleşme İşleminin 30.09.2016 finansal tabloları esas alınarak gerçekleştirilmesine karar verilmişti. 31.12.2016 tarihli finansal tablolarımızın hazırlanarak kamuya açıklandığı dikkate alınarak Birleşme İşleminin 30.09.2016 tarihli finansal tablolar yerine 31.12.2016 tarihli finansal tablolar esas alınarak gerçekleştirilmesine karar verilmiş olduğundan Birleşmeye esas Uzman Kuruluş Raporu ve Duyuru Metninin tekrar hazırlanmasına ve Sermaye Piyasası Kurulu onayı alınmasına, bu işlemlerin tamamlanması sonucunda tekrar Genel Kurul çağrısı yapılmasına ve bu sebeple 30.03.2017 tarihinde yapılacak Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nın iptal edilmesine karar verilmiştir.
İptal Edilen Süreç
Genel Kurul
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Sanırım bu haberi kullandılar...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Panik havası yapmaya çalışıyorlar... pazartesi ilk seansı aşağı salabilirler...
Joker kaç lot aldın. Bildiğim kadarıyla sığ tahta. Primde yapmadı. Biz yabancı değiliz nasıl olsa avod sayfası da değil gormezler. Paramiz var gireriz kafamiza yatsın yeter ki. 😎
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
630 bin lot ordada yazdım zaten biliyosun ben pokeri acık kartlarla oynamayı seviyorum.ytd
Son gelen haberle birleşmeyi bir sonraki bilanço degerlemesine atmış sa ağırlıklı ortalama yida 1.28 üzerine atması gerekmez mi bu arada.bilen varsa soylesin anlamadım y.t.d.
Benim de avod hissem var. Oraya da yazıyorum. Sayın joker75 sen 630 bin lot aldıysan kolay kolay gitmez o kağıt. Senin malını alıp öyle gitmenin hesabını yaparlar....
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu tahtayı kestirmek zor 1.50 gösterip 3 4 gün içşnde 1.90 yaptırdılar sonra 2 üstü cuma olması da işlemleri etkiledi karanlık odaya girmeden 89 90 dı 88 kapattı 85 odadan çıktı ben biraz panik yaptırlmak istenio diye düşündüm
Sn. Piloo,
Normalde dediğiniz gibi olması gerek. O fiyat açıklandığında hatırlarsanız burada isyanları basmıştık. Hatta o fiyat kütük gibi duruyordu sonra 2.15 e gitti. Yani yeni fiyat çıkar, atıyorum 1.75 olsa, bu sefer oranın altına gelmeyecek izlenimi verip millete çakmaları gayet olası. Bu önemli bir konu, değindiğiniz ve dikkatiniz için tebrikler...ytd
Dikkat ederseniz 1,6 ilk tavan olana kadar forumdan da görüyoruz dışardan pek kimse giremedi. Ancak uzun vadecilerde mal vardı. Kimseye de alım fırsatı vermeden devre kesici vs. tavanı çekti. Sonra çok kişi duyum tüyo inceleme analiz vs. mala girdi. Bu kağıtta 30 kuruştan fazla kimse kazanmadı (1,6 üzeri girenler için). Milletin satış ortalaması da 1,9 - 1,95 arası tahminimce. Biz borsacıyız sattığımız malı takibi sürdürüyoruz vazgeçemiyoruz illaki. O sıra 2.15 gider gibi yaptı, ki parantez açıyorum ne bilançolar açıkladı kağıt yukarı bilanço tarihinden 1 gün sonra bu hareketi yapmadı. Bu, tahtayı bilmeyenlere mal vermek için, nedir işte zarardan kara geçti teknik uyuyor vs. diye yapıldı. Bu ara zaten 2,1 geçildi hissiyatı verildi, ki bunu yazdım hatırlarsanız. 1,9-1,95 arası mal satanlardan bir kısım 2,05 üzeri tekrar maliyetlendi kanımca. Bir kısmı tekrar verdi zararına bir kısmı bekliyor. Tahtayı tanıyan ve 1,95 ve üzeri mal verenler de şu an kararsız. Niye? Çünkü tahta kritik yerde ve daha evvelden sabıkalı. Hatta 1,18 gap bıraktı, bu da ani düşüş yapar diye korkutmak için, tahtayı bilenler için yapıldı. Şimdi herkes kaçtan döner diye bekliyor, bir kısım yeni alım, bir kısım maliyet düşürmek için. Ben buralarında değilim. Cuma yaptığı açıklama bana ilginç geldi. Yani Joker'de bir ara dedi eline yüklü mal aldı ondan televizyona para verdi çıktı diye, bende anlattım. Yeniler bilmez, araştırırsanız göreceksiniz her bilanço günü ne oluyorsa ya basına açıklama yapılıyor yada tv ye çıkıyorlar. Bunlar tutmadı bu sefer. Eee sen imajını bu kadar zedelersen olacağı bu. Artık millet somut görsel elle tutulur açıklama bekliyor. Belki orta uzun vadede iyi şeyler olacak. Fakat konjuktor kötü bu sefer. Adam açıkça dedi; parite zararımız fazla diye. Dolarla ham madde alıyoruz euro pazarına satıyoruz zarar ediyoruz diye. ÖTV 'e bel bağlamışlar. Esasen pazarlama şirketi zaten karı ortadan yok ediyor. Bunlar bu kafayla şirkete makyaj yapıp bir şekle sokmak istiyorlar. Sonrasını onlar biliyor. Sen 10-13 milyon karı sakla, millete 2 milyon bile gösterme. He bir de bu şirket sana her 3 ayda 2-2,5 para göndersin. Samimi olamıyorlar bir türlü. Bence en sağlamı güzel bir düzeltme gelmeli tahtaya. Hiç olmazsa kararsız kimse kalmaz. Yoksa en ufak olumsuz piyasaya düşecek haberde soluğu 1.3-1.4 alır belki daha aşağısı. Arkadaşlar bazen yazılarımız bazı arkadaşları olumsuz etkileyebiliyor, tamamen ky yı yani bizleri korumak maksadıyla kaleme alıyorum. Bu herifler çok zor kişilik, gün içinde mal sayıyorlar, kamuflaj yapıyorlar ne yaptıklarını anlamak olanaksız. O yüzden dikkat etmeli. YTD