Sayfa 48/948 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 377 - 384 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Geçmiş olsun, martı gübresi oldu bizim silvestır

2. Adam resmen son 10 dk 90 dakileri 89 dakileri ve 85 e yazılanları toparladı. İzledim bugün alt kademeleri doldurdu hep ve gün sonu bastı oraya.. ya şu piyasada oralara küçük yatırımcının yazılıp beklediğini düşünmüyorum heleki silverda.. hayra yormak istiyorum

3.  Alıntı Originally Posted by alpialp Yazıyı Oku
    Adam resmen son 10 dk 90 dakileri 89 dakileri ve 85 e yazılanları toparladı. İzledim bugün alt kademeleri doldurdu hep ve gün sonu bastı oraya.. ya şu piyasada oralara küçük yatırımcının yazılıp beklediğini düşünmüyorum heleki silverda.. hayra yormak istiyorum
    İnşallah dediğiniz gibi olur yoksa pazartesi 1.80 altına inerse sıkıntı büyük umarım panik yaptırıp silkeleme operasyonudur

4.  Alıntı Originally Posted by alpialp Yazıyı Oku
    Adam resmen son 10 dk 90 dakileri 89 dakileri ve 85 e yazılanları toparladı. İzledim bugün alt kademeleri doldurdu hep ve gün sonu bastı oraya.. ya şu piyasada oralara küçük yatırımcının yazılıp beklediğini düşünmüyorum heleki silverda.. hayra yormak istiyorum
    17.50 de 92 bile yaktı son 5 dk aşağı verdi altları da bomboş bıraktı ve çok emir siliyo kademelerde

5.  Alıntı Originally Posted by Paşalı36 Yazıyı Oku
    17.50 de 92 bile yaktı son 5 dk aşağı verdi altları da bomboş bıraktı ve çok emir siliyo kademelerde
    1.85e 100 bin koydu son dakika zaten 85-87 kapattı bakalım haftaya ne yapıcak

6. Arkadaslar neoldu buraya bilgilendirecek olan varmi

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Kagıdı yapı kredi götürdü, onu takip etmek lazım. Bir citibank 300 bin almış eger gerçek yabancı ise pek bir sorun yok. Bir de çıkmak isteyen kagıdı al satlarla çok aşağılara düşürür. Bence amaçları çıkmak degil... Yine de dikkat etmek lazzımmm

8. Neolduda boyle oldu bu hisse

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 48/948 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •