bedelli askerlik için bayağı kullanan vardır.. bir ara bedelli kredisi vardı ama.. şimdi ihtiyaç kredisi olarak veriyorlar..
Printable View
Kesinlikle katılıyorum.... Cds in üzerinde vermeleri gerek dolara yani Türkiye cds 522 demek %5.2 sigorta maliyeti var demek arkadaslar Türkiye ye verilen borcun risk primi banka senden almasa gidip dısarıdan borclanıcam dese zaten borc verenin istediği net faiz + cds e borclanacak...
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ali Ağaoğlu:
Hangisi mümkün değil...?https://abs.twimg.com/emoji/v2/72x72/1f914.png725 bp faiz artışı mı?
Yoksa birkaç hafta sonra Olağanüstü PPK mı...?
Vakıf ile yeni sayılırım,daha birkaç ay oldu çalışmaya başlayalı
Oranlar müşteriye göre çok değişiyor
Çalıştığım şube 22.5 verdi.
Burda paylaşılan oranların çok altında olduğu için başka bir şubeyi aradım, direk 26 dedi
"X şubeniz 22.5 verdi bu nasıl oluyor" dedim o şube ile konuşup size döneyim dedi
Bikaç dk sonra geri döndü, ben kontrol etmeden size 26 demişim, aslında böyle bir oran yok diye kıvırdı
Halbuki var öyle bir oran, biliyoruz
Daha sonra benim mt ile konuştuk baya, her müşteriye aynı oranı veremiyoruz, verilen oranlar farklı kriterlere bakılarak veriliyor dedi (portöyü, ticari olması, çapraz ürün satışı vs.)
Velhasıl vakıf'a pek güven olmaz izlenimine kapıldım
NOT: Arı hesap üzerinden eft ücretsiz
https://de.toonpool.com/user/10295/f...en_2463235.jpg
Türkisch Central Bank.!!!!:kahkah:
biraz önce ALİ AĞAOGLUNA ATTIM TWİT
SAYILARLA OYNAMAYI ÇOK SEVİYOR. HELE BÖYLE ZAMANLARDA SENARYOLAR YAZIYOR.İLLA BİRİ TUTACAK .
GEÇEN MERKEZ TOPLANTISI ÖNCESİ AYNI ŞEYİ YAPTI.
SONRA TERSTE KALDI MERKEZ FAİZ ARTTIRMADI.
FİNANSAL OKURYAZARLIK ADINA BİRŞEYLER SÖYLE AMA.. SİHİRLİ SAYILAR VERİRMİŞ GİBİ ATIP TUTMA .KÖŞELERİ DOLDURMA .
https://www.youtube.com/watch?v=3btFoW4BTJI YAŞAR ERDİNÇ CANLI
Gulduren hesapta faiz ertesi gun mü yansiyor.bugün açtırdığım hesaba baktım şu an anapara vadesizde aynen duruyor.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ellerine kina yak o zaman.. sizin kadar kriz çığırtkanlığı yapan bir forum üyesi görmedim ben bu forumda.
Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://m.patronlardunyasi.com/defaul...haberid=210043
Özel sektör bonolariyla ilgilenenlere duyurulur
Venus Z10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Habere bak çay demle nazif zorlu devreye giriyor. Zaten şirket onun ben mi devreye girecem.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vakıf a 1 milyon üstü ile gidecek olan arkadaşlar uyarayım 400-500 tl eft ücreti isterler
öb ile sube şaşirmiş şekilde iyi polis kötü polis oynarlar
parayı nakit istersin makineleri saymaz
dört saatte paramızı alıp çıkmadık Nişantaşı subesinden vakt zamanında
aman eksik olsun bu kamu bankası halk bile bunlardan iyidir.
41 günlüktü benim ki 19.75 den bağladım o zaman yanlış yapmışız o ayrı
dönüşte kesinlikle uzun vade bağlamam. ama oran alırım paylaşırım.
BURADA STRATEJİ PAYLAŞILMALI BENCE ORAN PAYLAŞMAK BİR YANA PİYASADA BU KADAR VOLALİTE VARKEN SABİT FAİZ İLE GİTMEK YETERSİZ.
Aktif neyi bekliyor hala bono faizini artırmamak için bu direnç nedir???
Venus Z10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslında aktif müşterisine bilerek iyilik yapıyor. Odea ve enpara ,zamanında en iyilerdi. Her yerde konuşulur oldular. Haddinden fazla mudi topladılar. Amaç hasıl olunca enpara satıldı. Şimdi çalışmak istemediğim listenin başında. Odea adeta '' artık paranızı alın gidin, biraz birbirimizi özleyelim '' der gibi tüm kolaylıklarını kapattı. halen müşteri gitmemek için inat ediyor.
Aktifbank da aynı durumda. Apartmandaki kapıcı bile aktif bono konuşuyor. Görev tamamlanmış demektir. Israra gerek yok. Yeni kanki bulacaksınız. Biraz başka çiçekleri koklayacaksınız.
Stopaj avantajı varken, bas bas mevduat karşılığı şu diye bağırıyorlardi. Bı de şimdi yazsalar :) Valla aktif sağolsun şimdiye kadar piyasa üstü verdi, ama stopaj dezavantajı vurdu onlarıda. Ee rüzgar hep arkandan mi esecek. Bize de artık bu limandan demir alma vakti geldi. Üstadların söylediği gibi, mevduatci her çiçekten bal almalı, mevduatci in körü körüne aşkı olmaz. Önümüzdeki hafta epey önümüzu görürüz tahmin ediyorum. Ya 25 üzerleri, ya da niye dolarize olamadık ahhlari. İkisi de mümkün...
https://pbs.twimg.com/media/DmWKzprXcAAVVhE?format=jpg
Dolar mevduat faizi trendi yukarıya.!!
Dolarlarınızın kıymetini biliniz.!!
Ayvaların büyükleri heybede.!!
3. Ceyrekte negatif baz etkisi var. Gecen yil yuzde 11 buyumustu. O yuzden negatif buyume surpriz olmaz ki bu zaten beklenen bir sey.
Onemli olan 4. Ceyrek. Orada eksi buyume olursa teorik olarak resesyona gireriz ve resesyona girmis bir ulke fiyatlamalari yasariz
Ve daha kotusu 2019 1 ve 2. Ceyrekte yine negatif baz etkileri olacak.
Yuksek buyume kaliteli ve uretim tabanli olmadigi zaman eninde sonunda basina bela olur.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://pbs.twimg.com/media/DlNeDwZXgAA_utP?format=png
Boşuna söylemiyoruz.!!!
İşkembeden de atmıyoruz.!!
Tablo ortada.!!!!
Durum çok vahim.!!
Dolar kazandırmaya devam edecek.!!
Dolar faizleride yükselecek.!!!
Birde Fed faizleri yükseltecek.!!
Dersime iyi çalışıyorum.!!
Tabiiki tuzum kuru olacak.!!
Genelde bu 3 ülke de para politikası açısından sorunlu ülkeler. Ancak şahsi fikrime göre 2018 başından başlayarak tmb'nin para politikasında hem ciddi hesaplama hataları hem de zamanlama yanlışları oldu. Asıl yanlışlar 2017'nin Mart ayında KGF kredileri ile başladı. KGF kredileri para arzındaki dengeleri bozdu. (para çarpanını genişletti). Merkez bankası bunu gördüğü halde önlem almadı. Genişleyen para arzı tedbir almayan tcmb'yi ciddi anlamda köşeye sıkıştırdı.
Tüm bu nedenlerden dolayı başlangıçta bu grubun en istikrarlı üyesi olmamıza rağmen son 2 yılda üst üste yapılan hatalarla Arjantin ile Brezilya arasında bir konuma savrulduk. Venezuelle ve Arjantin kadar kötü bir duruma düşmeyeceğiz belki ama hatalar sürerse Arjantin'e yakınsamamız mümkün.
bugün vakıf arıdan bir miktar para çekeyim dedim atmden.
oda ne arıdaki parayı göremiyorum:oleyo: neyse mobilden arıdan vadesize işlem yaptım sonra çektim parayı.
bu zamanda böyle sistem kaldımı acaba.enparanın gözünü seveyim.