Habere bak çay demle nazif zorlu devreye giriyor. Zaten þirket onun ben mi devreye girecem.
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Habere bak çay demle nazif zorlu devreye giriyor. Zaten þirket onun ben mi devreye girecem.
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O egeli ben deðilim
vakýf a 1 milyon üstü ile gidecek olan arkadaþlar uyarayým 400-500 tl eft ücreti isterler
öb ile sube þaþirmiþ þekilde iyi polis kötü polis oynarlar
parayý nakit istersin makineleri saymaz
dört saatte paramýzý alýp çýkmadýk Niþantaþý subesinden vakt zamanýnda
aman eksik olsun bu kamu bankasý halk bile bunlardan iyidir.
ÝÞ ÝÞ YAPMAZ. ADAM ÝÞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Aktif neyi bekliyor hala bono faizini artýrmamak için bu direnç nedir???
Venus Z10 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslýnda aktif müþterisine bilerek iyilik yapýyor. Odea ve enpara ,zamanýnda en iyilerdi. Her yerde konuþulur oldular. Haddinden fazla mudi topladýlar. Amaç hasýl olunca enpara satýldý. Þimdi çalýþmak istemediðim listenin baþýnda. Odea adeta '' artýk paranýzý alýn gidin, biraz birbirimizi özleyelim '' der gibi tüm kolaylýklarýný kapattý. halen müþteri gitmemek için inat ediyor.
Aktifbank da ayný durumda. Apartmandaki kapýcý bile aktif bono konuþuyor. Görev tamamlanmýþ demektir. Israra gerek yok. Yeni kanki bulacaksýnýz. Biraz baþka çiçekleri koklayacaksýnýz.
Stopaj avantajý varken, bas bas mevduat karþýlýðý þu diye baðýrýyorlardi. Bý de þimdi yazsalarValla aktif saðolsun þimdiye kadar piyasa üstü verdi, ama stopaj dezavantajý vurdu onlarýda. Ee rüzgar hep arkandan mi esecek. Bize de artýk bu limandan demir alma vakti geldi. Üstadlarýn söylediði gibi, mevduatci her çiçekten bal almalý, mevduatci in körü körüne aþký olmaz. Önümüzdeki hafta epey önümüzu görürüz tahmin ediyorum. Ya 25 üzerleri, ya da niye dolarize olamadýk ahhlari. Ýkisi de mümkün...
Dolar mevduat faizi trendi yukarýya.!!
Dolarlarýnýzýn kýymetini biliniz.!!
Ayvalarýn büyükleri heybede.!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Yer Ýmleri