http://fs5.directupload.net/images/170407/l9in3krs.jpg
Printable View
http://fs5.directupload.net/images/170407/iggl4fck.jpg
son bir ayda alanlar.
Ek 2151 saat 16:50 itibariyle alıcılar satıcılar
Ek 2154
saat 17:24 itibariyle alıcılar satıcılar... alanlara hayırlı olsun.. bol kazançlar..
Bu adam onun bunun çocuğu başka bişi değil ALLAH intikamımızı alsın ondan inş.
lan spek kancık gibi iş yapma basacaksan bas 3 taban iş bitsin ******
bu hafta 70 lerdeyiz galiba
Hangi kritere göre 70 Kr.done varmı elinde yoksa göbeğinden mi salliyorsun.Fiat rakam verirken teknigimi kullanıyorsun yoksa malda yakalananların moralini bozmak mı istiyorsun.ama bu tür platformlardaki yazilanlarla alım satım yapmayın.kimin ne olduğunu bilemezsiniz.Sadece düşük Fiat verenler için değil yüksek Fiat verenler içinde bu yorumum.cunku milletin çoluk çocuğunun nafakası da gözü olanlar bayağı var.ve biz bunları bilmiyoruz.o yüzden alım satım yaparken kendi öz iradenizle yapın derim.herkim aşağı veya yukarı hedef verirken art niyet gözeterek bunu yapıyorsa zaten bunun vebalini dünyada iken görür.asla yatırım tavsiyesi olarak algilamayin. Y.t.d.
Burdan donse artık cok iui olacak yoksa zararin onune kimse gecemicek gibi
valla bana yazıldıgım gün gelmedi bi dahada yazılmadım ..onlar beni iyi tanır 47 kuruştan alıp 91 tlden satanlardan biriyim ..uzun süre bekledim bu hissede 80_82 aralıgı iyi yerler para kazandırır...teknik baglamda ....olumsuz bişiy olurda buraları işlem hacmiyle kırar geçerse 64 var altta ama şimdilik bu mümkün bile deyil buralarda biraz yatay hareketler olucak ..temettü sü geliyo çünkü ..temettü zamanları güzel hareketler yapıyo bi kaç temettüsünü aldım ben ..iyi bilirim ..gurubun içinde en risksiz olan budur ..119 defter deyeri ..bol kazançlarınız olsun ..ytd
Yaprak kıpırdamıyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugun 86 ve ustu kapatmasi onemli gibime geliuor en azindan buralarda yatay kalmasi bile guzel bir sure sonra seriye baglar insallah umudum bu yonde beklentim degil:)
gemının capası dıbe oturmuştu cuma gunu bugün itibarıyla capayı kaldırdılar ,,, vira Bismillah rasgele,,,denız dalgasız olsun,,,bol balık olsun bereketlı olsun,afıyetle yıyelım,,
Satis yemese bari
Birileri basıyor ama... Derinlikte kurumu göremiyorum.
Deniz mal boşaltmış buraları kırması mümkün degil burada en mantıklı eukyo zraatin elinde bloke olmuş güzel mal var dd 1.24 toplu hisse ve vagon degil makine lokomotif hisse euyo da olay bitti deniz orayıda pecel etti eukyo da ilk tepki 0.99 ve üzeri 1.24 olması gerekli diye düşünmekle beraber ytd degildir alacak insanlar etyat euyo degilde eukyo alsa daha uygun olur
Etyat şu para çıkışı var. -200.000 lot
Sabah 88, 89 verdiler.
Her gün 2 kuruş gitse razıyım [emoji4]
86'dan basmaya devam ediliyor, nedense. -300 bin.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,
Allahın laneti üstüne olsun ********
Özellikle basıyor. Bıktırma politikası...
Vallahi belirsizlik can sıkıcı ne bu ya
Bi 90 lara gelse de rahatlasam az
80_82 yatay kanal... orta süreli devam ...bayıltma oparsyonu ...ytd
İnşallah
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
maalesef bu eu ile başlayan hisseler hem iyi para kazandırıyor hemde çok can yakıyor. doğru zamanda girip çıkmak gerekiyor yoksa her yerimizden öpüyor adamlar.