Sayfa 47/243 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon
Arama sonucu : 1938 madde; 369 - 376 arası.

Konu: ETYAT Euro Trend Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by brokır5 Yazıyı Oku
    80 _82 kuruşta bekliyor olacagım seni en güzel dönüş yeri ..YTD
    82 ye 30 bin yazılmiştım virmediler..haftaya bakarız artık ...ytd

2.  Alıntı Originally Posted by brokır5 Yazıyı Oku
    82 ye 30 bin yazılmiştım virmediler..haftaya bakarız artık ...ytd
    bıze verdıler sanada verırler,,sırayla her gelene verıyor,,bu namussuzlar,,

3. bu hafta 70 lerdeyiz galiba

4.  Alıntı Originally Posted by simsek2323 Yazıyı Oku
    bu hafta 70 lerdeyiz galiba
    Hangi kritere göre 70 Kr.done varmı elinde yoksa göbeğinden mi salliyorsun.Fiat rakam verirken teknigimi kullanıyorsun yoksa malda yakalananların moralini bozmak mı istiyorsun.ama bu tür platformlardaki yazilanlarla alım satım yapmayın.kimin ne olduğunu bilemezsiniz.Sadece düşük Fiat verenler için değil yüksek Fiat verenler içinde bu yorumum.cunku milletin çoluk çocuğunun nafakası da gözü olanlar bayağı var.ve biz bunları bilmiyoruz.o yüzden alım satım yaparken kendi öz iradenizle yapın derim.herkim aşağı veya yukarı hedef verirken art niyet gözeterek bunu yapıyorsa zaten bunun vebalini dünyada iken görür.asla yatırım tavsiyesi olarak algilamayin. Y.t.d.

5. Burdan donse artık cok iui olacak yoksa zararin onune kimse gecemicek gibi

6.  Alıntı Originally Posted by arzum Yazıyı Oku
    Hangi kritere göre 70 Kr.done varmı elinde yoksa göbeğinden mi salliyorsun.Fiat rakam verirken teknigimi kullanıyorsun yoksa malda yakalananların moralini bozmak mı istiyorsun.ama bu tür platformlardaki yazilanlarla alım satım yapmayın.kimin ne olduğunu bilemezsiniz.Sadece düşük Fiat verenler için değil yüksek Fiat verenler içinde bu yorumum.cunku milletin çoluk çocuğunun nafakası da gözü olanlar bayağı var.ve biz bunları bilmiyoruz.o yüzden alım satım yaparken kendi öz iradenizle yapın derim.herkim aşağı veya yukarı hedef verirken art niyet gözeterek bunu yapıyorsa zaten bunun vebalini dünyada iken görür.asla yatırım tavsiyesi olarak algilamayin. Y.t.d.
    arkadaşım tebrik ederim çok güzel sorular sormussun. Birde bazı yorumları kayle almamak lazım o kişiler bazılarının yaverleri oluyor.

7.  Alıntı Originally Posted by camlık Yazıyı Oku
    bıze verdıler sanada verırler,,sırayla her gelene verıyor,,bu namussuzlar,,
    valla bana yazıldıgım gün gelmedi bi dahada yazılmadım ..onlar beni iyi tanır 47 kuruştan alıp 91 tlden satanlardan biriyim ..uzun süre bekledim bu hissede 80_82 aralıgı iyi yerler para kazandırır...teknik baglamda ....olumsuz bişiy olurda buraları işlem hacmiyle kırar geçerse 64 var altta ama şimdilik bu mümkün bile deyil buralarda biraz yatay hareketler olucak ..temettü sü geliyo çünkü ..temettü zamanları güzel hareketler yapıyo bi kaç temettüsünü aldım ben ..iyi bilirim ..gurubun içinde en risksiz olan budur ..119 defter deyeri ..bol kazançlarınız olsun ..ytd

Sayfa 47/243 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •