Borsada acemiyken kaybettiklerimi kastediyorum.Yoksa HUBVC de kaybettiğim bir şey yok. Ama yakından izliyorum. Çorba parasını alırız inşaAllah.
Printable View
Esma Avisa hakkında ne düşünüyorsun?
Merhabalar
Galatasaray satıp Afyon alsam mı kararsız kaldım fikir beyan eder misiniz
Sevgili üstadlar WhatsApp olayı malum buna alternatif Türkcell bip uygulaması var şuan herkes bip indiriyor 1 milyon indirmeden bahsediliyor bu olay yarın Türkcele olumlu yansımazmı değerli görüşleriniz nedir bu hafta türkcell takip edelimmi
selamunaleykum iyi akşamlar cümleten
Aleyküm selam hocam
Aleykümselam hocam.hayırlı akşamlar.
Aleykum Selâm...
Aleyküm selam Hocam
Aleyküm selam
Üstad senin ekrandan Arena ile ilgili yorum rica etsem
Aleyküm selam hayırlı akşamlar
Selamun Aleyküm uzun zamandır dışardan takipteydim ve yazmaya karar verdim.. 25 yıldan fazladır borsayla ilgilenirim.. Yaklaşık 2.5 yıldır uzak kaldım.. Çok çok paralar kazandım çok da kaybettim. Kaybetmelerim hep hırsımdan oldu.. Şimdi daha emin adımlarla gidiyorum ve hırs yapmıyorum en iyi para cepteki paradır ve kârı gördüm mü satış yapıyorum.. Bu sayfada Çelik Üstadın emeklerini takdir ediyorum ve yakından takip ediyorum.. Herkese hayırlı kazançlar
Aleykümselam hocam
Aleyküm selam Çelik hocam arkadaşımız sormuş bende aynı konuyu merak ediyorum.Yıllık listede olan tektuya ilişkin bi değerlendirme alabilirmiyim. Herkese iyi akşamlar.
aleykumselam hocam hosgeldiniz.
takibimdeki hisseler;
-ostim
-afyon
-menderes
-mipaz
-akenr
-trgyo
-vkgyo sabırla bekliyorum yaklaşık 1 aydır.
pardon ben yanlış anlamışımRMX2030 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ostim
Pengd
Tatgd
Mrgyo
Tektu
Zoren
Sise
Bizim bu hafta takibimde olacak hisseler YTD
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sn. Çelik hocam Erbos - Arsan ve Prkme hakkındaki görüşleriniz neler.. Tşk.ler
Selam çelik üstad yarın cemtaş girmeyi düşünüyorum sizin ve esmanın yada diğer arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Şimdiden teşrkkürler.Y.T.D
ACEMİ bir BORSACI olarak bu hafta
DERİM
INDES
TURKCELL izleyeceğim ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
syn. çelik comak kripto paralar içinde takip ettikleriniz vardı onlar hakkında da bir yorum yapabilirmisiniz zahmet olmazsa
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
mrgyo 3.20 üzerinde kapanışta devamı gelir YTD
viking icin teşekkürler oğlumun istediği oyuncağın parası çıktı Allah bereket versin :)
RMX2030 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
güle güle kullansın :)
Arena 38.20 geçilmeli güç topluyor biraz bekletebilir ama yön yukarı bence YTD
KLMSN çorba parasını çıkardı 17.96 gitti.Bereket versin...