-
Aleyküm selam hayırlı akşamlar
-
Selamun Aleyküm uzun zamandır dışardan takipteydim ve yazmaya karar verdim.. 25 yıldan fazladır borsayla ilgilenirim.. Yaklaşık 2.5 yıldır uzak kaldım.. Çok çok paralar kazandım çok da kaybettim. Kaybetmelerim hep hırsımdan oldu.. Şimdi daha emin adımlarla gidiyorum ve hırs yapmıyorum en iyi para cepteki paradır ve kârı gördüm mü satış yapıyorum.. Bu sayfada Çelik Üstadın emeklerini takdir ediyorum ve yakından takip ediyorum.. Herkese hayırlı kazançlar
-
-

Originally Posted by
celik comak
selamunaleykum iyi akşamlar cümleten
A.s. İyi akşamlar...
-
Aleyküm selam Çelik hocam arkadaşımız sormuş bende aynı konuyu merak ediyorum.Yıllık listede olan tektuya ilişkin bi değerlendirme alabilirmiyim. Herkese iyi akşamlar.
-

Originally Posted by
hakan4554
Üstad senin ekrandan Arena ile ilgili yorum rica etsem
arenadan ziyade arsan sesleri geliyor onu araştırıyorum arena 36.75 üstü kapanışlar izlenmeli
-

Originally Posted by
armada467
Aleykümselam hocam yakında bidon in koltuğa oturmasiyla beklenti bitti yapıp piyasa düzeltme yaparmi ayrıca tektu hedefinizi merak ediyorum teşekkürler
tektu hedef cok büyük sabredene tarihi zirvesi 35 kanal istanbul gelişmeleriyle katlıyacağını düşünüyorum
-

Originally Posted by
Baymert3453
Selamun Aleyküm uzun zamandır dışardan takipteydim ve yazmaya karar verdim.. 25 yıldan fazladır borsayla ilgilenirim.. Yaklaşık 2.5 yıldır uzak kaldım.. Çok çok paralar kazandım çok da kaybettim. Kaybetmelerim hep hırsımdan oldu.. Şimdi daha emin adımlarla gidiyorum ve hırs yapmıyorum en iyi para cepteki paradır ve kârı gördüm mü satış yapıyorum.. Bu sayfada Çelik Üstadın emeklerini takdir ediyorum ve yakından takip ediyorum.. Herkese hayırlı kazançlar
teşekkürler bol kazançlar olsun hoşgeldiniz sayfaya
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri