Zor bir tahta,
viop , varant , endeks v.s üzerinden dönüyor parametleri birden fazla,
en kisa zamanda görürsünüz ümit ederim, 149 sene filan :kahkah:
Printable View
Yükselen boğa vardı en son boğa olduğunu ispatladı millteti güzelce :))
Eyvallah sn. Bağbozumu, benden de selamlar.
Dediğiniz doğru, ama son zamanlarda bu durumu düzeltmeye çalışıyorum, beğendiğim hissede kuzu kuzu oturmayı öğreniyurum, 4 katına verdiğim hisse 20 katına çıktı, Dvk bilir. Karda beklemek kadar zor bir şey yok valla.:)
Endeks neden carsambalari düser,
Bir sıkıştırmadır aslında kredi mal alanlari varsa, Tahta yapici traderin çarsamba günü sıkışırıp ya zarara satmasini
yada hafta sonu kredi maliyetini almasini saglar buna hafta sonu riskleri de dahil :)
Diğer arkadaşlar rahatsız olmasın, bilgi kirliliğinide önlemek için seninle polemik yapmıcam. Sana iyi günler...
Bu sana değil yanlış anlaşılmasın.Bu forma giren herkes forum kuralları dahilinde istediğini yazabilir. Yeni üyeleride bilgisiz cahil sınıfına ayırmayın. Kimse babasının hayrına burda bilgi dağıtmaz. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer. Bilgide azıcık efor harcama ile elde edilir. Bilginin sahibide arzu ettiğikadarını paylaşır.
''Peter Lynch (19 Ocak 1944 doğumlu) [1] Amerikalı bir yatırımcı, yatırım fonu yöneticisi ve hayırseverdir . Yöneticisi olarak Magellan Fonu'nun [2] de Fidelity Investments 1977 ve 1990 arasında, Lynch% 29.2 yıllık getiri, ortalama [3] iki katından fazlasını sürekli S & P 500 borsa endeksi ve ona en iyi performans gösteren yatırım fonu yapma dünya. [4] [5] 13 yıllık görev süresi boyunca, yönetim altındaki varlıklar 18 milyon ABD Dolarından 14 milyar ABD Dolarına yükseldi.'' [6]
''Değer yatırımının bir savunucusu olan Lynch , 1989'da Simon & Schuster tarafından yayınlanan ve bir milyondan fazla kopya satan Wall Street'te One Up da dahil olmak üzere yatırım stratejileri üzerine bir dizi kitap ve makale yazdı ve ortak yazarlığını yaptı . [7] O gibi modern bireysel yatırım tanınmış mantraların, bir dizi icat bildiklerini Invest in ve on bagger . Lynch, finansal medya tarafından performans rekoru için bir "efsane" olarak tanımlandı.''
Rica ederim, katkım oluyorsa ne mutlu.
Herkese günaydın :)
Endeks hakkında yapılacak bir yorum yok zaten. Bizim endeksle işimiz yok. Alkada geri dönüş sinyali yok. Bu kardeşler grafikleri sallamıyor. Alkim sinyali teyit etmişti. Artık yukarı kesme bekliyoruz senden canım benim. Arzular şelale :)
Bunu ateşleyecek birşey lazım. Sinyaller çok güzel. Patrona söylesek tekrar çıkıp konuşsamı acaba? Oluşan barutu reaksiyona geçirmek için kibrite bile gerek yok, küçücük bir kıvılcım bizi 21 lere götürür.
Endeks geçen haftaya göre 7 bin puan çıktı, Alkim yerinde saydı, maşallah, taş taş.:)
https://invst.ly/tp83u
Pek anlamam ama AOF olarak 18,55 üzeri kapatırsa istikamet yukarı görünüyor. Kısmi olarak aldım geriye kalanı için 18.55 i takip edeceğim.18. 43 i de teyit etmiş olur böylece Yt Değildir. an itibariyle AOF 18,635
Çehovun tüfeğinden sonra lesson2
konstantin simonov un Bekle Beni şiiri
tek bir haber bile çıkmasa uzaklardan
saçma da olsa bekleyişin
yalnız sen olsan bile bekleyen beni
bekle beni
bırak beklemekten usanmış dostlarım
öldüğümü sansınlar benim
içme anılar gibi acı
içme sakın o şaraptan
yağmurlar içinde bekle beni
karlar tozarken bekle
ortalık ağarırken bekle
kimseler beklemezken bekle
Ezginin günlüğüde iyi söylemisti bunu onunda linki
https://www.youtube.com/watch?v=sGUGfqwRjJU
isin özü , Bekle isin ne :))
kimseler beklemezken bekle zor olanda bu...
Yönetim Kurulumuzun 04.02.2021 tarihli toplantısında; yönetim kurulu toplantılarının daha etkin yapılması ve yönetim kurulu toplantılarının elektronik ortamda düzenlenebilmesi amacıyla Şirket Esas Sözleşmemizin 10. maddesinde değişiklik yapılmasına karar verilmiştir.
Bu amaçla SPK'dan ve müteakiben Ticaret Bakanlığından gerekli izinlerin alınmasına, gerekli işlemlerin yürütülmesi için Genel Müdürlüğün yetkili kılınmasına ve yapılan düzenlemenin ilk Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verilmiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Derler ya Dayak bile nasiple yenir,
Kurabiye bayat diyorduk o bile nasip olmadi :))
Selamlar arkadaşlar bilanço bekletini nedir almayı düşünüyorum
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...afb9949e20.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Endeks bugün güzel başladı. Gerçekten şahane. Amma velakin bizimki pek oralı değil.
Tepki verdi kırıldı heralde söylediklerime :)
Alkim'ler kıpraştı.
Bu gün ikisi birden tavan olur mu?
Fosfatçı başladı nihayet, 19 üstü iyidir.
Alka da olmasa yanmışız, kıymetini bilemedik.:) TAVAN.