Sayfa 47/427 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon
Arama sonucu : 3415 madde; 369 - 376 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,046
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Eyvallah sn. Bağbozumu, benden de selamlar.
    Dediğiniz doğru, ama son zamanlarda bu durumu düzeltmeye çalışıyorum, beğendiğim hissede kuzu kuzu oturmayı öğreniyurum, 4 katına verdiğim hisse 20 katına çıktı, Dvk bilir. Karda beklemek kadar zor bir şey yok valla.
    Bilirim az zeybek oynamadik
    derler ya , yatirimci bahcesindeki gülleri keser , dikenleri büyütür bizimkide o hesap...
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

2.  Alıntı Originally Posted by mterdemli Yazıyı Oku
    Şahsi kanaatinizin dayanağı ne ben de merak ediyorum. Günlükte endeks al oldu dün sabah. En azından önceki 157-158 beklentisi oluştu. Yurtdışı pozitif siz fal mi baktiniz veya atayım belki tutar mı dediniz [emoji3]

Bizim bilmediğimiz birşey varsa söyleyin öğrenelim.

IN2010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Fal tutmuşmu...?
    Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    Bilirim az zeybek oynamadik
    derler ya , yatirimci bahcesindeki gülleri keser , dikenleri büyütür bizimkide o hesap...
    Peter Lynch'ın kitabında okumuştum bu sözü Güzel bir benzetme..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,046
     Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Peter Lynch'ın kitabında okumuştum bu sözü Güzel bir benzetme..
    Yazarin ismini hatirlayamadim derler ya sığındım tesekkür ederim katkınız için,

5.  Alıntı Originally Posted by fatihsrky Yazıyı Oku
    Fal tutmuşmu...?
    Madalya ister misin?

Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,046
    Endeks neden carsambalari düser,
    Bir sıkıştırmadır aslında kredi mal alanlari varsa, Tahta yapici traderin çarsamba günü sıkışırıp ya zarara satmasini
    yada hafta sonu kredi maliyetini almasini saglar buna hafta sonu riskleri de dahil

7.  Alıntı Originally Posted by mterdemli Yazıyı Oku
    Madalya ister misin?

Diğer arkadaşlar rahatsız olmasın, bilgi kirliliğinide önlemek için seninle polemik yapmıcam. Sana iyi günler...

Bu sana değil yanlış anlaşılmasın.Bu forma giren herkes forum kuralları dahilinde istediğini yazabilir. Yeni üyeleride bilgisiz cahil sınıfına ayırmayın. Kimse babasının hayrına burda bilgi dağıtmaz. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer. Bilgide azıcık efor harcama ile elde edilir. Bilginin sahibide arzu ettiğikadarını paylaşır.
    Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    Yazarin ismini hatirlayamadim derler ya sığındım tesekkür ederim katkınız için,
    ''Peter Lynch (19 Ocak 1944 doğumlu) [1] Amerikalı bir yatırımcı, yatırım fonu yöneticisi ve hayırseverdir . Yöneticisi olarak Magellan Fonu'nun [2] de Fidelity Investments 1977 ve 1990 arasında, Lynch% 29.2 yıllık getiri, ortalama [3] iki katından fazlasını sürekli S & P 500 borsa endeksi ve ona en iyi performans gösteren yatırım fonu yapma dünya. [4] [5] 13 yıllık görev süresi boyunca, yönetim altındaki varlıklar 18 milyon ABD Dolarından 14 milyar ABD Dolarına yükseldi.'' [6]

''Değer yatırımının bir savunucusu olan Lynch , 1989'da Simon & Schuster tarafından yayınlanan ve bir milyondan fazla kopya satan Wall Street'te One Up da dahil olmak üzere yatırım stratejileri üzerine bir dizi kitap ve makale yazdı ve ortak yazarlığını yaptı . [7] O gibi modern bireysel yatırım tanınmış mantraların, bir dizi icat bildiklerini Invest in ve on bagger . Lynch, finansal medya tarafından performans rekoru için bir "efsane" olarak tanımlandı.''

Rica ederim, katkım oluyorsa ne mutlu.

Sayfa 47/427 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •