He şov bildin bravo
Printable View
Yarın satıcıyım alana hayırlı olsun artık bu hisse saatli bomba
Hisse dususe gectiginde ben onu esasinda gecenlerde tavanda satmistim hikayelerini degilde, hisse yukselisine devam ederken sattigini paylasan yatirimcilara saygim sonsuz. Insallah kazandiginiz parayi keyifle yersiniz
Gelecek haftanin volatil olacagi kesin. Ben genel olarak uzun vadeli bir yatirimci oldugum ve hissede yuksek beklentilerim oldugu icin, yola devam edecegim
Asla YTD. Herkese saglikli mutlu pazarlar
Zaten azıcık lotum var. Ne olursa olsun. Yola devam.
Heleki şirketin geleceği de var. Neden durmayayım
TRİLC günlük tamamı (satıcı ve alıcı sayıcı çoğalmış, mal dağıtılmaya başlanmış görünüyor!)(Deniz Yatırım halka arzın 2. ve 3. gün aldıklarını 7. gün vermeye başladı!)(1. günün alıcısı Marbaş Menkul alışa devam ediyor!)
https://i.hizliresim.com/ntMRkB.png
TRİLC da tavanda bekleyen 17.5 milyon lot
https://i.hizliresim.com/NgEpuM.png
bu gidişle millete mal yedirmiyecekler yakında bürüt takas gelir gibime geliyor
2020 halka arzlara baktım 1 tanesi hariç hepsi arz fiyatının x3 ila x.3,5 katı arasında tavanı bozulmuş. Açıkçası ben 30 civarı tavan bozulur diye tahmin ediyorum (ardından major düzeltme hareketi gelen)
Tabi tavanda bekleyen emir miktarı ile tavan bozulması arasında da bir ilişki var. Genelde arz günü tavanında bekleyen talebin %10'un altına düştüğünde tavanın bozulmasına hazırlıklı olmak lazım.
Al-sat tavsiyesi verecek durumum yok ama tavana yakın olduğunuzu düşündüğünüz anlarda tavana mal alış emri vermek oldukça riskli. Almayı bilmek gibi satmayı da bilmek gerekir.
Tabi ki tavanı bozulacak ver her sağlıklı hisse gibi düzeltmesini yapacak. Öyle uzaya falan gitmez hiç bir şey. Alınıp satılamayan bir hissenin borsada işi ne.
Biraz mantıklı yorum yapmakta fayda var. Halka arzın 2. ve 3. gününde toplasan 50-60.000 lot işlem oldu. Bugün bile tavandan satış milyon lotu bulmayacak gibi.
Kaç gündür mal dağıtılmaya başlandı gibi yorumlar okuyorum. Mal tavanın bozulduğu gün dağıtılırsa dağıtılır. Zaten tavanın bozulduğu gün alıcı varsa tahta yapıcı oluşmaya başlar. Tavan bozulduktan sonra testere yapacaktır ancak benim görüşüm olumlu.
Hepsi ilk tavanı bozmamış, bozanlar ise çok sınırlı görünüyor. Benim kastettiğim şey tavanı bozulup major bir düzeltmeye girmesi idi. Biz hiç bir zaman tavanı bozulanın düzeltip düzeltmediğini bilemeyeceğimiz için ortalama 1 hafta ile 8 hafta arasında süren düzeltme hareketine bakıyoruz.
Gerçekleşen lot sayıları:
1.gün:5.371
2.gün:512.494 (özel emir vardı)
3.gün:512.147 (özel emir vardı)
4.gün:29.849
5.gün:87.209
6.gün:575.039
Deniz Yatırım 2 - 3. gün ve diğer günler aldıklarını 170 bin lot olarak bugün satmış, bunun adı aldığı malı dağıtma değil de nedir? cuma ve bugün yeni aracı kurumlar malı alarak yeni maliyetler oluşturmuşlar, bunların hedef fiyatlarını bilemeyiz tabi ki!
TRİLC genel takasa bakarsak: birilerinin elinde halka arzdan gelen milyon lotlar var bugün itibariyle % 70 primi ceplerine indirmek isteyebilirler, bu satışlar karşılanır mı onu da bilemeyiz!
https://i.hizliresim.com/ccSOAV.png
Özel emir mal dağıtma değildir. Bir hesaptan bir hesaba seans içinde işlem olmadan aktarılmasıdır. İkinci ve üçüncü gün toplam 25.000 lot işlem olmuş. 50-60 bin lot bile değil. Deniz Yatırım'ın satışı ise piyasa tarafından hızlıca yutulmuş.
Neyse, tahta size gereken cevabı veriyor. Bugün 21,42 ve tavanda milyonlarca lotla kapatır. Siz, 12 liradan beri mal dağıtıldığını iddia etmeye devam edin. Bu size son mesajım.
Mal dağıtma denilen şeyin en bariz göstergesi alışa yazıp almaya başlayan küçük yatırımcıdır.
şimdiye kadar küçük yatırımcı adına gerçekleşen bir alış emrinin olduğunu görmedik. Gören veya alan varsa yazsın da bizde vaziyet alalım.
Kim ne derse desin geleceği parlak bir şirket.....
TURK İLAÇ: SUDAN'DA YERLEŞİK MEDURO COMPANY İLE TEK YETKİLİ DİSTRİBÜTÖRLÜK ANLAŞMASI İMZALANMIŞTIR
TURK İLAÇ: İLK YIL İÇİN ALINAN SİPARİŞ MİKTARI 6.540.000 USD TUTARLI TOPLAM 12.000.000 ADET TORBA SERUM İÇİN YAPILMIŞTIR, İLK YÜKLEME TARİHİ HAZİRAN 2021 OLARAK PLANLANMIŞTIR. AYLIK 1.000.000 ADET SEVKİYAT YAPILACAKTIR
Daha tavanlar bozulmadan 50 milyon TL lik sipariş de geldi...
Ky mallanmaya basladi bugun.
SM-N980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4.270M tavanda alış...
TRİLC günlük de şu ana kadar 6.7 milyon olan satış alışla karşılanmış, hala halka arzdan alan kurumsallarda satış göremedim, satan kurumlar önceki günlerde alanlar! alan kurumlar da göreceli iyi kurumlar!
https://i.hizliresim.com/ynEref.png
TRİLC da tavanda bekleyen 4.4 milyon lot, sabah bu rakam 3 milyona inmişti,
https://i.hizliresim.com/ZCVkgG.png
[QUOTE=berkimcans;5235028]
Bilgi paylaşımınız ıcın tesekkur ederım.
16.03.2021 tarihinde TURK İLAÇ ve Serum Sanayi A.Ş ile Sudan'da yerleşik Meduro Company Ltd.arasında tek yetkili distribütörlük anlaşması imzalanmıştır.
İlk yıl için alınan sipariş miktarı 6.540.000 USD tutarlı toplam 12.000.000 adet torba serum için yapılmıştır.
İlk yükleme tarihi haziran 2021 olarak planlanmıştır. Aylık 1.000.000 adet sevkiyat yapılacaktır.
Adamlar müthiş, her gün bi haber yolluyolar...
İmal ruhsatına sahip olduğumuz ;
TURKFLEKS %3 sodyum klorür sudaki çözelti ve TURKFLEKS TEOFİLİN 0,2G+4,5G/100ml IV infüzyon çözelti ürünlerimiz için ; Yerli malı Tebliği (SGM 2014/35 ) E istinaden TOBB
tarafından düzenlenen yerli malı belgeleri alınmıştır.
Bu yerli malı belgeleri ile bu ürünlerle iştirak
edilen ihalelerde %15 yerli malı fiyat avantajına sahip olunacak ve bu sayede uluslararası firmalara karşı
rekabet gücümüzü artacaktır.
Hop bi tane daha...
HepB-Turk Pediyatrik 10 MCG/0,5 ml
I.M Enjeksiyon için Süspansiyon içeren Flakon preparat ruhsat başvurusu TİTCK ( Türkiye İlaç Tıbbi Cihaz Kurumu )
tarafından yapılan ön incelemeler sonucu uygunluk almıştır .
HepB-Turk Erişkin 20 Mcg/l ml
Enjeksiyon için süspansiyon içeren Flakon müstahzar ruhsat başvurusu TİTCK ( Türkiye İlaç Tıbbi Cihaz Kurumu )
tarafından yapılan ön incelemeler sonucu uygunluk almıştır.
Mesela bu uygunluk belgelerini Deva almıyor mu? Tabii ki alıyor ama göndermiyor haber olarak. Badem hisseleri bu yüzden seviyorum. Bişi yapmasan bile bişi yapıyomuş gibi gözükmek önemli :)
Deva 5 katını yapıyor bunların ama tık yok tek kap yok :D
17.03.2021 tarihinde TURK İLAÇ ve Serum Sanayi A.Ş nin IV
Parenteral Solüsyonlarının Yemen Ülkesinde satış ve pazarlama haklarını içeren distribütörlük
anlaşması imzalanmıştır. İlk yıl için alınan sipariş miktarı 1.485.000 USD tutarlı
toplam 3.000.000 adet torba serum için yapılmıştır. İlk yükleme tarihi temmuz 2021 olarak planlanmıştır.
Bu adamların haberlerine yetişilmez...O belli oldu :)
Bi 10 Milyon TL lik daha sipariş alınmış... Hayırlısı olsun...
1817 lot düştü halka arzda
1 lot satmadım
Tavana alış giriyom henüz gelmedi
Yarin umarım gelr
Senetten çok umutluyum
11 liradan beri fiyasko söylemleri devam ediyor. Şirket hergün tavan yaptıracak haberler göndermeye devam ediyor. Ben de tüm portföyümle halka arza katılmadığıma pişmanım ama 2,5 milyon bağlamak iddialı olmuş. Sanki bugün tahta yapıcısı oluştu gibi bir izlenim oluştu bende. Yarın tavan açarsa işlem hacmi tahminen tekrar düşmeye başlar. Bugün halka arz edilen hisselerin ciddi bir kısmı el değiştirdi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
23 milyon450 bin toplam lot
Bugün el değiştiren 3 milyon
Gerisi aynen duruyor
Bugün satanların bir kısmı dün alabilenler
Yüklü mal alanlar verse tavan çözülür
Tavan çözülmediği gibi nasıl olsa gelmiyor diye alış giremek isteyen de girmiyor
Dün el değiştiren 6,8 milyon lottu. Ne olacağını sadece tahta yapıcı bilir. Tek gerçek var, şu an bu hisseye yatırım yapıp zararda olan yok. Burayı ağlama duvarına çevirdikleri gibi halka ırzmış, mal çıkışıymış vb. hepsi hikaye. Burayı okuyan garibanın 11 liradan itibaren satmasını sağladı bu tür yorumlar.
9M işlem hacmi ve tavanda bekleyen 6M lot... Çok güzel bi açılış...Yarında tavana devam gözüküyor. Kıskananlar çatlasın :P