Sayfa 47/94 İlkİlk ... 37454647484957 ... SonSon
Arama sonucu : 749 madde; 369 - 376 arası.

Konu: TRILC - Turk İlaç ve Serum A.Ş.

TRİLC günlük tamamı (satıcı ve alıcı sayıcı çoğalmış, mal dağıtılmaya başlanmış görünüyor!)(Deniz Yatırım halka arzın 2. ve 3. gün aldıklarını 7. gün vermeye başladı!)(1. günün alıcısı Marbaş Menkul alışa devam ediyor!)

TRİLC da tavanda bekleyen 17.5 milyon lot

3. bu gidişle millete mal yedirmiyecekler yakında bürüt takas gelir gibime geliyor

4.  Alıntı Originally Posted by orca1001 Yazıyı Oku
    bu gidişle millete mal yedirmiyecekler yakında bürüt takas gelir gibime geliyor
    2020 halka arzlara baktım 1 tanesi hariç hepsi arz fiyatının x3 ila x.3,5 katı arasında tavanı bozulmuş. Açıkçası ben 30 civarı tavan bozulur diye tahmin ediyorum (ardından major düzeltme hareketi gelen)

Tabi tavanda bekleyen emir miktarı ile tavan bozulması arasında da bir ilişki var. Genelde arz günü tavanında bekleyen talebin %10'un altına düştüğünde tavanın bozulmasına hazırlıklı olmak lazım.

Al-sat tavsiyesi verecek durumum yok ama tavana yakın olduğunuzu düşündüğünüz anlarda tavana mal alış emri vermek oldukça riskli. Almayı bilmek gibi satmayı da bilmek gerekir.

Tabi ki tavanı bozulacak ver her sağlıklı hisse gibi düzeltmesini yapacak. Öyle uzaya falan gitmez hiç bir şey. Alınıp satılamayan bir hissenin borsada işi ne.
    Son düzenleme : aselsus; 15-03-2021 saat: 13:59.

Alıntı Originally Posted by aselsus Yazıyı Oku
    2020 halka arzlara baktım 1 tanesi hariç hepsi arz fiyatının x3 ila x.3,5 katı arasında tavanı bozulmuş. Açıkçası ben 30 civarı tavan bozulur diye tahmin ediyorum.

Tabi tavanda bekleyen emir miktarı ile tavan bozulması arasında da bir ilişki var. Genelde arz günü tavanında bekleyen talebin %10'un altına düştüğünde tavanın bozulmasına hazırlıklı olmak lazım.

Al-sat tavsiyesi verecek durumum yok ama tavana yakın olduğunuzu düşündüğünüz anlarda tavana mal alış emri vermek oldukça riskli. Almayı bilmek gibi satmayı da bilmek gerekir.

Tabi ki tavanı bozulacak ver her sağlıklı hisse gibi düzeltmesini yapacak. Öyle uzaya falan gitmez hiç bir şey. Alınıp satılamayan bir hissenin borsada işi ne.
    3x - 3,5x degil
    2x - 2,5x diyecektiniz sanirim. (Ilk tavan bozdugu rakam)

SM-N980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    TRİLC günlük tamamı (satıcı ve alıcı sayıcı çoğalmış, mal dağıtılmaya başlanmış görünüyor!)(Deniz Yatırım halka arzın 2. ve 3. gün aldıklarını 7. gün vermeye başladı!)(1. günün alıcısı Marbaş Menkul alışa devam ediyor!)
    Biraz mantıklı yorum yapmakta fayda var. Halka arzın 2. ve 3. gününde toplasan 50-60.000 lot işlem oldu. Bugün bile tavandan satış milyon lotu bulmayacak gibi.

Kaç gündür mal dağıtılmaya başlandı gibi yorumlar okuyorum. Mal tavanın bozulduğu gün dağıtılırsa dağıtılır. Zaten tavanın bozulduğu gün alıcı varsa tahta yapıcı oluşmaya başlar. Tavan bozulduktan sonra testere yapacaktır ancak benim görüşüm olumlu.

7.  Alıntı Originally Posted by xhalukx Yazıyı Oku
    3x - 3,5x degil
    2x - 2,5x diyecektiniz sanirim. (Ilk tavan bozdugu rakam)

SM-N980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hepsi ilk tavanı bozmamış, bozanlar ise çok sınırlı görünüyor. Benim kastettiğim şey tavanı bozulup major bir düzeltmeye girmesi idi. Biz hiç bir zaman tavanı bozulanın düzeltip düzeltmediğini bilemeyeceğimiz için ortalama 1 hafta ile 8 hafta arasında süren düzeltme hareketine bakıyoruz.

Alıntı Originally Posted by mzffr Yazıyı Oku
    Biraz mantıklı yorum yapmakta fayda var. Halka arzın 2. ve 3. gününde toplasan 50-60.000 lot işlem oldu. Bugün bile tavandan satış milyon lotu bulmayacak gibi.

Kaç gündür mal dağıtılmaya başlandı gibi yorumlar okuyorum. Mal tavanın bozulduğu gün dağıtılırsa dağıtılır. Zaten tavanın bozulduğu gün alıcı varsa tahta yapıcı oluşmaya başlar. Tavan bozulduktan sonra testere yapacaktır ancak benim görüşüm olumlu.
    Gerçekleşen lot sayıları:
    1.gün:5.371
    2.gün:512.494 (özel emir vardı)
    3.gün:512.147 (özel emir vardı)
    4.gün:29.849
    5.gün:87.209
    6.gün:575.039
    Deniz Yatırım 2 - 3. gün ve diğer günler aldıklarını 170 bin lot olarak bugün satmış, bunun adı aldığı malı dağıtma değil de nedir? cuma ve bugün yeni aracı kurumlar malı alarak yeni maliyetler oluşturmuşlar, bunların hedef fiyatlarını bilemeyiz tabi ki!
    TRİLC genel takasa bakarsak: birilerinin elinde halka arzdan gelen milyon lotlar var bugün itibariyle % 70 primi ceplerine indirmek isteyebilirler, bu satışlar karşılanır mı onu da bilemeyiz!

Sayfa 47/94 İlkİlk ... 37454647484957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •