eehhheeee eeeeyyyyy...([emoji41])
Printable View
Endeks 930 beklenti gördüm arada sayfalarda...
Olur olmaz bilemem ama eğer olursa ciddi anlamda batmışız demektir...
Dolar 9 a geldi, yıllık enflasyon malum...
Ona rağmen eski hesap 90.000-95.000...
Dediğim gibi bence mümkün değil, hatta buralar bile çöp...
Okuyorum net te şirketlerin bazılarının temettü verimi arttı diyorlar, patronu tebrik ediyorlar...
Artacak tabi ki, adamlar ihracat-iç Pazar dengeli gidiyor, karı 2-3 katına çıkmış son 18-24 ayda...
Temettü verimi yükselmişmiş, hayır efendim fiyatı artmamış çöp olarak kalmış...
Karlılık artıp fiyat yerinde sayıp hatta düşünce temettü verimi 2 katına fırlamış...
Marka değeri var sadece üzerinde...
Özellikle 30 hisselerinin bir çoğu çok ucuz...
Ama güven olmayınca maalesef gidemiyor üstüne düşüyorlar...
Kendi adıma Toaso ciddi miktar taşıyorum, Arçelik var birde...
Sevgili Jas üstadın yorumu başka...
1.2 dolar diyor ama dolar böyle bir krizde kaç olur ona göre endeks değeri hesaplamak lazım...
İyi akşamlar herkese...
Sevgili Lambent okuyorsan eğer, geçmiş dönemlere bakınca 2 vade arası arbitraj sence de var mı?
Sevgiler...
Sn Zinedrimed,
Enflasyon, dxy, usdtry rakamlarının ne olacağı konusunda bu kadar belirsizlik varken TL bazlı dip vermek bana göre mümkün değildir. Sadece USD bazlı rakam verilebilir ki dünya borsalarında 5. dalga sonunda oluşacak büyük realizasyonda BIST 30 endeksinin gelmesi gereken yer 1.2 dolar altıdır diye düşünüyorum.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sn EMEKDAR,
Mikro sayım etiketleri sık değişebilir, ana sayımda ciddi etkisi pek olmaz ama takip ettiğim sayımın sağlıklı gelişimi için 33780.5 rakamını geçmese iyi olur.
Geçmesin, bana da yazık yahu, say say dur [emoji23]
Son olarak, şu üstad sıfatını benim için kullanmayın lütfen. Benden ancak çırak olur. Gerçek üstadlara da ayıp olur.
Bir şey daha ekleyeyim. Eğer 33780.5 rakamı geçilir ise bugün Sn Achiles'in verdiği sayımın gerçekleşme olasılığı ortaya çıkar ki bu durumda benim beklediğim son dip oluşmaz, doğrudan 35000 üzeri hedeflenir. Umarım bu olmaz, çünkü biraz daha short kapatmam gerek. [emoji56]
Geçti 33780.5 i.
Artık daha sonra bakarız duruma.
Bir süre poz açma ve kapama yok bana, durum netleşinceye kadar. Sadece kabaca 5.3.4 (BOĞA-2 ye göre) veya 5.4 (BOĞA-1 e göre) bitmiş olabilir diyebiliyorum. Ama netlik yok, bekleyeceğiz bir süre netleşmesi için.
Kesin olan birşey varsa 35000 üzerinde ilk kez ciddi short açacağım.
Normalde görecekti 32500 leri, tahvilleri parmaklayıverince kısa kaldı, zaten flattı malum..
DAX da flat, running, yukarıdan dönüyor, son bacak 5 li değil gibi biraz fazla kısa gibi ama...bilemiyorum..YTD
https://www.tradingview.com/x/bezWXBsx/
US10Y tam düzeltme bitti derken, numara çektiler görüntü bozuldu, DZZ gibi oldu. Yerseniz yani, yeter ki piyasalara bir şey olmasın hesabı...YTD
https://www.tradingview.com/x/7Qatn39a/
tas catlasada patlasada 107.108 bının tl bazlı altı kesınlıkle olmaz olamaz....felaket senaryasıunda 10 tl dolar 1.2 cent....12000 olur..dolar 8tl 1.2 endeks gercelten komık .......1.2 hatta 1 dolara katılırım......ama tl bazlı.....felaket senaryosu 16 108 aralıgısır....ortalama krız dıbı 1 dolar dır....altı zor nıye o kadar halka arz yapıldı 080 olan dıpler kalktı ......kımse endeksın dıbı 20 cent demesın.....
Bir bilgi daha,
Kabine değişmiş, adalet bakanı Süleyman Özışık olmuş. Kimin fetöcü olup olmadığına karar verip, İçişleri bakanına dosya vermiş ve birçok kişinin işe geri dönmesini sağlamış.
Ulan yatacak yeriniz yok sizin, ülkeyi kabile devletine döndürdünüz.
İşe geri aldırılanlardan ne kadar rüşvet alındı acaba?
Fetö borsası tam gaz.
son mohikan
@son_mohikan35
Profili de değiştirdik.
5-6 ay boğayız artık
mohikan abimiz boğa olmuş. benim bildiğim kendisi ilk kez boğa olacağını deklare etti.
secbul'dan sonra has bir ayıyı daha kaybettik :evil:
şey yine kıpır kıpır.
Piyasa böyledir
Aynı şeye bakıp aynı şey görünmüyor
Bugun kuşa haber yolladık kendi aralarında istişare yapanlar olmuş EMEK HIRSIZLIĞINI bırakıcaz demişler.:)
graflar parça parça gelecek,
ilk graf strateji üzerinden bar hareketi düzeneği,
bir sonraki graf indikatörler ve formasyonlar üzerinden hedef bantlarını ele alıcam.
https://i.hizliresim.com/nhhhelh.png
Pıst 100 son düşüş bacağı kısa kaldı %8-10 arası bir aşağı geliş bekliyordum .
Takip edenler bilir 60 işlem önce baz aldığım bar olayı yarın doluyor ,
yarın grafta görüceğiniz gibi V çıkışı yapıp yapmayacağını takip edicem.
trend dibi ve 200 günlük ortalamaya dokunuş ve yukarı kapanış geldi,
Yarın 1404 üzeri kapanışlar yapabilecek mi onu takip edicez.
Bist100 de 146800-137800 düşüşünün duzeltmesini bitirdikten sonra(muhtemelen cuma günü biter) sonra 119 bine kadar düşüş bekliyorum...kanal istanbul sebepli bir düşüş olacak bu...
Krdmd saatlikte nefis bir pozitif uyumsuzluk var...endeks düzetmesinde halay başı olur...
Uğur DÜNDAR tweeterda listelere girmiş..
Düzgün adam ,doğru adam falan filan....:)
Vakt-i zamanında Bursa'lı işadamı Celal SÖNMEZ'den hayır parası! istediğini gün olarak biliyoruz..
Çok yakın arkadaşlar ve Celal'in yanındakilerde şahittir..
Ne yazarsan yaz,diye kovulduğunda Sönmez Holding'ten..
2 gün sonra Hürriyet manşette sönmezle ilgili yazılar vardı..
Aradan geçmiş 25 sene ,aklıma geldi...
Ah ,Aydın DOĞAN var ya...
Ne ******** adamdır,zamanında işadamlarından para isteyen,alan,iş bitiren,tehdit eden....
Şimdi masum rollerinde...
Veyis zavallı biri.. BEceriksiz,işi bilmiyor,yüzüne gözüne bulaştırdı..Sülünün çomarı oldu..
Asıl Uğur Dündar,Güneri Cıvaoğlu,Mehmet BArlas zamanında neler neler yaptılar ki,
ödül olarak boğazda yalılarda oturmayı hak ettiler..
87 Euro kırmızı çizgimiz .
Burayı hala bekliyorum ben
sn cevdet,
Hoca falan değilim , ama teknik analiz konusunda arena da olanlara göre daha iyi durumda olduğumu söyleye bilirim.
Bu hoca işlerine fazla takılmayın ,
ne kadar çizgi , ne kadar indikatör kullanırsanız kullanın,
oyunu okuyamadığınız ,strateji kuramadığınız, duygularınıza yenik düştüğünüz sürece hepsi havada kalır.
kolay gelsin
dün 5 liraya aldıgım halkbankı 5,05 e yazdım dün akşam sabah gelince 5,10 gördüğünü görünce benim lotlar gitmiştir dedim bir girdim baktım duruyor...
nasıl oluyoır böyle bişey başına gelen var mı?
https://i.hizliresim.com/sv7nx6p.jpg
Bugun tepki hareketinin ne kadar kalıcı olacağı takip edilecek.
saatlikte benim takip ettiğim pıst de 1405 üzerinde kalıp kalamayacağı.
ekranların başına geçelim kolay gelsin
Tek açıklaması, sizin emir gidene kadar 5.10 görüp sonra 5.05 altından işlem görmesi
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
halk 5,06 üzerinde gidebilir ben 5,05 pozisyondan çıktım bana yeter...
Çakmak için marj yaratıyor gibi