Sayfa 47/1004 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 369 - 376 arası.

Konu: Viop XXXIV

Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Değerli üstadım JAS,
    Düşündüm taşındım,biraz da kaşındım...
    Bu Tom fıçırtına 34.153 e kada,müsade edecem...
    İsterse tabi...
    Fazla zırnık koklatmam...
    Bu mihval üzere bakarsak senin sayım ne der?..
    Selam ve saygılarımla...
    Sn EMEKDAR,
    Mikro sayım etiketleri sık değişebilir, ana sayımda ciddi etkisi pek olmaz ama takip ettiğim sayımın sağlıklı gelişimi için 33780.5 rakamını geçmese iyi olur.
    Geçmesin, bana da yazık yahu, say say dur [emoji23]

Son olarak, şu üstad sıfatını benim için kullanmayın lütfen. Benden ancak çırak olur. Gerçek üstadlara da ayıp olur.

Bir şey daha ekleyeyim. Eğer 33780.5 rakamı geçilir ise bugün Sn Achiles'in verdiği sayımın gerçekleşme olasılığı ortaya çıkar ki bu durumda benim beklediğim son dip oluşmaz, doğrudan 35000 üzeri hedeflenir. Umarım bu olmaz, çünkü biraz daha short kapatmam gerek. [emoji56]

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Sn EMEKDAR,
    Mikro sayım etiketleri sık değişebilir, ana sayımda ciddi etkisi pek olmaz ama takip ettiğim sayımın sağlıklı gelişimi için 33780.5 rakamını geçmese iyi olur.
    Geçmesin, bana da yazık yahu, say say dur [emoji23]

Son olarak, şu üstad sıfatını benim için kullanmayın lütfen. Benden ancak çırak olur. Gerçek üstadlara da ayıp olur.

Bir şey daha ekleyeyim. Eğer 33780.5 rakamı geçilir ise bugün Sn Achiles'in verdiği sayımın gerçekleşme olasılığı ortaya çıkar ki bu durumda benim beklediğim son dip oluşmaz, doğrudan 35000 üzeri hedeflenir. Umarım bu olmaz, çünkü biraz daha short kapatmam gerek. [emoji56]
    Geçti 33780.5 i.
    Artık daha sonra bakarız duruma.
    Bir süre poz açma ve kapama yok bana, durum netleşinceye kadar. Sadece kabaca 5.3.4 (BOĞA-2 ye göre) veya 5.4 (BOĞA-1 e göre) bitmiş olabilir diyebiliyorum. Ama netlik yok, bekleyeceğiz bir süre netleşmesi için.
    Kesin olan birşey varsa 35000 üzerinde ilk kez ciddi short açacağım.

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Geçti 33780.5 i.
    Artık daha sonra bakarız duruma.
    Bir süre poz açma ve kapama yok bana, durum netleşinceye kadar. Sadece kabaca 5.3.4 (BOĞA-2 ye göre) veya 5.4 (BOĞA-1 e göre) bitmiş olabilir diyebiliyorum. Ama netlik yok, bekleyeceğiz bir süre netleşmesi için.
    Kesin olan birşey varsa 35000 üzerinde ilk kez ciddi short açacağım.
    Normalde görecekti 32500 leri, tahvilleri parmaklayıverince kısa kaldı, zaten flattı malum..

DAX da flat, running, yukarıdan dönüyor, son bacak 5 li değil gibi biraz fazla kısa gibi ama...bilemiyorum..YTD

US10Y tam düzeltme bitti derken, numara çektiler görüntü bozuldu, DZZ gibi oldu. Yerseniz yani, yeter ki piyasalara bir şey olmasın hesabı...YTD

4. tas catlasada patlasada 107.108 bının tl bazlı altı kesınlıkle olmaz olamaz....felaket senaryasıunda 10 tl dolar 1.2 cent....12000 olur..dolar 8tl 1.2 endeks gercelten komık .......1.2 hatta 1 dolara katılırım......ama tl bazlı.....felaket senaryosu 16 108 aralıgısır....ortalama krız dıbı 1 dolar dır....altı zor nıye o kadar halka arz yapıldı 080 olan dıpler kalktı ......kımse endeksın dıbı 20 cent demesın.....
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Normalde görecekti 32500 leri, tahvilleri parmaklayıverince kısa kaldı, zaten flattı malum..

DAX da flat, running, yukarıdan dönüyor, son bacak 5 li değil gibi biraz fazla kısa gibi ama...bilemiyorum..YTD

Aynı şeyi düşünüyorum Sn Achiles. C bacağı çok kısa, düzeltme büyük olasılıkla bitmedi. Neyse, biraz bekleyeceğiz artık, netleşmesi için.
    Bu arada, iyi ki varsınız. [emoji106][emoji106][emoji106]

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir bilgi daha,
    Kabine değişmiş, adalet bakanı Süleyman Özışık olmuş. Kimin fetöcü olup olmadığına karar verip, İçişleri bakanına dosya vermiş ve birçok kişinin işe geri dönmesini sağlamış.
    Ulan yatacak yeriniz yok sizin, ülkeyi kabile devletine döndürdünüz.
    İşe geri aldırılanlardan ne kadar rüşvet alındı acaba?
    Fetö borsası tam gaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    1 usd olur , olmaz diyemem ama kur 10.50-11 bandinda oldugunda olur
     Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    tas catlasada patlasada 107.108 bının tl bazlı altı kesınlıkle olmaz olamaz....felaket senaryasıunda 10 tl dolar 1.2 cent....12000 olur..dolar 8tl 1.2 endeks gercelten komık .......1.2 hatta 1 dolara katılırım......ama tl bazlı.....felaket senaryosu 16 108 aralıgısır....ortalama krız dıbı 1 dolar dır....altı zor nıye o kadar halka arz yapıldı 080 olan dıpler kalktı ......kımse endeksın dıbı 20 cent demesın.....
    "bir yatırım tavsiyesi değildir"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    son mohikan
    @son_mohikan35

Profili de değiştirdik.
    5-6 ay boğayız artık

mohikan abimiz boğa olmuş. benim bildiğim kendisi ilk kez boğa olacağını deklare etti.
    secbul'dan sonra has bir ayıyı daha kaybettik

Sayfa 47/1004 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •