Faso Ağam mal bana geldi sadece.Ama düşebilir dediğin gibi .Olsun yolunuz yolumuz .Akşam en erken ben alis yazmıştım. :halay:
Printable View
Agam senın umpasta delı dana ya bağlamış:)..
Agalarim eşleşen ve tavanda bekleyen lotlarii yazabilir misiniz?İmkanı olanlar için diyorum.Ben aracı kuruma telefon açıyorum çok meşgul ediyorum arkadaşları.
Defter değeri 52 tl gözüküyor iş bankasında temel analizden anlayan arkadaşlar açıklayabilir mi?
Agalarim endeks çok yükselmişti,Kasım Süleymani nin öldürülmesi olayı ile endekse bir satış geldi.Satislarin arkası gelebilir Ban göre ilerleyen günlerde .Ama bizim balat kendi çizgisine göre areket eder.
Bu yüzden ben Balat ve umpas dışındaki hisselerimde %50 satış yaptım.
https://www.linkpicture.com/q/Screen...103-113439.jpg
Agam sen istersınde olmazmı.....
Eşleşen 19 bin lot ,tavanda Alış için bekleşen lot sayisi 458 bin lot :halay:
Umpas ta eşleşen 1 lot tavanda bekleşen lot sayısı 385 bin lot:halay:
Katılıyorum hatip aga, bende gonderdim çoğu senedı, bebekler hariç... TL de beklemekte fayda var bır sure..
Hatip Ağam balat ve umpas dışında hissem kalmadı .Nakit kraldir .
Arkadaşlar kısada 3,20 olur bu ... Artık yıl sonu hedefimiz ŞİRKETİN açıklamalarına göre fiyatlayacağız ytd AMOR
Hatip Ağam sen yazdigindan beri borsa 115.300 den 113.000 e düştü. Uyarinla diğer hisselere bastım.Bu gerginlik önümüzdeki hafta borsayı daha aşağılara çekebilir. UMPAS -BALAT kardeşler sayesinde guvendeyim. Ilk günden bana çok faydaniz oldu Ağam. Teşekkürler .Saniye ye istersen bir acılı Adana yaptirayim .Yanında da Adana Salgami Ağam ne dersin?
Gaffur saniye senın hatun ona ıyı bak, kahyalıgı gerı alcaz gari:)..
Endexe satışıda biraz abarttılar gıbı..
Faşo Ağam ne abartmasi?Olması gereken oluyor.2 ayda 93 bin den soluksuz 116 bine geldik.Teknik olarak okkalı bir düzeltme gerekiyordu bu 1
İkincisi ise İranlı generalin öldürülmesi büyük olay kısa vadede.Bunun ne gibi sonuçları olur bilinmez.Kimse cumartesi pazar riskini göze alamıyor.
Bu iki sebepten ötürü spekler öncelikle kredili mallarını satıyorlar bugün.Butun operasyon yiyen kagitlarda satışlar var bugün.Mesela ben klmsn sattım 21.06 dan şimdi 20.30 da .
Ortam duzelsin gerekirse 22 TL'den alırım hiç önemli değil.
:kahkah::kahkah::kahkah::kahkah:... Tırşik:kahkah:...
Borsada şu an en güvenli hisseler açığa satış ve kredi imkanı olmayan sip,yip ve brüt takasta olan hisseler.
Tüm hisselerde spekler ve ky kredili mallarını boşaltma derdinde .
Kapanisa doğru satışlar artada bilir.
Cumartesi-pazar olası bir İran saldırısı olabilir.
Agam...
437 bin bekleyen, 31 bın eşleşen...
499 bine 31 bın...
417/32......
149 bın bekleyen, 49 bın eşlesen umpas..
Agam umpasa dıkkat et... 124 bın bekleyen var... Aslan balattada 508 bın bekleyen..
Cümlemize gecmis olsun Ağalar.Borsanin kıpkırmızı olduğu bir günde tavanda 432 bin lot alıcılı kapattık.
Mutluyuz gururluyuz ve DİRİLİŞ BALAT EFSANESİ nde UMUTLUYUZ:halay:
Aga oyle diyonda , o iş öyle değil..ayes'te o dedigin pazarlarda islem goruyor, neden çaktilar o zaman ? Yakinda tavanlar başlarmi hiç inceleyen oldumu? Burada bitik sirket gunlerce tavan yaparken orada yillarin köklü fabrikasi ucuzunnda ucuzu fiyatlarda ama yakindir speklerin sazı eline almasi. Ayni duygularim işbir holdingde de geçerli
mal alip verenler..kendiniz ne yaparsaniz yapin, ama akil vermeyin bence..hele bu zamanlar..kagit alip 2 gun sonra ayaklarin titriyorsa bari milleti etkilemeyelim..
Alyatçı kardeşim herkes kendi kararını kendi vermeli, karda zararda bizlerin, balat buradan dönse ne olacak kimse hısselerın nerelere gideceğini bılemez.. Bizler sadece yatırımla al sat arasındaki farkı anlatmaya çalıştık... Orta ve ve uzun vadeli yatırım hep kazandırırken gunluk giriş çıkışlar hep sıkıntı olmuştur bol kazançlar...
Allahım ben istedim 1 Ağa sen verdin 4 Ağa .Hatip Ağam ,Faso Ağam ,Amor Ağam vardı bir de bize hisse alınca 2 günde ayakları titremeyen MAHO AĞAM geldi.Sevdim ben bu balat hisse topigini.Yamanlarin Demir in kahyaligindan terfi edip yakında ben de GAFUR AĞA olacagim inşallah. :halay:
Faso Ağam sinerji oluşturuyoruz burada ve iyi oluyor .Tüm twitter fenomenlerini yerden yere vuran ben elbetteki kendi kararimi kendim vereceğim ama Hatip Ağam ve senin yatırım anlayisiniza hayran kaldım.Sizlerin ben bireysel hareket ettiginize inanıyorum.Yani twitter fenomenleri gibi organize pazarlama yapmıyorsunuz .
Sizlere teşekkür ediyorum. Iran füze atmış Abd askerlerine ve bende pazartesi borsa göçer korkusu olmayacak.Çünkü sadece balat ve umpas var elimde .Diğer hisselerimi sanmıştım sizin ongoruleriniz sayesinde.
Helal olsun Hatip Ağam. Iyi ki senin uyarılarını gözönünde tutup balat ve umpas dışındaki tüm hisselerimi satmisim.Iran füze attı Abd askerlerinin yanına .Inşallah olaylar buyumez .Para da bir yere kadar Ağam.Ama borsada da jeopolitik olaylari da hesap etmek lazım.Tekrar sagolasin Hatip Ağam.
Arkadaşlar haber doğru değilmiş silmek zorunda kaldım... Amor