mal alip verenler..kendiniz ne yaparsaniz yapin, ama akil vermeyin bence..hele bu zamanlar..kagit alip 2 gun sonra ayaklarin titriyorsa bari milleti etkilemeyelim..
mal alip verenler..kendiniz ne yaparsaniz yapin, ama akil vermeyin bence..hele bu zamanlar..kagit alip 2 gun sonra ayaklarin titriyorsa bari milleti etkilemeyelim..
Alyatçı kardeşim herkes kendi kararını kendi vermeli, karda zararda bizlerin, balat buradan dönse ne olacak kimse hısselerın nerelere gideceğini bılemez.. Bizler sadece yatırımla al sat arasındaki farkı anlatmaya çalıştık... Orta ve ve uzun vadeli yatırım hep kazandırırken gunluk giriş çıkışlar hep sıkıntı olmuştur bol kazançlar...
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Allahım ben istedim 1 Ağa sen verdin 4 Ağa .Hatip Ağam ,Faso Ağam ,Amor Ağam vardı bir de bize hisse alınca 2 günde ayakları titremeyen MAHO AĞAM geldi.Sevdim ben bu balat hisse topigini.Yamanlarin Demir in kahyaligindan terfi edip yakında ben de GAFUR AĞA olacagim inşallah.![]()
Faso Ağam sinerji oluşturuyoruz burada ve iyi oluyor .Tüm twitter fenomenlerini yerden yere vuran ben elbetteki kendi kararimi kendim vereceğim ama Hatip Ağam ve senin yatırım anlayisiniza hayran kaldım.Sizlerin ben bireysel hareket ettiginize inanıyorum.Yani twitter fenomenleri gibi organize pazarlama yapmıyorsunuz .
Sizlere teşekkür ediyorum. Iran füze atmış Abd askerlerine ve bende pazartesi borsa göçer korkusu olmayacak.Çünkü sadece balat ve umpas var elimde .Diğer hisselerimi sanmıştım sizin ongoruleriniz sayesinde.
Helal olsun Hatip Ağam. Iyi ki senin uyarılarını gözönünde tutup balat ve umpas dışındaki tüm hisselerimi satmisim.Iran füze attı Abd askerlerinin yanına .Inşallah olaylar buyumez .Para da bir yere kadar Ağam.Ama borsada da jeopolitik olaylari da hesap etmek lazım.Tekrar sagolasin Hatip Ağam.
Arkadaşlar haber doğru değilmiş silmek zorunda kaldım... Amor
Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.
Yer İmleri