Borsa İstanbul'dan yapılan açıklamaya BIST 50 endeksi paylarında bugün boyunca geçerli olmak üzere açığa satış işlemlerinde yukarı adım kuralının (up-tick rule) uygulanması kararlaştırıldı.
cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Borsa İstanbul'dan yapılan açıklamaya BIST 50 endeksi paylarında bugün boyunca geçerli olmak üzere açığa satış işlemlerinde yukarı adım kuralının (up-tick rule) uygulanması kararlaştırıldı.
cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
her sabah yeni bir rezillikle uyanıyoruz...yazık bu ülkeye be...
Sokak röportajlarındaki hükümet yandaş ve yalakalarının andavallıklarına, cehaletine bakılırsa,
Yetmez ama evet,
Durmak yok fakirleşmeye devam.
Şu forumda bile malum birini Atatürk ile kıyaslayan, daha iyi diyen, ikinci adam diyen var. Yazıklar olsun. Müstehaktır bu zihniyete.
Akp hep kaost ve olmayan düşmandan beslenmistir. Refarandum, başkanlık seçimleri,belediye seçimleri canlı örnektir.
Merkez bankasının kefen parasına kadar boşaltıldı borclandirildi. Diğer şirketleri söylemeye bile gerek yok.
Tüm kurumlar bağımsızlığını yitirdi. Tüm kadrolara akp MHP cemaat elemanları dolduruldu. Yıldız gibi gençlerimiz açıkta kaldı.
2023 secimleri. İçin plan az çok belli. Kazanamayacagida ortada. Kazansa bile ülkeye küsmüş büyük bir çoğunluk var.
Damadın dediği gibi Allah sonumuzu hayretsin.
Tüm parayla hisse almak sıkıntı. Şirketler ucuz USD ye göre daha ucuzu olacakmi evet.
sisi bunu beğendi..
rabialar havaya kalksın canlar..
https://files.catbox.moe/bxwmuk.JPG
düzeltme gelmiş
https://files.catbox.moe/uphr59.JPG
herkes nefesini tuttu galiba
arkadaşlar arada nefes alın verin bayılırsınız
Corapcidan maliye bakanini unutmuşsun.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
manyak bunlar ya...211.150 ye kadar verdiler...
Bence en büyük sorun siyasal islam ile yönetiliyor olmamız. Şimdi birileri yine bozulur ama din temelli yönetim anlayışı eski yüzyıllarda kaldı. Bu islam olur, hristiyanlık olur, yahudilik olur her ne olursa olsun din ile siyasetin karıştığı yapılarda iyi bir yönetim oluşamıyor. Atatürk'ün laiklik ısrarı da bundandı. Günümüzde bunu görüp anlayamayanların maalesef sığ düşünce yapısında olduğunu düşünüyorum. Dünya üzerinde binlerce din ve inanış var, insanlar bireysel hayatında tercih ettikleri şekilde yaşayabilirler ama ülke yönetmeye gelince din temelli bişey yapmak çok zordur. İslam içinde bile tarikatlara, cemaatlere hatta mezheplere göre bile yorumlar farklıdır. X cemaati y tarikatına kafir diyor. Birbirleri arasında kıyasıya mücadele var. Örneğin Işid kafasına göre hepimiz kafiriz ve öldürülmeliyiz. Talibana göre de benzer.
Yani özetle ülkeyi dinle yönetmeyin, evrensel değerlerle, modern hukukla, yönetim anlayışıyla yönetin. vatandaşta tercih ettiği dini hiçbir zorlama olmadan kişisel hayatında yaşasın.
Her şey taban serisine devam anlaşılan.
Rabbim aklımıza mukayyet ol, adamlar ülkeyi bitirmeye ant içmişler. Yazık ki ne yazık
2001 krizi bugünkünün anca getir götürünü yapar, en azından ekonomi bakanı falan gerçek ekonomistti,şimdilik medya gücünü kullanarak idare ediyorlar ama sosyal patlamalar olunca daha da duramazlar.
Martta tcell VOB da tabandaydi borsada artı açıldı mesela..
eşim cuma günü işten aradı pazartesi ödemem var 500 bin USD almam lazım ne yapayım dedi...16,40 fiyattı...gözünü bile kırpmadan al dedim...şu an 17,40...naapıyor 500 bin dolarda 500 bin TL fark mı?
garanti 0,65 cent...
akla mantıga uygun değil...
1994 ve 2001 krizleri siyasi yapiyi degistirmek icin planlandi ve basarildi....Bu krizde ayni amac icin hazirlaniyor ve bu krizde siyasi yapiyi degistirecektir.
1994 ve 2001 krizlerinde donemin basbakanlarini en guvendikleri adamlari yanlis kararlar almasina yonlendirip ihanet ettiler. Bu krizdede oyle yaptilar...
2001 de MB anayasal gorevini icra edip piyasaya likidite verseydi ne bir likidite krizi cikardi nede ulke IMF ile bir kredi anlasmasi yapmak zorunda kalirdi.
Erken secim ve goreve gelecek yeni iktidarin IMF ile bir kredi anlasmasi yapmaktan baska bir cikis yolu birakmadilar.
en sonunda aracı kurumu değiştiricem...
bu seneki onuncu hadise geceden emiri yazıyorum...
orayı görüyor ama benim emir gerçekleşmiyor...
https://i.hizliresim.com/i8fz784.jpg
tcell 1,10 cent...
kabul edilmez...
2,363 shortlarım gelmiş...
https://i.hizliresim.com/akh5x2i.jpg
kademeler boş 2-3-5 kontratlarla yıkılıyor veya kalkıyor...elinde 200-300 kontrat olan düşünsün...
saat 10:12 barı 11.500 puan tam...sadece 1 dk lık bar boyu bu...
viop tavan olur mu arkadaşlar ?
Tüm paralara karşı tl gene değer kaybediyor..
Sabit duran yene karşı bile..[emoji2957][emoji2957]
Ayrıca ruble daha da değerlendi türk lirası karşısında
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spotu %2 artıda vadelisi %5 ekside kağıtlar var
Bu piyasa longcuyla shortcuyu üst üste koyar öyle işine bakar...
çakallar vadelilileri spotun altında bıraktılar..
oyuna gel
Seçime 543 gün kalmış vay babam vay