Borsa İstanbul'dan yapılan açıklamaya BIST 50 endeksi paylarında bugün boyunca geçerli olmak üzere açığa satış işlemlerinde yukarı adım kuralının (up-tick rule) uygulanması kararlaştırıldı.
cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Borsa İstanbul'dan yapılan açıklamaya BIST 50 endeksi paylarında bugün boyunca geçerli olmak üzere açığa satış işlemlerinde yukarı adım kuralının (up-tick rule) uygulanması kararlaştırıldı.
cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
her sabah yeni bir rezillikle uyanıyoruz...yazık bu ülkeye be...
Sokak röportajlarındaki hükümet yandaş ve yalakalarının andavallıklarına, cehaletine bakılırsa,
Yetmez ama evet,
Durmak yok fakirleşmeye devam.
Şu forumda bile malum birini Atatürk ile kıyaslayan, daha iyi diyen, ikinci adam diyen var. Yazıklar olsun. Müstehaktır bu zihniyete.
Akp hep kaost ve olmayan düşmandan beslenmistir. Refarandum, başkanlık seçimleri,belediye seçimleri canlı örnektir.
Merkez bankasının kefen parasına kadar boşaltıldı borclandirildi. Diğer şirketleri söylemeye bile gerek yok.
Tüm kurumlar bağımsızlığını yitirdi. Tüm kadrolara akp MHP cemaat elemanları dolduruldu. Yıldız gibi gençlerimiz açıkta kaldı.
2023 secimleri. İçin plan az çok belli. Kazanamayacagida ortada. Kazansa bile ülkeye küsmüş büyük bir çoğunluk var.
Damadın dediği gibi Allah sonumuzu hayretsin.
Tüm parayla hisse almak sıkıntı. Şirketler ucuz USD ye göre daha ucuzu olacakmi evet.
Yer İmleri