Guzel bir gonderi olmus sn.bulgar.Biz dort dortluk yasamak icin sabredip bekliyoruz sizler ise uc bucuk attigindan ziplayip duruyorsunuz.Saygilar.
Guzel bir gonderi olmus sn.bulgar.Biz dort dortluk yasamak icin sabredip bekliyoruz sizler ise uc bucuk attigindan ziplayip duruyorsunuz.Saygilar.
Size daha fazla cevapta vermeyecegim.Daha oncede belirttigim gibi luzumsuzsunuz,sayfada yer isgal ediyorsunuz ve sadece zaman kaybisiniz.Saygilarimla iyi gunler dilerim.
Evet Sn. Taylan şahsınıza ait olan hayata bakış açınızı daha fazla içinizde tutamayıp dışa vurdunuz...Benim ön plana çıkarmak istediğim tam da buydu zaten, dört dörtlük yaşamayı sadece maddi refah zannedenler ve bunun için her şeyini hiçe sayanlar duymak istemedikleri eleştrilere karşı sadece ''size cevap vermeyeceğim, sizin seviyenize inmeyeceğim, lüzümsuzsunuz, burayı terkedin'' gibi sözler ile son nefeslerini verirler...
Saygılarımla...
Değerli Forum Üyeleri;
Çok güzel gelişmeler oldu. Başkan Mustafa Tuna bugün gazeteci arkadaşım Orhan Uğuroğlu'nu direkt aradı. Güzel bir görüşme gerçekleşti. Yarın Sonsöz ve Yeniçağ Gazetesi'nde manşet çıkacaktır. Haberin linkini sizlerle paylaşacağım.
Selamlar...
Luzumsuz oldugunuz konusunda hala ayni fikirdeyim ama size burayi terkedin,yorum yapmayin vb seyleri soylemek benim haddime degil.Hayat kosullarinin zor oldugu bu donemde,insanlarin yasam mucadelesinde asilan suratlarini guldurmek kolay degil.Siz yaptiginiz komikliklerle bunu saglayabiliyorsunuz.Ben kendi adima size ve ortaklariniza tesekkur etmek istiyorum.Sesinizi ben degilde yasanan gelismeler susturacak diye umit ediyorum.Bos islere ayrilacak zamanim oldugu icin size cevap yazma imkanim oluyor.Kendinize iyi bakin.Guzel gunlerde gorusmek dilegiyle.
Burada yapılan yatırımlarımızı sadece kanal ankara projesine bağlı kalarak değerlendirmek çok yanlış. Burası ÇANKAYA çevreyolunda boş kalmış yegane arazilerden biri. İmar geçmesi kaçınılmaz bir son. Mutlaka en kısa sürede değerlenecektir. Kanallı ya da kanalsız.
Doğru...
Çok lüzumsuzuz biz, çünkü buranın sahibi sizsiniz, tezgah sizin.
O yüzden son 1 -2 senedir, bir şey biliyormuş yada önemli birilerini tanıyormuş da bilgi alıyormuş ayaklarıyla milleti oyaladığınız, yüksek fiyatlardan arsa almaya özendirdiğiniz ve alanları zarar ettirdiğiniz için tüm bu kayıpların vebali size. Bizlik bişey yok, biz lüzumsuzuz, sayfa sizin...
Oyalayın oyalayın, daha satacak arsa kalmıştır elde.
İyi habermişşşş. Pehhh
Son 1 senedir iyi haber geldi de nooldu.
Siz bir şey biliyorsanız ben de ABD başkanıyım!
Sn. Taylan o zaman ben size komedinin ne olduğunu özetliyeyim...
Komedi:İnsanların ve olayların gülünç yönlerini ortaya koymak, izleyenleri güldürmek ve düşündürmek amacıyla yazılmış tiyatro eseridir. Her gülünç şeyin altında ders alınacak acı bir gerçeğin olduğuna inanılır.
Gerçekten bu denli komedi yeteneğine sahipsem ne mutlu bana...
Lütfen bu sefer sözünüzü tutunuz ve bu müthiş komediyi cevaplamayınız...
Saygılarımla...
Sayın Forum Üyeleri,
Sizden ricam lütfen bölgeyle ilgili olumlu veya olumsuz gelişmeler dışında laf dalaşına girip yersiz yersiz forumu işgal etmeyiniz. Kişisel sataşmalarınız farklı bir platformda yapmanız hepimiz için daha iyi olur.
Saygıyla,
Sayın gülbaya emeklerinden dolayı teşekkür ederim...
gülbay ne yazarsa dogrudur güvenelim arkadaşlar...
Durumun ne kadar iyiye yada kötüye gittiğini metrekare fiyatlar söyler, siz değil.
Fiyatlar 1 senede 300 liradan 200 liraya inmiş, siz hala olumlu gelişmeymiş de, cartmış da, curtmuş da bunlarla oyalanın.
Anca laga luga başka bir şey yok.
Bana da artık sayın Başkanım deyin.
ABD Başkanı...
Değerli Forum Üyeleri;
Çok güzel gelişmeler oldu. Başkan Mustafa Tuna bugün gazeteci arkadaşım Orhan Uğuroğlu'nu direkt aradı. Güzel bir görüşme gerçekleşti. Yarın Sonsöz Gazetesi'nde manşet ve Yeniçağ Gazetesi'nde köşe yazısı olarak çıkacaktır. Haberlerin linkini sizlerle paylaşacağım.
Selamlar...
Bu tip tutarsız şeyler yazanların yazılarını buraya çıkaracağım. İnceliyorum forum geçmişini.
Arkadaslar, anlasilan Sayin Cumhurbaskani ile Sayin Mustafa Tuna sarayda 2 saati askin bir sure icinde Ankaranin Belediye olarak sorunlarini konusmuslar. Konular arasinda Belediyenin mali yapisi, Kanal Ankara , Anka Park, ulasim ve diger ilgili konular var. Direkt Cumhurbaskaninin devreye girmesi cok iyi.Bizim icin esas olan neticede Karatasin geri kalan kismi ile Yakupabdal yoresi icin imar calismasinin bitmesi.Bunun icin CIMERE yazalim.Gayet cok kisa ve oz olarak
*Sayin Cumhurbaskanim, bizler Karatas ve Yakupabdal Mahallesi sakinleri olarak Sayin Melih Gokcegin secim vaadi olarak verdigi imar sozunun hayata gecirilmesini sabirsizlikla bekliyoruz. Bu konuda imar calismalarinin baslayip hayata gecirilmesini saygilarimla arzederim.
Isim, soy isim
Cimere girilince isim soy isim, ve TC kimligi ile karsiniza cikacak formu doldurun.
Iyi gunler
Biraz önce bölgedeydim sondaj çalışmaları devam ediyor. Sondaj yapan kişilerlede görüştüm Boğaz için sondaj yaptıklarını belirttiler.
Değerli Forum Üyeleri;
Azimli mücadelemiz ses getirdi. AK Parti Genel Merkez, Başkan Mustafa Tuna'yı arayarak ''Bu olumsuz haberler nedir?'' diye sorgulamış. Sn. Mustafa Tuna'da, gazeteci arkadaşım Orhan Uğuroğlu'nu aramış ve 30 dakikaya yakın bir görüşme gerçekleşmiş. Haberin linkini aşağıda sizlerle paylaşıyorum. Ayrıca yarın Yeniçağ Gazetesi köşesinde ayrıntılar anlatılmış olacak.
Selamlar...
Haber linki: http://sonsoz.com.tr/baskan-tuna-mujde-verdi/
merhaba, doğru bildiğini cesurca savunabilen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. hep söylediğim gibi forumda tekelleşme eleştiriye tahammülsüzlük var. isteniyorki hep beraber karataş, yakupabdal ne güzel diyelim forum simsarlarını alkışlayalım, ekmeklerine yağ sürelim. Haklı eleştiri yapılınca, ikiyüzlülükleri suratlarına vurulunca zaman israfı olabiliriz gereksiz olarak nitelendirilebiliriz ama dürüst insan doğru bildiğini söyleyebilen insandır. Forum simsarları yıllardır ellerindeki mevcut arsaların konumuna göre pozisyon aldı, aşağı solak varsa aman ne güzel forumdaşlar kaçırmayın, yukarı solak varsa burası çok iyi, yakupabdal varsa buralarıda düşünün patladı patlayacak diye garibana ittirdiler. Son hikayeleri kanal ankaraydı. ihale yapılacak alan 1 e 10 kazanacaktı. kendileride projenin tutarsızlığını yapılabilir olmadığını bölgenin öngörülebilir gelecekte yapılaşmasının mümkün olmadığını biliyor ama vatandaş zarar etmiş kimin umrunda mühim olan simsarın cebinin dolması mutluluğunun artması. Herkese tavsiyem bilmem ne gazetesinde yazılan ısmarlama haberleri dikkate almak yerine belediyenin resmi sitesinde ne yazıldığına, sadece hayata geçirilen icraatlara bakmaları. Yoksa sonsözde yazı çıkmış yeniçağda şu yazılmış hiçbir önemi yok Şu aşamada sonsöz isimli ismini bu forumda duyduğum internet gazetesinde yazanların benim gözümde hiçbir kıymeti harbiyesi yok. Bu gazetede yazdı diye tüm sorunlar şimdi çözülmüş mü oldu? Boş hayallerin peşinde gitmek yerine söylenenleri akıl süzgecinden geçirerek mantıklı karar alabilmelerini herkese tavsiye ederim. Yoksa Dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olma riski var.
Bu süreç uzar da uzar beyler para yok para para...Bölgede arsası olan bir kaç gazeteci ve arkadaşlarının yapacağı baskı ile sadece kısa vadede bir şeyler sabit tutulur...Benim bölgede yerim falan yok yatırımlarımı Mamak Doğukent tarafı ve daha da doğu taraflarına yaptım...Bu projenin olmasını maddi olarak düşünürsek ben de isterim çünkü doğukentteki parselleri de etkiler ister istemez...Ama zamanında bir AŞTİ taşınacak masalı( ki ben doğukent bölgesine olan yatırımlarımı bu masaldan habersiz yıllar önce yapmıştım ) vardı kepçeler gelmişti çalışma olmuştu falan şimdiki sonucu herkes biliyor söylememe gerek yok...Ben yazdıklarımı Sn. Gülbay'ı kötülemek için yazmıyorum ki haddim değil ve bence forumun gördüğüm kadarıyla en objektif ,ilgili ve zaman harcayan üyesi ancak bugünkü yaşanan Sn. başkanın Sonsözdeki Sn.Orhan Uğuroğlunu araması ve şöyle şöyle olacak demesi siz suyu niye bulandırıyorsunuz kardeşimden öteye gitmez ve kısa vadede gazı almaktan başka bir şey değildir...Belediye nasıl ki İhale iptalini gerekçeleriyle yazılı olarak yaptı ise bundan sonraki olası gelişmeleri de yine yazılı ya da en azından konuyla ilgili yetkili bir ağızdan herkesin görebileceği bir şekilde yapması gerekir...Aksi taktirde boş laftan öteye gitmez benim nazarımda...Dediğim gibi ben önce belgeye bakarım o da olmadı en azından yetkili bir kişinin herkesin göreceği mantıklı bir açıklamasına bakarım...Ancak işin özeti bence yeni belediye başkanının öncelikleri çok daha farklı ve elindeki bütçeyi de bu önceliklere göre yapmak zorunda.Bu sizin hoşunuza gitmese bile belki de başkaları için çok daha hoş bir belediyecilik olabilir.Umarım yatırımlarınız en kısa zamanda karşılığını verir...Saygılarımla...
Değerli Forum Üyeleri;
Senelerdir bölgede verilen sözlerin yerine getirilmemesinden dolayı herkesin üzerinde fazlasıyla baskı mevcut, bölgede beklentilerin gerçekleşmesine (en azından bir ihale gerçekleşmişken) çok az bir süre kala başkan değişikliği ve gerçekçi olmayan Haberler gerçekten canımızı sıktı, şunu söyleyebilirimki Melih bey göreve devam etseydi yine kimsenin içi rahat olmayacaktı çünkü önümüzde 20 küsür yıl her seçimde Dikmen Vadisi bitecek diyip daha yarısı enkaz olan bir örnek var. Yeni başkana şans verilmesinden yanayım ama bu demek değilki herşeyi oluruna bırakalım...Proje çalışmalarının bir an önce tamamlanarak ihalenin gerçekleşmesi için elimizden geleni yapmaya devam edelim...Yeni başkanda zaten seçime kadar tamamlaması gereken en önemli projenin Kanal Ankara olduğunu bizim şuana kadarki duruşumuzla görmüş oldu, projeye hiç başlanmamış olmasıda bizim için avantaj, yeni başkanında kendisini gösterebilmesi açısından...
Bunlar şahsi fikirlerim...
Saygılar...
Sn. Bulgar para yok diyorsunda başkan diyorki; ben bu projeyi ayrı ayrı değil tek bir firmaya ihale edecem bütçenin tamamınıda buraya aktaracağım, ayrılan bütce 270 milyon hadi desenki Kardeşim; bu para yetmez derimki bu beyfendi bizim bilmediğimiz bişeyler biliyor, bakın aylardır bi karşı grup var sürekli olumsuz düşünen ve dedikleri hiçbirşey gerçeği yansıtmadığı halde insanların Ümit’lerini kırmaya çalışan, hadi biz bölgedeyiz biliyoruz ama bilmeyen çoluğu çocuğu için ümidini, parasını bu bölgeye bağlamış insanları üzmek hoşunuzamı gidiyor...
Sn. Caner1983 sizin gibi biz de o bölgedeyiz.Ben yıldızevler mahallesinde doğmuş ve halen burada yaşayan biriyim...Bölgeyi karış karış sizden daha iyi bildiğime de eminim ve aynı zaman da bölgenin bütün emlakçılarının da ciğerini bilirim tabi onlara emlakçı dersek gerçekten bu mesleği namusuyla yapan kişilere hakaret etmiş oluruz böledeki bu işi yapan insanların %80'i emlakçı değil hayal hırsızı ve dolandırıcı...Benden size tavsiye bir belge ve yetkili ağızdan kendi gözünüzle görüp kendi kulağınızla duymadan hiçbir şeyden emin olmayın...Daha önce de dediğim gibi umarım yapılır ama artık %100 eminim ki olmayacak...Bence bölgedeki yatırımcılar artık Kanal yerine Karataş imarı üzerine yoğunlaşsınlar ve bölgenin gelişimini Kanala bağlamadan normal imarlı bölgelerin gelişimi nasıl hızlandırılırsa bunun için çaba sarfetsinler...Şunu da bilin ki Mühye ve Karataşın bir bölümünün imarını yapan Aks firması Melih Gökçek'e yakın bir isimdi ve sahibini de tanırım...Bundan sonra yeni başkanla ilişkileri nasıl olur bunu zaman gösterecek.Boş hayal kurmak ve satmak en kolayı önemli olan bu hayallerin içini doldurabilmek...
Saygılarımla...
y.abdal 1269 da 750 metrekare arsa satılık..toplam:140000 tl ye bırakılacaktır..5336138202
Burada bizim amacımız onu bunu üzmek değil.
Gerçekleri göstermek.
Gerçekler acıysa eğer, evet üzüleceğiz.
Hayal dünyasında yaşamıyoruz, herkes birbirini düdükleme peşinde bu ülkede.
Dün size örneğini çıkardım, adam bölgedeki tüm şahsi portföyünü satışa çıkarıyor, sonra da ümitsizliğe kapılmayın, çok iyi şeyler olacak yakında diyor. Ve sanırım da bir arsa danışmanlığı şirketi var. Danışmana bak! yaptığı şeye bak söylediği şeye bak!
Yok böyle bir şey yaa.
Bunların hesabı sorulacak tabi ki.
Sevgili Sosyopat senin yüklü miktarda mal satışı diye takıldığın listeyi okurken gözlerinin büyüdüğünü görebiliyorum Allah sana daha çok versin bu listedeki malı ben bazen aylık alıp satıyorum, ve foruma yazmadığım bir o kadar daha var. 25 yıldır, bölgede iş yapan onlarca esnafa dönümlerce arsa veriyorum, esnaf napıyor 20-30 bin lira kapora bırakıyor 300 500 binlik arsamı bağlıyor 2-3 dönüm parça parça verdiğim arsayı üstüne m2 de 10-20 lira koyup para bile bağlamadan müşteriye veriyor, ben esnafa verdiğim fiyatı buraya yazıyorum insanlar uyguna alsınlar hatta forumdan arıyorum diyene m2 de 5 10 lira daha indiriyorum sen kendini ABD BAŞKANI ilan edecek kafayı yaşarken öncelikle bunu bilmen gerekli, piyasayı fiyatları bilmen gerekli, sahibinden bilmenme gibi sitelerden fiyat takip edemezsin 10 emlak dükkanı gezsen yine aklında soru işareti kalır FORUM işte burada devreye giriyor. KURUNUN YANINDA YAŞI YAKMAKLA olmuyor, Burada bir AİLEYİZ ve ben bir şey alır satarken ailemden birine danışırım fikrini alırım yine bildiğimi yaparım. İŞİN TİCARETİNİ CİDDİYETLE YAPAN İNSANLAR BURADA yazmazsa fiyatları gelişmeleri neresi sit alanı neresi proje içi neresi çevre korumada kalıyor neresi hisse hatalı neresi neden o fiyata satılıyor GOOGLE mi soracaksın. Senin mantığınla spor yorumcusu skor tahmini yapmamalı, Borsacılar hisse tavsiye etmemeli, bankacılar kredi vermemeli. Dersen ki yüksek fiyat vermişsin ha o zaman tartışılır verdiğim tarihlerde piyasada bulabileceğiniz en uygun fiyatların daha altında değil ise yine tartışılır. Burada forum sayfasında ve eski konuda aylık olarak piyasadaki gerçek fiyatları vererek 3 liralık yeri 5 liraya alınmasının önüne geçtiğimi BİR COK ESNAFIN ARAYIP NEDEN BÖYLE PİYASAYI KIRIYORSUN FİYAT YAZIYORSUN tepkilerini alıyorum, kendini ABD BAŞKANI ilan edip durum tespiti yaparken forumdan arayan fikir soran klavyesi başında onlarca kisiye alım satımda ticari beklentim olmadan sırf forumdan arıyorum dediği için yardımcı olduğumu insanların hayallerinin çalınmasını paralarının çalınmasını engellediğimi gözden kaçırmışsın. Ayrıca bölgeyi övdüğümü söylemişsin 18. SAYFADA YAZDIKLARIMI okudun mu? bölge kötü bir bölge mi? Bölge konum ulaşım merkezcilik ve yatırım için şu an rakipsiz. Fakat bölgenin en büyük sorunu olan rantı paylaşamama belirsizlik istikrarlı bir fiyat artışı olmayışına çok uzun uzun değinmiştim LİNK http://www.hisse.net/topluluk/showth...?t=604&page=18 , darbe sonrası ülkenin genel ekonomisi dalgalı giderken bölge de birçok faktör eşliğinde fiyatların yukarı aşağı oynaması anormal bir durum mu? 374 sayfa sınırına ulaştığı için bu başlık öncesi aynı başlık altında yazdığımız 374 sayfayıda yazdıklarımı da okumanı tavsiye ederim, ufkun gelişir paranoyaların azalır rahat uyursun LİNK : http://www.hisse.net/forum/showthrea...16166&page=357
Sosyopat yazdığım yazıların ve profil imzalarımın altında ANKARA ARSA TOPTANCISI 0551 907 95 95 yazısını okusan bunu ticari olarak yaptığımı köse başında emekli olup bir emlakçı açayım düşüncesi ile değil net bir ciddiyetle yaptığımı anlayabilecek zekaya fazlasıyla sahip olduğunun farkındayım. Önce bölgeyi övüyor sonra malını satmaya çalışıyor demişsin bakış açın gerçekten korkunç MALI ALIRKEN KAZANMAK diye bir deyim vardır senin mantığınla yaşıyor olsam insanlara arazilerini kötüleyip ucuza almam gerekirdi ve yine senin mantığınla Sosyopat; Dövizci dolar euro artacak diye satış yapmamalı Kuyumcu altın artıyor diye kepenk kapatıp hepsini kendine saklamalı Benzinlikler benzin mazot zamlanacak diye pompa kapatmalı.... Yazdıklarını okuduktan sonra aklıma ilk gelen şu oldu sigaraya zam gelmeden önce sigaraları tezgah altı yapan esnaflar vardır yıllarca ekmeğini yediği kendi mahallesinde her gün selam verip aldığı müşteriden öte sohbetler paylaştığı insanlara sigara yok derler... İşte dedim bu Sosyopat esnaf olsa ancak böyle tanımlanabilir. İnsan işi kendinden bilirmiş. Günde kaç kişi arıyor forumdan, zamanlı veya zamansız bazen gece 23.30 da sabah 07.00 "arkadaş şu parseli alıcam veya satıcam şu fiyat aldım sizce ne yapayım, eder mi etmez mi " diye biliyor musun ? Kaç kişiyi Sit alanı almaktan proje içi diye proje dısı almaktan, malını yarı fiyatına satmaktan kurtarıyorum duasını alıyorum biliyor musun?? Yukarıda ki yazında ortaya çıkarttım diyorsun neyi çıkarttın ortaya aklının eksikliğinden başka ne koydun? Birini kandırdım veya dolandırdım onu mu çıkarttın? Hak mı yedim? Birisi arsam var dedi düşük fiyat mı verdim? Yazdığım listede yüksek fiyat verdim onu mu çıkarttın?
Sayın Sosyopat sırf sen ikna ol diye parmaklarımı yormuyorum bunun egosuna kapılma sadece prensiplerim gereği bildiğimi paylaşmayı, ekmeğimi paylaşmayı sevdiğim ve insanlara cahil diye gülüp geçmeyi sevmediğim için değerli vaktimi harcıyorum.
Sayın Sosyopat Paranoyalarını anlıyorum kötü bir devirde yaşıyoruz ama şunu iyice anla burası insanların takıldığı arkadaşlık siteleri gibi değil. Burada yaş ortalaması, gelir ortalaması, seviye ortalaması tahmininden daha yüksek. FORUMDA HEPİMİZ
FARKLILIKLARIMIZI BIRAKIP BİRBİRİMİZE, DÜŞÜNCELERİMİZE SAYGILI VE KARDEŞ GİBİ TAKILIYORUZ.
DOĞRULARIN GÖZLE GÖRÜLMEYEN ORDULARI VARDIR.
Burada facebook taki gibi begen tusu yok ama sn Bulgar sn Mavsaro sn Sosyopat sizi begendim cunku ben bir yatirimciyim sizde benim gibi yatirimcisiniz ve bu bolgede oynanan oyunlarin sona ermesini ve ellerimizdeki mallarimizin stabil bir sekilde deger kazanmasini spekulasyona dayali degilde gercekten hak ettigi degerin verilmesini istiyorsunuz. Burdan sesleniyorum Eyyyy Vicdansiz spekilatorler cebimizden elinizi cekin biz yatirimcilari rahat birakin birakinda arsalarimiz hak ettigi degeri bulsun 2016 da 320 Tl nerdeyse 2018 olmus 250 Tl Bre Vicdansizlar cekin elinizi topragimizdan. Durust isini yapan dogru yol gosterene lafim yok.
http://www.hurriyet.com.tr/fuar-alan...gisti-40660382
Fuar alanında adres değişti haberi.......
Akyurt kesin iptal görünüyor.5-6 yıl önce o bölgede tarla alan arkadaşlarım olmuştu bu fuar alanı meselesinden. Herkes için hayırlısı olsun. Neresi acaba? bilen var mı?
Ey Slash, ey sosyopat, ey aynı zihniyetteki diğerleri; biz bölgedeki gerçekleri söylemeye çalışırken(KANITLARIYLA) bizi spekülasyon yapar gibi göstermeye çalışanlar; bakın bölgede herşey hiç bu kadar net olmamıştı şuan projenin geneli için bir ihale hazırlığı mevcut ilk kez, yeni başkanda bu projeyi tek bir ihaleyle yapacağını ve parça parça yapılacak ihalelerden dolayı oluşabilecek aksaklıklardan bahsetmiş durumda iken siz neyin derdindesiniz, size yazılan her cevabın bir belgesi açıklaması mevcutken sizin dediğiniz, diyebileceğiniz belgesiz, kanıtsız sadece; olmaz, olmayacak KARDEŞİM siz neyin kafasını yaşıyorsunuz... Olayları spekile edenleri Allah cc. Bildiği gibi yapsın...(Biz Ediyorsak Bizi Yapsın)
Kardeşim belgeleriniz nerde neye göre olmaz olmayacak diyorsunuz çıkartın belge ve dökümanlarınızı, bu forumdaki insanların canını ne ile sıkıyorsunuz hadi hodri meydan dökün dökümanlarıda bunca yıldır bekleyen insanlarda ona göre posizyon alsın olmaz, olmayacak demek en kolayı hadi bakalım klavyeden yazması kolay....
çıkartın belgeler bende yatırımcılarda ona göre karar versin.....hadi bakalım...
Bu kadar insan en azından Cimere,Bimere,Belediyeye yazılarını yazarak destek oldu...Siz n’aptınız gelen olumsuz cevaplarınız nerde???
Bu gece bekliyorum belgelerinizi çok bilenler...