Sayfa 46/111 İlkİlk ... 3644454647485696 ... SonSon
Arama sonucu : 888 madde; 361 - 368 arası.

Konu: Ankara Çankaya Karataş , Mühye , Yakupabdal Proje ve İmar Bilgileri

1. Guzel bir gonderi olmus sn.bulgar.Biz dort dortluk yasamak icin sabredip bekliyoruz sizler ise uc bucuk attigindan ziplayip duruyorsunuz.Saygilar.

2. Size daha fazla cevapta vermeyecegim.Daha oncede belirttigim gibi luzumsuzsunuz,sayfada yer isgal ediyorsunuz ve sadece zaman kaybisiniz.Saygilarimla iyi gunler dilerim.

3.  Alıntı Originally Posted by Taylan Yazıyı Oku
    Guzel bir gonderi olmus sn.bulgar.Biz dort dortluk yasamak icin sabredip bekliyoruz sizler ise uc bucuk attigindan ziplayip duruyorsunuz.Saygilar.

Evet Sn. Taylan şahsınıza ait olan hayata bakış açınızı daha fazla içinizde tutamayıp dışa vurdunuz...Benim ön plana çıkarmak istediğim tam da buydu zaten, dört dörtlük yaşamayı sadece maddi refah zannedenler ve bunun için her şeyini hiçe sayanlar duymak istemedikleri eleştrilere karşı sadece ''size cevap vermeyeceğim, sizin seviyenize inmeyeceğim, lüzümsuzsunuz, burayı terkedin'' gibi sözler ile son nefeslerini verirler...

Saygılarımla...

4. Değerli Forum Üyeleri;

Çok güzel gelişmeler oldu. Başkan Mustafa Tuna bugün gazeteci arkadaşım Orhan Uğuroğlu'nu direkt aradı. Güzel bir görüşme gerçekleşti. Yarın Sonsöz ve Yeniçağ Gazetesi'nde manşet çıkacaktır. Haberin linkini sizlerle paylaşacağım.

Selamlar...
    Son düzenleme : gülbay; 23-11-2017 saat: 14:12.

5. Luzumsuz oldugunuz konusunda hala ayni fikirdeyim ama size burayi terkedin,yorum yapmayin vb seyleri soylemek benim haddime degil.Hayat kosullarinin zor oldugu bu donemde,insanlarin yasam mucadelesinde asilan suratlarini guldurmek kolay degil.Siz yaptiginiz komikliklerle bunu saglayabiliyorsunuz.Ben kendi adima size ve ortaklariniza tesekkur etmek istiyorum.Sesinizi ben degilde yasanan gelismeler susturacak diye umit ediyorum.Bos islere ayrilacak zamanim oldugu icin size cevap yazma imkanim oluyor.Kendinize iyi bakin.Guzel gunlerde gorusmek dilegiyle.

6. Burada yapılan yatırımlarımızı sadece kanal ankara projesine bağlı kalarak değerlendirmek çok yanlış. Burası ÇANKAYA çevreyolunda boş kalmış yegane arazilerden biri. İmar geçmesi kaçınılmaz bir son. Mutlaka en kısa sürede değerlenecektir. Kanallı ya da kanalsız.

7. Doğru...
    Çok lüzumsuzuz biz, çünkü buranın sahibi sizsiniz, tezgah sizin.
    O yüzden son 1 -2 senedir, bir şey biliyormuş yada önemli birilerini tanıyormuş da bilgi alıyormuş ayaklarıyla milleti oyaladığınız, yüksek fiyatlardan arsa almaya özendirdiğiniz ve alanları zarar ettirdiğiniz için tüm bu kayıpların vebali size. Bizlik bişey yok, biz lüzumsuzuz, sayfa sizin...

8. Oyalayın oyalayın, daha satacak arsa kalmıştır elde.
    İyi habermişşşş. Pehhh
    Son 1 senedir iyi haber geldi de nooldu.
    Siz bir şey biliyorsanız ben de ABD başkanıyım!

Sayfa 46/111 İlkİlk ... 3644454647485696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •