Biraz önce bölgedeydim sondaj çalýþmalarý devam ediyor. Sondaj yapan kiþilerlede görüþtüm Boðaz için sondaj yaptýklarýný belirttiler.
Deðerli Forum Üyeleri;
Azimli mücadelemiz ses getirdi. AK Parti Genel Merkez, Baþkan Mustafa Tuna'yý arayarak ''Bu olumsuz haberler nedir?'' diye sorgulamýþ. Sn. Mustafa Tuna'da, gazeteci arkadaþým Orhan Uðuroðlu'nu aramýþ ve 30 dakikaya yakýn bir görüþme gerçekleþmiþ. Haberin linkini aþaðýda sizlerle paylaþýyorum. Ayrýca yarýn Yeniçað Gazetesi köþesinde ayrýntýlar anlatýlmýþ olacak.
Selamlar...
Haber linki: http://sonsoz.com.tr/baskan-tuna-mujde-verdi/
merhaba, doðru bildiðini cesurca savunabilen arkadaþlarýma teþekkür ediyorum. hep söylediðim gibi forumda tekelleþme eleþtiriye tahammülsüzlük var. isteniyorki hep beraber karataþ, yakupabdal ne güzel diyelim forum simsarlarýný alkýþlayalým, ekmeklerine yað sürelim. Haklý eleþtiri yapýlýnca, ikiyüzlülükleri suratlarýna vurulunca zaman israfý olabiliriz gereksiz olarak nitelendirilebiliriz ama dürüst insan doðru bildiðini söyleyebilen insandýr. Forum simsarlarý yýllardýr ellerindeki mevcut arsalarýn konumuna göre pozisyon aldý, aþaðý solak varsa aman ne güzel forumdaþlar kaçýrmayýn, yukarý solak varsa burasý çok iyi, yakupabdal varsa buralarýda düþünün patladý patlayacak diye garibana ittirdiler. Son hikayeleri kanal ankaraydý. ihale yapýlacak alan 1 e 10 kazanacaktý. kendileride projenin tutarsýzlýðýný yapýlabilir olmadýðýný bölgenin öngörülebilir gelecekte yapýlaþmasýnýn mümkün olmadýðýný biliyor ama vatandaþ zarar etmiþ kimin umrunda mühim olan simsarýn cebinin dolmasý mutluluðunun artmasý. Herkese tavsiyem bilmem ne gazetesinde yazýlan ýsmarlama haberleri dikkate almak yerine belediyenin resmi sitesinde ne yazýldýðýna, sadece hayata geçirilen icraatlara bakmalarý. Yoksa sonsözde yazý çýkmýþ yeniçaðda þu yazýlmýþ hiçbir önemi yok Þu aþamada sonsöz isimli ismini bu forumda duyduðum internet gazetesinde yazanlarýn benim gözümde hiçbir kýymeti harbiyesi yok. Bu gazetede yazdý diye tüm sorunlar þimdi çözülmüþ mü oldu? Boþ hayallerin peþinde gitmek yerine söylenenleri akýl süzgecinden geçirerek mantýklý karar alabilmelerini herkese tavsiye ederim. Yoksa Dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olma riski var.
Bu süreç uzar da uzar beyler para yok para para...Bölgede arsasý olan bir kaç gazeteci ve arkadaþlarýnýn yapacaðý baský ile sadece kýsa vadede bir þeyler sabit tutulur...Benim bölgede yerim falan yok yatýrýmlarýmý Mamak Doðukent tarafý ve daha da doðu taraflarýna yaptým...Bu projenin olmasýný maddi olarak düþünürsek ben de isterim çünkü doðukentteki parselleri de etkiler ister istemez...Ama zamanýnda bir AÞTÝ taþýnacak masalý( ki ben doðukent bölgesine olan yatýrýmlarýmý bu masaldan habersiz yýllar önce yapmýþtým ) vardý kepçeler gelmiþti çalýþma olmuþtu falan þimdiki sonucu herkes biliyor söylememe gerek yok...Ben yazdýklarýmý Sn. Gülbay'ý kötülemek için yazmýyorum ki haddim deðil ve bence forumun gördüðüm kadarýyla en objektif ,ilgili ve zaman harcayan üyesi ancak bugünkü yaþanan Sn. baþkanýn Sonsözdeki Sn.Orhan Uðuroðlunu aramasý ve þöyle þöyle olacak demesi siz suyu niye bulandýrýyorsunuz kardeþimden öteye gitmez ve kýsa vadede gazý almaktan baþka bir þey deðildir...Belediye nasýl ki Ýhale iptalini gerekçeleriyle yazýlý olarak yaptý ise bundan sonraki olasý geliþmeleri de yine yazýlý ya da en azýndan konuyla ilgili yetkili bir aðýzdan herkesin görebileceði bir þekilde yapmasý gerekir...Aksi taktirde boþ laftan öteye gitmez benim nazarýmda...Dediðim gibi ben önce belgeye bakarým o da olmadý en azýndan yetkili bir kiþinin herkesin göreceði mantýklý bir açýklamasýna bakarým...Ancak iþin özeti bence yeni belediye baþkanýnýn öncelikleri çok daha farklý ve elindeki bütçeyi de bu önceliklere göre yapmak zorunda.Bu sizin hoþunuza gitmese bile belki de baþkalarý için çok daha hoþ bir belediyecilik olabilir.Umarým yatýrýmlarýnýz en kýsa zamanda karþýlýðýný verir...Saygýlarýmla...
Deðerli Forum Üyeleri;
Senelerdir bölgede verilen sözlerin yerine getirilmemesinden dolayý herkesin üzerinde fazlasýyla baský mevcut, bölgede beklentilerin gerçekleþmesine (en azýndan bir ihale gerçekleþmiþken) çok az bir süre kala baþkan deðiþikliði ve gerçekçi olmayan Haberler gerçekten canýmýzý sýktý, þunu söyleyebilirimki Melih bey göreve devam etseydi yine kimsenin içi rahat olmayacaktý çünkü önümüzde 20 küsür yýl her seçimde Dikmen Vadisi bitecek diyip daha yarýsý enkaz olan bir örnek var. Yeni baþkana þans verilmesinden yanayým ama bu demek deðilki herþeyi oluruna býrakalým...Proje çalýþmalarýnýn bir an önce tamamlanarak ihalenin gerçekleþmesi için elimizden geleni yapmaya devam edelim...Yeni baþkanda zaten seçime kadar tamamlamasý gereken en önemli projenin Kanal Ankara olduðunu bizim þuana kadarki duruþumuzla görmüþ oldu, projeye hiç baþlanmamýþ olmasýda bizim için avantaj, yeni baþkanýnda kendisini gösterebilmesi açýsýndan...
Bunlar þahsi fikirlerim...
Saygýlar...
Yer Ýmleri