slm sn.es es es varmı gelişme?
Eliniz de bulunan senetleri neden? 0.000001 fiyata vermeye calisiyorsunuz?Bedava dan verin bari 0.000001 nasil bir fiyat anlamakta gucluk cekiyoruz iyice.
Printable View
slm sn.es es es varmı gelişme?
Eliniz de bulunan senetleri neden? 0.000001 fiyata vermeye calisiyorsunuz?Bedava dan verin bari 0.000001 nasil bir fiyat anlamakta gucluk cekiyoruz iyice.
yonta yonta conta conta
vidalar gevsemese bari
contayı yakmayalim da sn.es es es
Sağolasın kardeşim.. Yalnız şunu anlayamadım, ben sırf mesajınıza cevap verebilmek için yeni üye oldum.. Burada üyeliğim olduğunu hatırlamıyorum bile, olsa zaten yeniden üye olamazdım diye biliyorum..
Cok tesekkurederim
Cümleten hayırlı geceler diler, tekrar saygılarımı sunarım tüm arkadaşlarımıza.. Görüşmek dileğiyle..
Sn BY PİVOT, hoş geldiniz.
hosbuldum sn Şirinyerli
HERKESE HAYIRLI GECELER
Bu başlığı şu anda 7 kişi okumaktadır. (5 üye ve 2 ziyaretçi)
Sn.Es-es-es hisselerinize talibim...Belirttiğiniz fiyattan veririm diyorsanız özelimden yazabilrsiniz...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
tüm egyodaşlara selamlar
egyo whatsup ın numarası nedir nasıl katılabiliriz
Her 100000 lota 100 tl.
Sn.Es Es Es uygun mu ?
Israr etme senin hesabina gore 10 misli pahaliya alacam yoksa 50 tl ye dusurecem...Yolla senedi al parani
Sn serciyo60, hoş geldiniz:halay:
Öyle sallamakla olmuyor bu işler dalga geçer gibi kimse çocuk değil burada 10.15 yıldır bekleyen insanlara 0.000001 fiyattan satmak demek bana göre küfür etmek t...ak geçmek hadi ver 100 bin lotu 100 tl ye havale et bana ver senetlerini tasiyabilirsen yolla hesabini Sn.Es Es Es
İsrar etme 50 tl verecem yoksa 100 bin lot alti olmadan almam uğrasamam :)
Şemsettin Vidaları Gevşettin.ŞemmmSettttiiiiinnnn.
Yonta yonta conta conta
Sekmanlar gitti :)Motor egzozdan Yağ kaçiriyor Şemsettin :)
Puan için Teşekkürler.
Mahsuplaşma oldu galiba,Danıstaydaki dava vardi ne oldu bilen lütfen
https://vatandas.uyap.gov.tr/danista...yap?param=user
Danıştay Dosya Sorgulama
Toplam 1 Adet Kayıt Bulundu
Birim Açılış Tarihi Dosya Türü Esas No Davanın Konusu Taraf Bilgisi 13/09/2007 2007/6032 TEMYIZ EDEN (DAVALI) : B* D* T* M*
TEMYIZ EDEN (DAVALI) : E* B*
TEMYIZ EDEN (DAVALI) : B*
...Sonuç
Dosyaya Ait Bilgiler
Dosyanın Son Aşaması
( 22/09/2017 )
, Karar Aşamasında
Karar Sonucu
danıştay 10.daire 2007/6032
Karar olumlumu sn.Şirinyerli Karasu olayı galiba dosyayı incelemedim.Teşekkürle ayrıca
10.7.2007 tarih ve 26578 sayılı Resmi Gazete`de yayımlanan "Sakarya İpekyolu Serbest Bölgesi’nin Yer ve Sınırlarının Belirlenmesi ve Kurulup İşletilmesine Dair Karar" ın yürürlüğe konulmasına ilişkin 12.3.2007 tarih ve 2007/12340 sayılı Bakanlar Kurulu Kararının yürütülmesinin durdurulması yolunda verilen Danıştay Onuncu Dairesinin 30.04.2008 tarihli, E:2007/6032 sayılı kararı.5.6.2008
Bu muydu?
yargıda karar daha verilmedi. liman faaliyete geçti ve bölgede 220 hektar üzerinde otomotiv sanayisi kuruluyor . Bakan ve Mvekilleri benim bölgem olsun diyor
Karasuda ne var; tren, deniz ve karayolu iş adamları için burası bulunmaz yer. Bildiğim kadarı ile Türk traktör, bmc o bölgeye kaydı ve daha niceleri...saygılar
Bu davanın sonucu ne oldu?
Aynı kişi olmasına rağmen, farklı farklı nickler kullanan ne sahtekarlar gördük.
İşi gücü gömlekçilik yapmak olan ne sahtekarlar gördük.
Millete iyi görünmek için yalakalık yapan ne sahtekarlar gördük.
Elimdeki hisseleri almak isteyenlere net ve açıkça yazdım.
Hiç özelde felan yazmaya gerek yok. Elimiz açık olsun millette ne olduğunu bilsin.
Hisseleri almak isteyen varsa, Kendi yatırım kurumunu ve yatırım hesabı ile bilgilerini buradan veya özelden yazsın. Bende hisseleri blokeli olarak virman yapayım. Ödemesi hesabıma geçtiğinde bloke kendiliğinden otomatik olarak kalkacaktır.
Ancak ben alayım diyerek kaybolanlar, virman için gerekli bilgilerini halen buradan veya özelden göndermiyorlar.
EGYO nun son halini değerlendirelim.
1- Çok sağlam bilgi diyerek geçen sene Ocak ayında açılacak diyen muhterem zat, üzerinden bir sene geçti, ne oldu?
2- Egyo nun elinde hangi mal varlığı kaldı, bir sayın bakalım.......
3- Sakarya karasu diye tutturan muhterem, söyle bakalım Sakarya Karasu kime ait ve ne kadar borcu var?
4- Danıştay daki davaya neden egs grubu müdahil olamıyor?
şu kendini çok bilgili zanneden muhterem zat, neden Ticaret Gazetesine bile ulaşamıyorsun? Merak etme artık ben o gazeteyi gerekli arkadaşlara ulaştırdım.
5- Egyo nun şuanda açık olan bir şubesi ve bir telefon numarası bile kalmamıştır. varsa adresini ve telefon numarasına ulaşın bakalım ne duyacaksınız?
6- Egyo nun ne zamandan beri bilançoları yayınlanmamaktadır ve neden, bilançoyu düzenleyecek kimseyi geçtik, telefonu açacak kimse yok hatta ortada telefon yok?
7- .........................
8- .........................
9- ........................
Özetle Sn.Es Es Es Geçmiş Olsun Diyelim mi ? Fazlada Yazmaya Gerek Yok O Zaman
Yukari da Bahsettiğiniz Kim se Ona Yazin Biriyle Karistirdiniz Sanirsam İlk Nickim Asla Farkli Nicklerle Girisim Yoktur.Kuyruk Aciniz Varsa Bilemem
Sanirim Yaziniz Sn Sirinyerliye, Beni İlgilendirmez aranizdaki Munasebet Ben Kendimden mesulum önceki yazilariniz da Kimse birsey bilmiyor diye feryat ediyordunuz bizde size inandik Spek Conta conta Yonta Yonta sizin Temanizdi sanirsam.
Umut Yok İse Yok Yazin Bizde Takip Edip Umuta Baglanmiyalim Saygilarimla
Conta Conta Conta Yonta Yonta Yonta zamanları ilk zamanlardı.
o zamanlar öyleydi. şimdi durum farklı.
Benim yazım adresini bulur. Siz üzerinize alınmanıza gerek yok.
umud meselesine gelince sayın genco abimiz ve ben zamanı gelince gerekeni fazlası ile yapmaya çalışıyoruz.
Mesele birlik ve beraberlik oluşturmaya çalıştıkça, gereksiz yaratıklar gene gereksiz gereksiz hareketler ...........
Sayın es-es elinizdeki lot miktarini sordum cevap vermediniz ister burdan ister ozelden elinizdeki miktarı yazın iban yazın parayı yollayım
1 milyon lot 10 lira ediyordu degil mi
[IMG]https://i.hizliresim.com/GydpW2.png[/IMG]
bir zamanlar eski dosyalardan nostalji olsun ekran alıntısı tarihi 27,11,2013
sisbaş dava aşamaları için
danıştay 10 daire 2007/6032
danıştay idari dava 2010/1693 ve
danıştay idari dava 2014/5398 e bakabilirsiniz
yanlış bir yorum yapmamak adına yorumu sizlere/bilenlere bırakıyorum
saygılar......
Tamamdır Sn.Es Es Es benden yana sıkıntı yok beklemeye devam hayırlı haberi alırız inşAllah
((Slm es es kardeş satarım dediğiniz rakamdan 5000 TL ye kaç lot alabilirim xxxxxxxxxx eğer satmak istersen bu numaradan mesajlaşalim saygılar..)) ES ES KARDEŞİME özelden gönderdiğim mesaj kaale alıp geri dönmedi bende burdan yazıyorum yatırım hesabım AK YATRIM 6268071 HESAP NO.. Satarım dediğiniz rakamdan 1 milyon lot 10 tl ya ben 1000 tl veriyorum... saygılar..
Sn.Es Es Es latife yapmış anladığım kadarıyla ilk başta bende ciddi sanmıştím.2018 geldi çattı bırakın alıp vermeleri de ne olacak bu işin sonu ona odaklanalım umut varmı?Yokmu? Asıl mesele bu yoksa boşuna bekleşmenin kalp kırmanın anlamı yok sabır ede ede taş çatladı toz oldu.2018 bakalım neler getirecek neler götürecek umutlar yeşerecekmi? Bence artık didişmeyi bırakalım.Akıl sağlığı bozuk olanları anlıyorum az daha sabredelim bakalım elde avuçta ne kaldı yoksa hepsi kefaletten gittimi?
Açılınca inşAllah bakarız durumlara boş yere topicde al sat demenin anlamı yok psikopa ta bağlamayalım lütfen anladığım.kadarıyla bu işin piri Sn.Genco Abi selamlar ayrıca Saygılarımla. Allah Yüzümüze Baksın 2018 de mağduriyetler giderilsin.
Sn.Şirinyerli sizde sataşmayı bırakın baştan aşağı okudum forumu yazılarınızı okuyan ütobik bir hayalle yazıldığını farkeder her halde ayrica sizin yazılarinizdan bende dahil tamam iş bitti hemen açılacak zannettik,ama bilgilendirici paylasimlar icin yinede tesekkurü borc bilirim.Aklı selim olmaliyiz.The End mi ?Devammı
Hepinize Sevgi ve Saygılarımla
syn omaroğlu;
daha önce özel den göndermiş olduğunuz mesaj da yatırım hesabınız ve virman için gerekli bilgiler yoktu. Şuan göndermiş olduğunuz bilgilere göre virman gelip gelemiyeceğini hesabınızın bulunduğu Ak Yatırıma sorunuz. Size virman için gerekli olan matbu formu verecektir. Siz de o formu doldurup bana özelden gönderin. Bende size Iban no yu vereceğim. Ayrıca bir milyon lot 10 TL yapmaz. Bunu da benim satış rakamından bir milyon lotu AK Yatırıma kaç TL yapacağını sorun.
Telefon mesajına gelince, benim telefonum sadece sayın GENCO abimizde, AMEDLİYİM dostumda, bir de FERİT abimizde, ayrıca HASAN beyde ve Kemal beyde var. Bunun dışında hiç kimseyle telefondan görüşmüyorum ve mesajlaşmıyorum. Bu konu da yanlış anlaşılmasın. AMEDLİ dostumun ricası ve isteği üzerine ŞİRİNYERLİ ile telefondan görüştüm. Şirinyerli ninde benim telefonumu hiç kimseye benim onayım olmadan vermeyeceğini de iyi biliyorum.
Şirinyerli de bizim değerli ve onurlu bir arkadaşımızdır. Ancak farkında olarak veya farkında olmayarak sayın GENCO abimize yapmış olduğu sataşma ve hedef göstererek suçlayıcı yazılarından dolayı kendisine çok kızgınım. Çünkü bu konuda söz vermişti. Şirinyerli de sayın GENCO abimizden özür dilemediği müddetçe artık kendisi ile de görüşmeyeceğim.