Şemsettin Vidaları Gevşettin.ŞemmmSettttiiiiinnnn.
Yonta yonta conta conta
Sekmanlar gittiMotor egzozdan Yağ kaçiriyor Şemsettin
![]()
Şemsettin Vidaları Gevşettin.ŞemmmSettttiiiiinnnn.
Yonta yonta conta conta
Sekmanlar gittiMotor egzozdan Yağ kaçiriyor Şemsettin
![]()
Burada Yazılan,Çizilen Yorumlar Yatırım Danışmanlığı Kapsamın da Değildir.Kişisel Yorumdur.Sadece Beni Bağlar.Sorumluluk Kabul Edilmez,Aksi Taktirde Akıl Sağlığınız Bozulabilir.Uyarımı Yapayımda
Puan için Teşekkürler.
Mahsuplaşma oldu galiba,Danıstaydaki dava vardi ne oldu bilen lütfen
Burada Yazılan,Çizilen Yorumlar Yatırım Danışmanlığı Kapsamın da Değildir.Kişisel Yorumdur.Sadece Beni Bağlar.Sorumluluk Kabul Edilmez,Aksi Taktirde Akıl Sağlığınız Bozulabilir.Uyarımı Yapayımda
https://vatandas.uyap.gov.tr/danista...yap?param=user
Danıştay Dosya Sorgulama
Toplam 1 Adet Kayıt Bulundu
Birim Açılış Tarihi Dosya Türü Esas No Davanın Konusu Taraf Bilgisi 13/09/2007 2007/6032 TEMYIZ EDEN (DAVALI) : B* D* T* M*
TEMYIZ EDEN (DAVALI) : E* B*
TEMYIZ EDEN (DAVALI) : B*
...Sonuç
Dosyaya Ait Bilgiler
Dosyanın Son Aşaması
( 22/09/2017 )
, Karar Aşamasında
Karar Sonucu
danıştay 10.daire 2007/6032
Son düzenleme : şirinyerli; 26-12-2017 saat: 14:05.
Karar olumlumu sn.Şirinyerli Karasu olayı galiba dosyayı incelemedim.Teşekkürle ayrıca
10.7.2007 tarih ve 26578 sayılı Resmi Gazete`de yayımlanan "Sakarya İpekyolu Serbest Bölgesi’nin Yer ve Sınırlarının Belirlenmesi ve Kurulup İşletilmesine Dair Karar" ın yürürlüğe konulmasına ilişkin 12.3.2007 tarih ve 2007/12340 sayılı Bakanlar Kurulu Kararının yürütülmesinin durdurulması yolunda verilen Danıştay Onuncu Dairesinin 30.04.2008 tarihli, E:2007/6032 sayılı kararı.5.6.2008
Bu muydu?
yargıda karar daha verilmedi. liman faaliyete geçti ve bölgede 220 hektar üzerinde otomotiv sanayisi kuruluyor . Bakan ve Mvekilleri benim bölgem olsun diyor
Karasuda ne var; tren, deniz ve karayolu iş adamları için burası bulunmaz yer. Bildiğim kadarı ile Türk traktör, bmc o bölgeye kaydı ve daha niceleri...saygılar
Yer İmleri