Gün sonu takası ile SPKya şikayet edin yatırım finansı aşağıya basıyor kağıdı..
millet lan korkmayın tahta yapıcı ile şirket sahibi eziyor sizi.
Printable View
Gün sonu takası ile SPKya şikayet edin yatırım finansı aşağıya basıyor kağıdı..
millet lan korkmayın tahta yapıcı ile şirket sahibi eziyor sizi.
gursel4114@hotmail.com
adresine mail at telefon yaz özelden döneyim bekliyorum.
Bunun dibi yok gibi...
nereden dönecek acaba bende çok merak ediyorum ama az kladı sanırım hissiyat tabi benim ki ytd
imansız bastkça basıyor
lan spk sen ne iş yaparsın anca hisse çıkınca mı devre kesersin be
Döneceğini nerden çıkardın. Belki de dönmez.
Hayatımda yediğim ilk ve tek ve en büyük tokat.. bir daha yemem.. kimseyi suçlamam.. kendim ettim kendim buldum.. patron sattığında satıyordum 1.81'den bi yabancı olayına aldandık satmadık.. hata ama ölüm yok.. Canlarımız sağolsun bununla yaşamayın.. sağlığımız değerli.. bir süre bakmayalım.. ha beddua eder miyim Allah'a havale ettim gitti.. kendinize mukayıt olun.. canınız sağolsun..
Bu hissenin böyle düşmesi anormal,yangından kaçış gibi bir şey,,Şirkette bir durum mu var..Stokları ellinde mi kaldı .Ya da yaptığı bir anlaşma mı bozuldu..Yoksa dün alanlar neden bugün zararına versin...Birileri içeriden başka bir şey mi öğrendi veriyor..Bu ne rezil hisse öyle...17 yılda kimseye yar olmayan hisse bize mi olacaktı...Euru ve doların yükselişi şirketi zora mı sokuyor...Bu kadar vermeleri normal görünmüyor 1.160 a bile verdiler..Zaten son bilançoyu görünce senedi 1 tl bile olsa almam demiştim..
sn yatırımcı x ;
emkel e özel değil yangından mal kacırır gibi satış bir cok hissede var (şerefli patron hisselerinde)
aynı zamanda tektu hisse sahibiyim orada da benzer şeyler yaşanıyor.
....... içerde olunca kapı kilit tutmazmış derler. (noktalı yerleri gönlünüzce doldurabilirsiniz)
acaba akşama bu sefer alış haberi gelir mi ytd
Adama küfür etmeyin veriyor diyor... hahaha laa olum saf mısınız siz yahu ...
Bundan iyi fırsat mi olur ..
Demek ki yazdığımızı okuyor
Sövün olum sövün hahahaha
Ulan ölücem gülmekten adam tecavüz etmiş sövmeyin diyor hagagaha
Burda geçen "TEDAŞ'la sıkıntılarını gidermeye çalıştıkları " ibaresi ne demek? Kamuya açıklanmamış bilgi mi var? Allah bunları bildiği gibi yapsın
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bi gün önce thy basıp halk alıyorlar
bugün halk basıp thy alıyorlar
son dönemde roket takmış aselsan 1 hafta önceki seviyesine geldiği için bist i yangın yerine çeviriyorlar
arada sevgili patronlarımızda seyrediyor.
hisse geri alımı diye bi uygulama ortakları koruma gibi bi düşünce yok maalesef
Organize bir dolandırma vakası bu,savcılığın el atması gerekir..Zamanında bu işlerden yargılanan çok oldu..
En az onlar kadar,denetleyici kurumların da suçu büyük..Durdur işlemleri ,olağan dışı hareketler var diyerek.
Ek 11107Grafikteki yeşil ok’u takip edeceksiniz. Eğer Ok yönünde hareket başlarsa alacaksınız, düşmeye devam ederse bekleyeceksiniz
Bu hareket 10 yıl da bir başlıyor.
ben bu hisse yüzünden intihar edeceğim.burdaki zarada benim sucum yok pazartesi akbankda 1.44 den hisseyi bozmak için emir girmek istedim.ama akbank yatırım hesaplarınız eşleşmiyor en yakın akbank şubesine başvurun uyarısını verdiçhemen kayıt açmak için uğur karaduman denen ak yatırım müşteri temsilcisini aradım bana değişen fiyatdan bozmak icin zorladı velhasıl bozmadım bozmadıkca zaran büyüdü şimdi akbank şikayeteme hala cevap vermedi yüzde yüz haklı olduğum halde hakkımı hala vermedi.mahkeme yolu açık ama kullandığım para kredi idi ve bu zarar yüzünden korkuyorum cinnet gecireceğim.
""07.09.2016 tarihinde Emek Elektrik Endüstrisi Anonim* Şirketi payları ile ilgili olarak 1,29â€1,33 fiyat aralığından
1.268.699 adet alış* işlemi tarafımca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. sermayesindeki paylarımız
07.09.2016 tarihi itibariyle %.5,22 seviyesine ulaşmıştır. 14.04.2017 tarihinde Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,29â€
1,31 fiyat aralığından 1.268.699 adet satış* işlemi tarafımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş.
sermayesindeki paylarımız 14.04.2017 tarihi itibariyle kalmamıştır.""
Değerli arkadaşlar bu açıklamaya kap.gov.tr de yayınlanan mali tablolardan ulaşılabilir.
Özeti şudur.
Geri alım yaptım 2016/Eylül ayında. 2017/Nisan ayında aynı miktarı geri sattım. Aynı Fiyata
Buraya dikkat bu mal birilerine teslim mi edildi? Citi yabancı aldı (bıyıklı) adı ile. O da bize mi teslim etti?
Peki şimdi şirket geri alım yapacak mı? yapmayacak mı?
Bu iş organize mi yapıldı? Bu mal birilerince küçük yatırımcıya mı pazarlandı.?
cevaplanması gereken sorular bunlar.
Şahsi düşüncem olup ytd.
Bende kredi cekip aldim 1.55 den olmadi elimde patladi. Sans yoksa olmuyor. 3 kurus icin degmez. Hakkini ara ama sacma seyler dusunme.
SM-P602 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben akbanka kızıyorum imannsızların sistemsel hatasının bedelini ben ödiyorum.hala tarafıma resmi cevap yamadılar mahkeme hazır sonuna kadar varım ama krediyi ödiyemiyorum
Bu adrese girince zeytinyağ çıkdı.. Lazım olacak gibi fena acıttılar...Ben bu kağıtta 7-8 sene beklemiş ve en büyük zararı belki etmiş biri olarak, gören zannederki ben düşürdüm. Yok patronmuş, yok şuymuş buymuş.Adamları tanısaydım zaten bulaşmazdım buna.. Ben kendi işimin patronuyum. Ama bunlar sağlam kazık attılar herkez sonuna kadar aklı.. Portföy büyüklüğü olarakda en çok girenlerden biriyimdir belkide. 180.000 civarı zarar var. Düşüşe oynamayı , açığa satışı ve ödünç alıp satmayı, bu tip kağıtlardan kaldırmadıkları sürece bu iş adam olmaz.Kağıtta bir türlü boğa piyasası oluşamıyor. 1.25 li fiyatlardan bunu hala açığa satmak göt ister..Sağlam alıcı gelmemesi bok etti.
Sistem tamamiyle oyunculara patronlara yabancılara peşkeş cekilmiş hiç bi zamanda kazanamıyacaz.
Dolar 1.5 altın 50 TL iken EMKEL kaç TL idi şimdi kaç TL olmalıydı.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bencede intihar da neyin nesi arkadaşım coluk çocuğun varsa onların da sana ihtiyacı var boş ver bu s........m sonunda gidecek yukarı sadece senin zaman kaybın ve biraz borcun olacak ama ailenden daha değerli değil inşallah tekrardan kazanırsınız bu şirkette ölmesi gereken çok insan var bu kadar insanın bedduasini alıyorlar sen herzaman güzel düşün
Şu şirketede TMSF el koysaydı keşke. Keşke bunlarda Feto cu çıksaydı. Koza bir kere dibe vurdu şimdi nerelerde.Onuda yıllarca yemişler. Buda toparlardı..
http://www.borsaistanbul.com/veriler.../gunluk-bulten
adresinden açığa satışları görebilirsiniz.?
Bende kepezelektrik 2003 sensinde % 3 ü bendeydi.( halka açık kısmın ) Uzan gurubunun kağıdı. Askerdeydim ozaman. gözaltı pazarında o gunkü fiyattan 1.150 den kapandı. Bugunun parası 12 milyon civarı. Şu anda çeaş-kepez çatır çatır para basıyor. EUAŞ devredildi. Bizim haklar sıfır oldu. Borsanın lokamatif şirketleriydi. Ereğiliden daha sağlamdı.Bunlar baraj, bir tarafdan su giriyor, diğer tarafdan para basıyordu. TMSF el koydu, ama koza , göltaş ve diğer şirketler gibi borsada işlem görmeye devam etmedi. Eşi benzeri görülmemiş , dunyada bile bir mağduriyet yaşadık. ona rağmen askerden geldim , sıfırdan başladık. ( normal iş hayatına ) tam 5 sene küstüm borsaya 1 lot almadım. Sonra gene bulaştık. Hiç bir şeyde ölüm yok. Ama sadece şu var kesinlikle ihtiyacınız olan parayla girmeyin Fazlası varsa şansınızı deneyin. Üzülmeye değmez. Birde şu var, bu şirket çok büyük olmayan , çok kurumsal bir şirket değil. Neticede şikayetler elbette biraz silkeler. Ama borsa kuralları , açığa satış-ödünç hisse alıp açığa satış kalkmadıktan sonra bu tip kağıtlar adam olmayacağa benziyor. Ancak sizinde dediğiniz gibi yüksek kar falan açıklaması , yada şirketin yabancılara satılması gibi ekstrem haberler dışında.Biz kağıtları tutuyoruz ya, belkide aracı kurum bizden habersiz bunları ödünç veriyor birilerine ve adam bunları satıyor.Her şey mümkün . Biz işlem yapmak istediğimizde yerine koyuyor olabilir.