Sayfa 498/630 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548598 ... SonSon
Arama sonucu : 5036 madde; 3,977 - 3,984 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

1.  Alıntı Originally Posted by YATIRIMCI-X Yazıyı Oku
    Bu hissenin böyle düşmesi anormal,yangından kaçış gibi bir şey,,Şirkette bir durum mu var..Stokları ellinde mi kaldı .Ya da yaptığı bir anlaşma mı bozuldu..Yoksa dün alanlar neden bugün zararına versin...Birileri içeriden başka bir şey mi öğrendi veriyor..Bu ne rezil hisse öyle...17 yılda kimseye yar olmayan hisse bize mi olacaktı...Euru ve doların yükselişi şirketi zora mı sokuyor...Bu kadar vermeleri normal görünmüyor 1.160 a bile verdiler..Zaten son bilançoyu görünce senedi 1 tl bile olsa almam demiştim..
    ucuz diye atlayanları pişman ediyorlar. adamlar zararına kaçıyor. ama etrafta iyi örgütlenmişler. hisseyi iyi pazarladılar ucuz diye.

2.  Alıntı Originally Posted by SESBA Yazıyı Oku
    Bende konuştum adam a bende dedim patronun hisse satması ni bunun bu kadar yüklü bir satış olduğunu hemde bilanco nun açıklamadan önce bu şekilde yapmasının mantıklı bir sebebini sordum öyle gerekiyordu diye bir cevabı oldu sonra elinizdeki stokları nasıl eriteceksiniz diye sordum adam 10 aydan itibaren fatura kesiyoruz dedi ayrıca tedaş la sıkıntılarını gidermeye çalıştıklarını söyledi sonra sustu ben söyledim o dinledi senin yerinde olmak istemezdim kayış gibi olmuşsun dedim patrona soyluyeceklerimizi sen dinliyorum dedim bu kadar konuşmayi ve küfürü dinlemeye ne kadar para alıyorsun dedim ama bunları cimer eve bimer e yazacam dedim patronun a söylersin artık diyip kapadim
    Burda geçen "TEDAŞ'la sıkıntılarını gidermeye çalıştıkları " ibaresi ne demek? Kamuya açıklanmamış bilgi mi var? Allah bunları bildiği gibi yapsın

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. bi gün önce thy basıp halk alıyorlar
    bugün halk basıp thy alıyorlar
    son dönemde roket takmış aselsan 1 hafta önceki seviyesine geldiği için bist i yangın yerine çeviriyorlar

arada sevgili patronlarımızda seyrediyor.

hisse geri alımı diye bi uygulama ortakları koruma gibi bi düşünce yok maalesef

4.  Alıntı Originally Posted by tahmett Yazıyı Oku
    Burda geçen "TEDAŞ'la sıkıntılarını gidermeye çalıştıkları " ibaresi ne demek? Kamuya açıklanmamış bilgi mi var? Allah bunları bildiği gibi yapsın

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ulan ahmet yeminle en güzel yorumu sen yaptın valla billa helal olsun

5.  Alıntı Originally Posted by delicocuk35 Yazıyı Oku
    bi gün önce thy basıp halk alıyorlar
    bugün halk basıp thy alıyorlar
    son dönemde roket takmış aselsan 1 hafta önceki seviyesine geldiği için bist i yangın yerine çeviriyorlar

arada sevgili patronlarımızda seyrediyor.

hisse geri alımı diye bi uygulama ortakları koruma gibi bi düşünce yok maalesef
    bu saatten sonra kimse almaz herhalde

6.  Alıntı Originally Posted by ottox Yazıyı Oku
    bu saatten sonra kimse almaz herhalde
    aselsanı yine coşturdular thy yi aldı götürüyolar hani bist çöküyodu ky yi çökerttiler el birliği ile

olan arada sahipsiz kağıtlardaki ky lara oluyo

7.  Alıntı Originally Posted by 8prekazi Yazıyı Oku
    hayatımda yediğim ilk ve tek ve en büyük tokat.. Bir daha yemem.. Kimseyi suçlamam.. Kendim ettim kendim buldum.. Patron sattığında satıyordum 1.81'den bi yabancı olayına aldandık satmadık.. Hata ama ölüm yok.. Canlarımız sağolsun bununla yaşamayın.. Sağlığımız değerli.. Bir süre bakmayalım.. Ha beddua eder miyim allah'a havale ettim gitti.. Kendinize mukayıt olun.. Canınız sağolsun..
    tebriklerrrrr

Organize bir dolandırma vakası bu,savcılığın el atması gerekir..Zamanında bu işlerden yargılanan çok oldu..

Sayfa 498/630 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •