emkel.jpg 1111111111111111111
emkel.jpg 1111111111111111111
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
yurt dýsýna bu kadar ihracat yapýyor ama sessiz sedasýz yönetim gerçekten saklýyor hep
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
Aðustos ayý ihracat (bir aylýk) 120 mlyn. ( 2019/12 toplam ciro ;95.mlyn. þirketin p/d; 85.mlyn ) Bu matamatik de bir hata var....!
Ýhracatý iyi olan, bilançosunda kâr açýklayan, mali rasyosu her yönüyle iyi olan þirketlerin hisse senetlerinin, hak ettikleri fiyatlara gitmemesi artýk bir borsa klasiði haline dönüþtü. Küçük yatýrýmcýyý borsadan uzaklaþtýrmaktan baþka hiç bir iþe yaramayan spek hareketlerine ne zaman dur denilebilir bilemiyorum. Bu konuda umutsuzum![]()
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Þirket genelde %55 ihracat, %45 iç pazar gibi çalýþmakta trend olarak. Bu þirket ilk 8 ayda 18 milyon dolar ihracat yaptýysa 8 aylýk ciro 245 milyonA mý çýkAcak. Gerçekten inanmasý güç. O yüzden bu rakamý þaþýrtýcý bulmuþtum. Bir yerde yanlýþ olmalý. Ya da yanlýþ yoksa muazzam rakamlar. Teyidi nereden alýnabilir acaba?
Yer Ýmleri