içerden bilgi mi hacı :)
Printable View
Şu forumum hisse tarafını çok takip ederdim. Yazan arkadaşların içinde bazen birşeyler bilenler olurdu. Bu konuya yeni denk geldim. Görüyorum ki burada da gerçek bilgiler %1 den az. Yazık, burayı okuyup da fikir sahibi olmaya çalışan okurlara..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
forumdaşlar mümkün olduğunca kısa gitmek en mantıklısı, artık mevduatta 20 li oranlar çok yakın
Hangi market yoldaş bu tr de değil herhalde karpuz 2 tl .kiraz 8 kayısı 7 muz 9 lira .
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aktif takıntısı olanlar bugün Odeabankı yoklayın %17.25
aktif i aradim ama günlük faiz veriyoruz dediler ne yapmamiz lazim acaba
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takasbank Para Piyasası Günlük Bülten aşağıdaki linktedir. 30-35 günlük %18 seviyesinde işlemler başlamış. Gecelik ise %16.46
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/686879
Bu aktifbank güvenili mi acaba?
Bir de bono hesabından çektiğim parayı aynı gün sıfır masrafla internet üzerinden EFT yapabilir miyim? Yoksa bononun bozulması sonucu para birkaç gün sonra mı hesaba geçer? EFT limiti masrafı var mıdır?
Bayram kredileri bile 1.54 den başlıyor. Valla birgün kredi çekerseniz görürüm böyle kolay mı faizler artsın demek?
Bu fiyatlar İstanbul İli Adalar İlçesinde mevcuttu haftasonu
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün akşam ziraatyatırım 14.90'dan gecelik faiz yapmış. %15 stopaj, %3,5-4 gibide komisyon ve borsa payı kesmiş.
Kapa göre takasbankta gecelik faiz en düşük 15,55 en yüksek 17.05 gözüküyor.
Dün gündüz konuştuğumda ziraat yatırım misal faiz %15 ise 0,50 puan biz kırıyoruz o şekilde değerlendiriyoruz diyordu. Yani dün en düşük 15,55 diyor hadi 0,65 kırdınız diyelim 14.90a ulaştınız ama bugün gördüğüm borsa ve komisyon payı kesintisi ne oluyor bu durumda?
MüştO 0,149 05/06/2018 TRT030523T13 şeklinde gözüküyor açıklama girişide gecelik faizde bu şekilde tahvil mi alıyorlar yoksa farklı mı yazması lazım?
Bakıyorum form sebze pazarına dönmüş! :)
Boş oturmaktan ve işsizlikten mi sıkıldınız da,
fiyat analizine başladınız.. :)
Odea vadeli 32 ve 46 gün üzeri faizleri revize etmiş ;
% 17,25 yeni-eski giriş, boşta TL. yok.
dönüşü olan arkadaşların bilgilerine,
değerlendirebilirler.
Dikkat ettiyseniz artık mevduatta şubelerin kişiye özel verdikleri tezgah altı oranları tarih oldu.
Hemen hemen hepsi enpara- turuncu hesap ve cepteteb gibi geceliğe yüksek faiz vermeye başladılar. Hatta çoğu banka bu üçünü geçmeye başladı
Zaten uzun vadede faizlerin artma olasılığı yüksek olduğundan geceliklere yüksek oran veren bankaları tercih etmek daha mantıklı
borsa yatırım hesabım olarak ziraati kullanıyorum haliyle boştaki parayı orada her akşam değerlendiriyorlar. Ancak dün gündüz konuşmuştum akşam bu oranlar olmuş bugünde kontrol edicem olmadı ya konuşup bunda değişiklik isteyeceğim yada yeni yol bulacağız kendimize.
Gecelik faiz açıklaması önceki mesajımda belirttiğim gibi tahvil gibi mi oluyor farklımı yazıyor takasbankta değerlendirilince?
TRFSKFH51913 Şeker Faktoring Hizmetleri 98 700 23.05.2019 352 20.21 21.40
KOT İÇİ FİNANSMAN BONOSU(KUPONLU) % 4,74 20.08.2018 4 KUPON ÖDEMELİ
Mevduat karşılığı 21,40 vade uzun biraz
Bu sabah Halkbankasında 15.000 tl ye 30 günlük % 15 ve 45 günlüğe % 15.25 verdiler.
İstanbul sokaklarindayim bugün daha dün boş olan sokaklar 1 gecede partilerin flama ve bayraklarıyla doldurulmuş yav kardeşim vatandaş kimin bayrağı çok ona goremi oy veriyor...geçen iş gezisindeyim ilçenin birinde mola verdim vatandaşın biriyle sohbete basladim ehliyet yenileme konu açıldı bizim burda değiştir hiç sıra yok dedi ...neyse hastane raporu için devlet Hastanesi'ne gittim 4 katlı lüks hastahane yapmış devlet içinde doktor yok koca hastahane 1 uzman doktor çalışıyormuş oda merkeze inmis yapamadık ehliyet işini..sonra baktım 5000 kişilik kapalı spor salonu yapmışlar ...ilçenin nüfusu zaten 9000 kişi....sonra dolar niye yükseliyor...butce açık verir tabi
Odeabank 100bin tl üstü yeni giriş 32 gün 17,50%
Odea o oranı veriyorsa baktı millet harıl harıl parasını çekiyor yükseltmiştir dün bir arkadaşın para çekim isi için gittik para gelmesini bekledik 1 saat kadar o süre içinde ancak 2 kişi para yatırıp 15 kişi çekmiştir tabi bu artırımına ana ortağın durumu da etkili olmuş olabilir belki.
Mb perşembe faiz artırmasa bile haziran ayı ortalarında 18 veren olacak.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi konuştum biz merkez bankası oranı ile yapıyoruz gecelik faizi diyorlar da benim gördüğüm takasbank oranını farklı bir yer mi belirliyorlar ?
14.9dan değerlendirmişler o borsa komisyon payıymış kesinti önceden düşürmüyorlarmış
Aracı kurumunda daha yüksek değerlendirilen varmı o aracı kurumlara bakalım ?
http://www.bloomberght.com/haberler/...atif-tarafinda
Ne kadar ekmek o kadar köfte !
ıng 4.5%
burgan 5%
+500,000