Sayfa 499/1006 İlkİlk ... 399449489497498499500501509549599999 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 3,985 - 3,992 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Dikkat ettiyseniz artık mevduatta şubelerin kişiye özel verdikleri tezgah altı oranları tarih oldu.

Hemen hemen hepsi enpara- turuncu hesap ve cepteteb gibi geceliğe yüksek faiz vermeye başladılar. Hatta çoğu banka bu üçünü geçmeye başladı

Zaten uzun vadede faizlerin artma olasılığı yüksek olduğundan geceliklere yüksek oran veren bankaları tercih etmek daha mantıklı

2.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Dikkat ettiyseniz artık mevduatta şubelerin kişiye özel verdikleri tezgah altı oranları tarih oldu.

Hemen hemen hepsi enpara- turuncu hesap ve cepteteb gibi geceliğe yüksek faiz vermeye başladılar. Hatta çoğu banka bu üçünü geçmeye başladı

Zaten uzun vadede faizlerin artma olasılığı yüksek olduğundan geceliklere yüksek oran veren bankaları tercih etmek daha mantıklı
    piyasa yön arıyor, oturana kadar böyle devam eder..

3.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Memlekette bşka kurum mu yok benden bu kadar kesinti yapan bir kurumla çalışmayı bırakın önünden bile geçmem...........Ağırlıklı ortalama ve üzerinden paranızı değerlendirecek yığınla kurum var.
    borsa yatırım hesabım olarak ziraati kullanıyorum haliyle boştaki parayı orada her akşam değerlendiriyorlar. Ancak dün gündüz konuşmuştum akşam bu oranlar olmuş bugünde kontrol edicem olmadı ya konuşup bunda değişiklik isteyeceğim yada yeni yol bulacağız kendimize.

Gecelik faiz açıklaması önceki mesajımda belirttiğim gibi tahvil gibi mi oluyor farklımı yazıyor takasbankta değerlendirilince?

4. TRFSKFH51913 Şeker Faktoring Hizmetleri 98 700 23.05.2019 352 20.21 21.40
    KOT İÇİ FİNANSMAN BONOSU(KUPONLU) % 4,74 20.08.2018 4 KUPON ÖDEMELİ

Mevduat karşılığı 21,40 vade uzun biraz

5. Bu sabah Halkbankasında 15.000 tl ye 30 günlük % 15 ve 45 günlüğe % 15.25 verdiler.

Alıntı Originally Posted by th3sicilian Yazıyı Oku
    borsa yatırım hesabım olarak ziraati kullanıyorum haliyle boştaki parayı orada her akşam değerlendiriyorlar. Ancak dün gündüz konuşmuştum akşam bu oranlar olmuş bugünde kontrol edicem olmadı ya konuşup bunda değişiklik isteyeceğim yada yeni yol bulacağız kendimize.

Gecelik faiz açıklaması önceki mesajımda belirttiğim gibi tahvil gibi mi oluyor farklımı yazıyor takasbankta değerlendirilince?
    Takasbankta gecelik repo var.....İyi niyetli aracı kurum takasbankta oluşan ortalama ve üzerinden sizin paranızı bağlar....Art niyetli kamu ve bazı çakal aracı kurumlar sizin paranızı hiç etmek isterler..........

7. İstanbul sokaklarindayim bugün daha dün boş olan sokaklar 1 gecede partilerin flama ve bayraklarıyla doldurulmuş yav kardeşim vatandaş kimin bayrağı çok ona goremi oy veriyor...geçen iş gezisindeyim ilçenin birinde mola verdim vatandaşın biriyle sohbete basladim ehliyet yenileme konu açıldı bizim burda değiştir hiç sıra yok dedi ...neyse hastane raporu için devlet Hastanesi'ne gittim 4 katlı lüks hastahane yapmış devlet içinde doktor yok koca hastahane 1 uzman doktor çalışıyormuş oda merkeze inmis yapamadık ehliyet işini..sonra baktım 5000 kişilik kapalı spor salonu yapmışlar ...ilçenin nüfusu zaten 9000 kişi....sonra dolar niye yükseliyor...butce açık verir tabi

8. Odeabank 100bin tl üstü yeni giriş 32 gün 17,50%

Sayfa 499/1006 İlkİlk ... 399449489497498499500501509549599999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •