Sabredecem hocam da olan size oluyor. Ben dolardan cikmadigim surece bu meret yukselmez. Simdi cikayim kapanisi 6.50 ile yapar.
Gunluk 70 tl ye yakin faiz kaybim var. Yine excelimi acayim bari :)))
Printable View
Banka makasindan dolayı al sat yapmak zor 5 krs banka ya gidiyor.
Hazine ihalesinde bile %26 üstü faizler olustu bugün bikac bankaya sordum 23.50 üstüne çıkan yok 32 lik te ..banka bilançoları bozuldu karları azaldı 0 karla çalışanlar hatta bazıları zarar da ettiler ..bundan olsa gerek yukseltmiyorlar oranları ..yükseltmeyi ve de millet dolara dönmeye devam döviz tevdiat oranı %56 ya geldi ..hangi dönemde en son TL mevduatini geçmişti aceba .
Millet doviz alıyor.mb da o dovizleri satiyor[emoji39]tam komedi...
Hani recep ivedikte ninesinin sandigi vardi.ninesi olunce sandigi acti ivedik.
n.. resmi cikmisti[emoji39]bizimkide ayni olmasin.
https://youtu.be/uZEDvdqid9Q
İftara az kaldi agzim kurudu açılmıyor sadece ellerim çalışıyor :) Allah oruçlarınızı kabul etsin Sofranızda yetim hakkı kul hakkı olmasın inş.
Nkolay 27_28 vermeden kimse dönmez risk primi nerde yarım puan için mi risk alicaz.
Berat bey haziran mayistanda iyi olacak diyodu bu gidişle ozaman onumuzdeki ay faizler %2-3 daha artar [emoji39][emoji1787][emoji3059]
Alternatif 24 yapmış hoşgeldini
Ben herzaman kredi kartlarına karşı aidat alınmadığı sürece fazla mal göz çıkarmaz gozuyle bakıyorum, şimdiye kadar bankalara kart basvurusu yaptigimda kartlarimin onaylanmadigini gordum, istemedigimdede afaki limitli kartları kapımda buldum, galiba bir sanayici kredi kartı başvurusu yaptığında onaylamayalım kredi itelim gözüyle bakıyorlar, annemin kredi kartlarını boşalttığım oldu bu tarz vakitlerde [emoji1787]
Fazla kredi karti olunca limiti boluyorlar.
Limit artiramiyorlar.
Artirin deyince gelir beyan et diyorlar.
Kullanimmayan kartin sahibi killaniyor bi sure sonra ve aidat yaziyor.
Aidati geri istediginde kullanim/harcama sarti koyuyor. (YKB)
Uzun lafin kisasi cok kart cok dert demektir.
Ama tek kartta butun marifetleri bulamadigimiz icin veya vermedikleri icin mecbur kartlari cesitlendirmek gerekiyor.
Syg,
Sayin uyeler, aranizda HSBC Premier musterisi olup +/-'lerini yazabilecek olan var mi acaba?
Ve sayet memnun iseniz Istanbul'da (Anadolu yk tercihen) tavsiye edebileceginiz sube/MT?
Tskler.
Not:yanlis basliga sorduysam ozur dilerim