Artan

134,20 10 14:44
2.228,00 9.97 14:43
1.456,00 9.97 14:37
178,70 9.97 14:45
5,86 9.94 14:45
Artan Hisseler

Azalan

11,87 -9.94 14:45
521,50 -8.27 14:45
56,85 -6.8 14:45
20,82 -5.19 14:45
37,16 -4.82 14:45
Azalan Hisseler

İşlem

20.716.324.457,00 14:45
19.232.427.576,75 14:45
15.835.594.327,69 14:45
12.365.943.757,90 14:45
12.331.326.457,30 14:45
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. TEB en dandik bankalardan. TEB in hiç iyi oran verdiğini görmedim. Ayrıca PPF si hep az getirir. Saat 08:30 olmuş PPF bozdur dünkü fiyattan bozar ta ki saat 09:00 olana kadar. Diğer bankalar sabah 07:00 dedin mi PPF yi yeni günün fiyatından bozar.

Bu kartın da yıllık aidatı 350 TL. Hiçbir getirisi de yok. Bonus az verir. Sana verdiği hediyeyi bonus az vererek geri alır. Benden uzak olsun.

Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Bugun sabiha gökçen ic hatlar loungeundaydim, eskiden herşey daha zengindi simdi icerde sadece bira sampanya kek hamur işi gibi sapur supur bikac bişey vardı, world signia elite teb ile ucretsiz girdim ama visa platinum kartlarada 55 tl imiş

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    TEB en dandik bankalardan. TEB in hiç iyi oran verdiğini görmedim. Ayrıca PPF si hep az getirir. Saat 08:30 olmuş PPF bozdur dünkü fiyattan bozar ta ki saat 09:00 olana kadar. Diğer bankalar sabah 07:00 dedin mi PPF yi yeni günün fiyatından bozar.

Bu kartın da yıllık aidatı 350 TL. Hiçbir getirisi de yok. Bonus az verir. Sana verdiği hediyeyi bonus az vererek geri alır. Benden uzak olsun.
    Benim kartin aidati malesef 700 tl ama odemiyorum

3. Ben de aidat ödemiyordum ama gıcık oldum kapattım. Kaşıkla verip kepçeyle alan zihniyet TEB inki. Özel müşteri olduk zamanında hiçbir özelliğini göremedik süslü bayanların şov yapması dışında. :-)

Benim kartin aidati malesef 700 tl ama odemiyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
    Ben de aidat ödemiyordum ama gıcık oldum kapattım. Kaşıkla verip kepçeyle alan zihniyet TEB inki. Özel müşteri olduk zamanında hiçbir özelliğini göremedik süslü bayanların şov yapması dışında. :-)
    Teb benim kara listemde..
    Hic kimseye tavsiye etmem.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Syg,
    100 tl ve üstü otomatik fatura ödemeye 10 tl iade kampanyası olmasa... Ama var işte.

Yorumlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Syg,
    Ben de yıllardır çalışmıyorum, hesap işletim ücreti kesmişlerdi. Uğraşacak vaktim de yoktu. Çalışmayarak cezalandırdım.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Ben de aidat ödemiyordum ama gıcık oldum kapattım. Kaşıkla verip kepçeyle alan zihniyet TEB inki. Özel müşteri olduk zamanında hiçbir özelliğini göremedik süslü bayanların şov yapması dışında. :-)
    Ben herzaman kredi kartlarına karşı aidat alınmadığı sürece fazla mal göz çıkarmaz gozuyle bakıyorum, şimdiye kadar bankalara kart basvurusu yaptigimda kartlarimin onaylanmadigini gordum, istemedigimdede afaki limitli kartları kapımda buldum, galiba bir sanayici kredi kartı başvurusu yaptığında onaylamayalım kredi itelim gözüyle bakıyorlar, annemin kredi kartlarını boşalttığım oldu bu tarz vakitlerde [emoji1787]

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
    Ben herzaman kredi kartlarına karşı aidat alınmadığı sürece fazla mal göz çıkarmaz gozuyle bakıyorum, şimdiye kadar bankalara kart basvurusu yaptigimda kartlarimin onaylanmadigini gordum, istemedigimdede afaki limitli kartları kapımda buldum, galiba bir sanayici kredi kartı başvurusu yaptığında onaylamayalım kredi itelim gözüyle bakıyorlar, annemin kredi kartlarını boşalttığım oldu bu tarz vakitlerde [emoji1787]
    Fazla kredi karti olunca limiti boluyorlar.
    Limit artiramiyorlar.
    Artirin deyince gelir beyan et diyorlar.
    Kullanimmayan kartin sahibi killaniyor bi sure sonra ve aidat yaziyor.
    Aidati geri istediginde kullanim/harcama sarti koyuyor. (YKB)
    Uzun lafin kisasi cok kart cok dert demektir.
    Ama tek kartta butun marifetleri bulamadigimiz icin veya vermedikleri icin mecbur kartlari cesitlendirmek gerekiyor.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •