abi onun sorunu sudur
parani hesabina gonderirken komisyon aliyorlar dikkat et
osmanli mesela 8 tl gibi para aliyor
Printable View
Viopa bakilirsa bugun dusus gunu
ziraat ten tcd satmak isterdim soyle yaziyor
İsteğinizi şu anda gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
satan varmi?
bistte elimize veriyolar :)
dostum acc'yi en iyi sen çözmüşsün. Bu yüzden hem tebrik ediyorum, hem de kutluyorum:) borsa şubata kadar ralli yapıp yüzde on artsa, acc en fazla yüzde üç artar. Ama bu artış zamanla olup arada düşüşler de olacağından acc'miz aylık yüzde 4 5 civarı getirebilir. Bazı arkadaşlar önceki aylardaki gibi böyle günde az getirmiş diye şaşırıyorlar, ben de onların tepkisine şaşırıyorım. Bu adamlar şartlar ne olursa olsun türevde düşüş pozisyonu taşıyıp bu gün olduğu gibi en az yüzde bir getiriyi yakıyorlar ama düşüşlerden de korunuyorlar. Az olsun temiz olsun diyenlerin fonudur acc. Yükselişe oynanacaksa mutlaka diğer fonlar alınmalı.
Tpf ciler
Cikiyorum sizin icin
Ben bugun cikayim
Yarin kesin merdiven gelir
Zararimi aranizda toplayip yollayin daaa
ACC kalsin demi webcim?
Acc durumu stabil 0.30 arti seviyelerinde
Eid micmis durumda gidiyor
Tcd de eksi yapabilir
Tte yine saha kalkmis
Bunlar suanki durum icin gecerli
Portfoy bilgisi mutlaka degismistir...
Oglen reis uk dan kukreyecek piyasalar bunu bekliyor
Enflasyonu dahi fiyatlamadi reise odaklandi
108.000 kırıldığı taktirde 3500 puanlık yeni bir kısa vadeli yükseliş dalgası oluşabilir. 107.350 kırılırsa kısa vadede sıkışma ve formasyon çabası devam eder. 108.000 direncinin geçilip geçilmeyeceğini takip edeceğiz. Altında kalırsa107.350 ve 106.000 destekleri takip edilir. (Tacirler)
Dun aldigim acc haala talepler kisminda. Ogleden sonra mi gerceklesiyor acaba?
TOT'u çıkıyorum ACC alacağım.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bem devam.altetnatifim yok baskaSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emmi smart icin ne dusunuyorsun acaba
ppflerde çok alternatif kalmadı 2 gün valörlü KTM gözüme çarpıyor ne düşünüyorsunuz.
ACC büyük ihtimal short çekmiştir.
GPG'de ondan eksiye düştü gibi.
Yatırım tavsiyesi değildir, Playboy davşanı dahil herhangi bir davşan çıkabilü.