-

Originally Posted by
Fonetik
Acc eksi getirmeyerek gözlerimi yaşarttı bu dingil hallerini sevmeye baş
ladım. Kalan %30 u da basıp %100 acc olarak devam. Ekrana bile bakmicam artık. Adamlar fonu östleştirmiş gıdım gıdım
dostum acc'yi en iyi sen çözmüşsün. Bu yüzden hem tebrik ediyorum, hem de kutluyorum
borsa şubata kadar ralli yapıp yüzde on artsa, acc en fazla yüzde üç artar. Ama bu artış zamanla olup arada düşüşler de olacağından acc'miz aylık yüzde 4 5 civarı getirebilir. Bazı arkadaşlar önceki aylardaki gibi böyle günde az getirmiş diye şaşırıyorlar, ben de onların tepkisine şaşırıyorım. Bu adamlar şartlar ne olursa olsun türevde düşüş pozisyonu taşıyıp bu gün olduğu gibi en az yüzde bir getiriyi yakıyorlar ama düşüşlerden de korunuyorlar. Az olsun temiz olsun diyenlerin fonudur acc. Yükselişe oynanacaksa mutlaka diğer fonlar alınmalı.
-

Originally Posted by
practer
Kararını bir daha gözden geçirmeni öneririm. 20 yıldır hisse alıp satan biri olarak söylüyorum bunu. Ne paranı, ne de huzurunu kaybetme. Yok ben kafaya koydum dersen de, Onbinde 5'den fazla komisyon verme. (Benimki onbinde 2)
Suan degil 6 ay izleyecegim bahara ins 😉
-

Originally Posted by
traderpanda
bistte elimize veriyolar

Kapanis arti gibi
-
Tpf ciler
Cikiyorum sizin icin
Ben bugun cikayim
Yarin kesin merdiven gelir
Zararimi aranizda toplayip yollayin daaa
-
-

Originally Posted by
shangil
ACC kalsin demi webcim?
Acc tasimayan fon yatirimcisinin aklindan suphe ederim
Tabiki kalsin azerbeycan
-

Originally Posted by
hayrani
dostum acc'yi en iyi sen çözmüşsün. Bu yüzden hem tebrik ediyorum, hem de kutluyorum

borsa şubata kadar ralli yapıp yüzde on artsa, acc en fazla yüzde üç artar. Ama bu artış zamanla olup arada düşüşler de olacağından acc'miz aylık yüzde 4 5 civarı getirebilir. Bazı arkadaşlar önceki aylardaki gibi böyle günde az getirmiş diye şaşırıyorlar, ben de onların tepkisine şaşırıyorım. Bu adamlar şartlar ne olursa olsun türevde düşüş pozisyonu taşıyıp bu gün olduğu gibi en az yüzde bir getiriyi yakıyorlar ama düşüşlerden de korunuyorlar. Az olsun temiz olsun diyenlerin fonudur acc. Yükselişe oynanacaksa mutlaka diğer fonlar alınmalı.
Aynen üstad selamlar
-

Originally Posted by
hayrani

Hayrani ustadim ben latife yapiyorum
Acc hakkindaki fikirlerimo biliyorsunuz
Ben bu rallide biraz daha ekmek yiyip ocaktan itibaren komple acc ye gecip parayi unutmayi dusunuyorum...syg
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri