At tehlikeli bir hayvan.
Üstünden falan atıyor sonra
Printable View
Dolar bugün doji bırakacağa benziyor.
Pazartesi teyit almak lazım
Vakit yoktu 2 gün fırsat buldum, memleketin durumu kötüleşsin diye göbek atan tröller ortalığın boş olmadığını öğrensiler diye akıllarını başlarına getirmeye geldim.
Çok kalmayacam, akıllarını başlarına devşirecek adam olacak herkes. Biz ülkemizin doğrularıyla yanlışlarıyla her daim arkasındayız.
Makası 1,300 civarı isterük.. Ver ayarı gitsin yaw..
robot netceğini şaşırdı :he:
la AI'li keriz senin aklın insan aklına yetermi ?
Beddua etme mübarek cuma saati gardaş, hisseye yatırılan para zarar etmez ama kısa vadeli bakmayacaksın tabii, sen de günün birinde sabredersen kazanacaksın, her yatırım aracının zamanı var ancak tek bir enstrüman yerine sepet yapmalısın. Bi yatırım örneği paylaşacam cumadan sonra çok net anlayacaksınız olayı...
Haftayı 130 bin endeksten kapamak isteyebilir
Adalet ,bilim,hukuk, liyakat ,öngörülebilirlik, reform, teknoloji , sanat isteğimiz hep bunlarda bir adım ileri gitmektir. istemediğimiz hukuksuzluk adaletsizlik,rant liyakatsizlik, ongorulemezlik rusvet , hamasi söylemleri istemiyoruz. Memleket hepimizin hep birlikte dağa iyi günlere....
Osman kavala serbest kalacak deniliyor twiter da
Bu adam yuzunden endeks sopa yemisti diye hatirliyorum
Bırak şu pin barı artıkın DowF.. Haydin bre.
Bedava kredilerle TL ye ulaşanlar döviz altinlarini satıp faiz için hazırlanıyor olay bu..
Faiz de de akarla kredileri öderler biZ kerizlerde bunları fonlarız..
Dovizi kim istiflediyse o satıyor..
Bir bomba daha
Hulusi Akar çözüm sürecinin bitmesini IŞİD saldırılarına bağladı.
Selo denen hain de cikiyor
BOFA şöyle sattı, BOFA böyle sattı diye poz açanlar var...
BOFA yan yattı, BOFA çamura battı, BOFA aşağı, BOFA yukarı...
Sabah 200mn satış tarafındaydı, şu an 83 mn alış tarafında...
Akşama nasıl kapatır asla bilemeyiz, kallavi alış tarafında da kapatabilir, kallavi satış tarafında da...
Böyle saçma argümanlarla en azından bilmeyenleri yanlış yönlendirmemek lazım...
Osman KAVALA serbest kalır ise Türkiye abd'nin boyunduruğu altına girmek için çabalıyor demektir. ( paçalar tutuştu )
bugüne kadar devleti yıkmak ile suçlanan kişiydi.
Hele BilekRakı hedge unutma.. BofA mofa aradan DowF 28,6-7 yakarsa ise görün ossıra..
dön la benk of imerik bi daha daha şort cenahına. alem döneklik görsün :he:
BOFA tam bir OYUNCU.
çarşamba günü sabah -150 mil. iken sonra alıcı tarafa geçti ve endeks ralli yaptı.
sözün özü ;şimdilik ne olduğu önemli değil..HEMEN TERS TARAFA GEÇEBİLİYOR.
Masayı devirecek devlet bahçeli olacaktır. Eğer devrilecek ise. Ümit Özdağ in açıklamaları önemli..
Siyaset aşırı ısınıyor.. değişim her yerde... Pessss dedirten herşey 180 derece her daim....
2 pin bar kâfi, Dolar & DowF style ve fakAt zıt yönlü olarrak tabîkisine..