Originally Posted by CaNyoN Melih Gökçek de gecen akşam saraya gelmiş. Birden şaha kalktı herşey. Tüm tuşlara birden basıyoruz... Damat acaba ????????
Originally Posted by vicente Verge ile benden baska olayi anlayan yok galiba topic de Boşver dostum anlayan anlar, anlamayan da şortta pejmürde olmaya devam eder...
Originally Posted by CaNyoN Melih Gökçek de gecen akşam saraya gelmiş. Birden şaha kalktı herşey. Tüm tuşlara birden basıyoruz... dolara bu kadar derin vermelerinde olmalı bir neden. normalde 8 altına gelmezdi muallak durumlar olsa [bence]
Originally Posted by vicente Osman kavala serbest kalacak deniliyor twiter da Bu adam yuzunden endeks sopa yemisti diye hatirliyorum Böyle bir ortamda kavala serbest bırakılırsa, şortçuların halini düşünemiyorum... 3.000 puan sokar herhalde...
Originally Posted by Verge Böyle bir ortamda kavala serbest bırakılırsa, şortçuların halini düşünemiyorum... 3.000 puan sokar herhalde... Twiter da boyle bir dedikodu dönüyor dostum Yabancinin gelisini teyit ediyor bu haberler
Originally Posted by Verge Boşver dostum anlayan anlar, anlamayan da şortta pejmürde olmaya devam eder... Shortta kalanları pert ettik ya zaten 120X-148X style.. Anca taptaze kârda shortçular vardır biz gibi, ve dahi shortçu da istemeyiz zaten yanımıza bu rakıMda böyle iyi.. Herkes long açsa daha bile güzel olmaz mı ?)..
Bırak şu pin barı artıkın DowF.. Haydin bre.
Bedava kredilerle TL ye ulaşanlar döviz altinlarini satıp faiz için hazırlanıyor olay bu.. Faiz de de akarla kredileri öderler biZ kerizlerde bunları fonlarız..
Forum Rules
Yer İmleri