Bu arada sn Sindoma eğer erken seçim olur ise senaryom önce aşağı sonra sert yukarı şeklinde olacağından dolayı long pozisyonlarımla örtüşmüyor sırf bu sebepten ötürü piramitten vazgeçebilirim..
Printable View
size daha önce yazdınız demedim zaten insanlara piyasada duymak istedikleri haberlerin çıkması borsaya çıpa yaptırılmak isteniyor.
bu yükselişlerin bu çıkan haberlerle alakası yok zaten .
yok enflasyon rallisi , seçim rallisi vs bunlar hikayesi olmayan bir ülkede ÇIPA yaratmakdır.
kimseden duydunuzmu 180 milyar dolar ödemesi olan ülkede 6,5 milyar dolar kasada para var.
kredi notlarında 2 basamak daha indirilirse temerüte düşüleceği,
doğalgaz ve elektrik sıkıntısı şirketler için vs onlardan bahseden varmı yok .
Çünkü sistem gırtlağa kadar malda istedikleri alıcıda yok
Alemin longerlerini başta Sayın thebigshort olmak üzere cümleten tebrik ederim ..yakışır :)
https://www.youtube.com/watch?v=Q0I2T77M638
Longcu godomonlardan yine jeton yok arkadaşlar
Short pozisyondaki arkadaşlar sayesin de yükseliyoruz görüntü böle
İstikrarlı vuruşan yine iş yat yine jeton atmış
Xu100 2500 üstü kapatması olumlu bir kapanış idi
2559.99 a kadar uzaması lazım bence buradan da
Ytd
5927 ad poz daha kapanmış durumda.
Yeni jeton yok.
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks ralli yapıyor ya peki robotlar bu kadar kuvvetli alış varsa her Allah’ın günü üstümüze oynarlar .
Bırakmıyorlar ki vatoz balığı gibi artanları yiyelim çok ayıp ediyorlar .
Her gün aynı senaryo yersen ye yemezsen garlara yap
Bir kere daha çakmazlar mi piyasaya ?!
Görüntü güzel daha da güzel olur.
Otuz endeks haziran zirveye göre 35 bin puan aşağıda. Benim kağıt portföy haziran zirveye göre bugün itibariyle artıda.
Vay canına yandığım. Spot gir çık yeter, vadeli neymiş anca çerez parasıyla..
Xu100 zirve kapanisina %6 uzakta
Xu030 zirve kapanisina %10.5
Vade gecisinde longlayan viopcularin ise gozu yaşlı o maliyete gelmesi için Xu100 ün 2750 falan yapması lazım
1.Pinokyo sendromu akademik ödülleri.
-En iyi özgün senaryo 55 Milyar.
-En iyi aksiyon yalan F 16 ya kafa atan adam.
-En iyi çocuksu yalan 6 Milyarlık Jelibon.
Her farklı kesimden tepkiler.
Ajda Pekkan - Palavra (Sözleri)
https://www.youtube.com/watch?v=oNtQFOLGFe0
yeliz yalan yaaaalaaaaan
https://www.youtube.com/watch?v=sdfTnVpUfxI
İbrahim Tatlıses - Yalan (Official Audio)
https://www.youtube.com/watch?v=SFwMtAllm7o
Hepsi - Yalan
https://www.youtube.com/watch?v=1JtVanCVAV4
brent 107 olmus benzıne guzel bır zam gelır....bu haftanın en krıtık uc gunu dunya ve bız buralarda tutunursak cıddı bır cıkıs olur bence tutunamayacak işlemlere dıkkat etmek gerelk....ya tamam ya devam denecek...
FEd 100 poyint mi çakacak acaba🙄
100 zor. Gecen cuma uretim datasi olumsuz gelince zaten bence az olan 100 ihtimali bitti. 75 gelir. Bir sonraki ayin Tufesi de beklentilerden yukari gelirse piyasalarda isin rengi degisir gibi
https://i.hizliresim.com/8udcb2v.png
31970 üzeri günlük kapanışlarda yukarda 33500 formasyon hedefi.
Hedef uzay, bofa ralli dediyse olur
Kral ekranda pozu gördük girdik para akıyor herhangi bir bozulma yok olduğu anda kaçanın anası ağlamaz ama bir yere gider eder demem için bazı rakamları sorunsuz geçmesi gerekiyor.
Bu sefer yukarı hamle olursa artık bir zahmet banka ve holdingler ile olmalı. Plase gıda.
Tukas akıyor bantas çok çok çok ucuz kaldı bu bilanço dönemi tek tek hepsini dolar bazlı çalışıp portföyü düzenleyeceğim çok şükür güzel gidiyoruz bakalım. Efes Ülker paso gıda portfoy yaptım. Çelik çelik çelik içim dışım çelik oldu eccuk dinlensinler değil mi?
Yazıyı kopyalayıp yapıştırayım, niçin ralli demiş sen okursan anlarsın, ben anlayamadım.
Bank of America'nın Baş Yatırım Stratejisti, önümüzdeki haftalarda hisse senetlerinde bir ralli görülmesini beklediğini açıkladı.
Stratejist Michael Hartnett, BofA'nın Temmuz ayı Fon Yöneticisi Anketi'nden (FMS) elde edilen sonuçların “korkunç düzeyde bir yatırımcı karamsarlığı†gösterdiğini ifade etti. Küresel büyüme beklentileri tüm zamanların en düşük seviyesindeyken, resesyon beklentisi Mayıs 2020'den bu yana en yüksek düzeye ulaşmış durumda.
Hartnett'e göre, yatırımcılar arasındaki genel ruh hali hâlâ “stagflasyonistâ€. Bunun arkasında şirketlerin güçlü bilançolara sahip olması, daha az yatırım harcaması yapması ve geri alımlara öncelik vermeye çalışması yatıyor.
Hartnett, araştırma notunda şöyle belirtiyor:
"Yatırımcılar, Fed'in faizleri ~150 baz puan daha artırmasını bekliyor. PCE enflasyonunun %4'ün altında olması Fed pivotu için en olası katalizör. Yatırımcıların 'boğa düzleşmesi' getiri eğrisi beklemesi nedeniyle tahvil getirisi beklentileri 3 yılın en düşük seviyelerinde. FMS nakit seviyeleri, yatırımcıların Lehman seviyelerinin altında riske maruz kalmasıyla %5,6'dan (Ekim 2001'den bu yana en yüksek) %6,1'e yükseliyor."
BofA Boğa ve Ayı Göstergesi 0'ı gösterirken maksimum düşüş sinyali veriyor. Yatırımcıların ABD doları ve petrol/emtiadaki long pozisyonlanları ekstrem seviyelere gelirken, hisse senetlerine tahsisler Ekim 2008'den bu yana en düşük düzeye indi.
Fed'in Noel'de faiz artırımını durdurması ve TÜFE'nin de soğuması durumunda Hartnett, short nakit/long hisse senetleri gibi karşıt işlemler görebileceğimizi belirtiyor
Tam da karakemal yunanla bizi savastiriyodu borsanın ralli yapacağı tuttu iyimi
satıs yerse avrupa sebep bellı rusya gazı kesecek denıp kılıf uydurulmus sımdıden onu da unutmayın
1000 lot ykb 1 günde 50 bin bırakmış... fena para değil.
Anlamasan uzaya gideceğini nereden bildin bir önceki yorumun öyle .:)
DOW da haftalık 200 lük ortalama altı kapanışlarda bu bofanın raporuna bakarız ozaman uygulamalı anlatırım.
ama sende teknik konulara inanmıyorsun bu yüzden benim anlatacaklarım senin işine gelmez.
kolay gelsin
Temkinli olun piyasalar bile neden yukarı hareket yaptığını bilmiyor:drunk:
Koskoca baş stratejist üüüle dediyse olur dedim, sindoma abi sende bana şimdi buzağın altında öküz arattırma işte :he:
Kasadaki cetonlar niye eksiliyor, bademler kaçıyormu masadan, biz bize mi kalıcaz :drunk: