Sayfa 496/1003 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546596996 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 3,961 - 3,968 arası.

Konu: Viop XLII

1.  Alıntı Originally Posted by Abnormal Yazıyı Oku
    Ben daha önce yazmamıştım böyle bir şeyi, 50 milyar olayı falan da hikaye zaten inanana gülerler.. Eğer duyumum doğru ise bence daha fazla aksiyon almaları lazım, kamular bu sıralar özel bankalara nazaran yüksek faiz ile para toplama peşindeler eğer erken seçim düşünülüyor ise bu paralar zararına düşük faiz oranlarıyla paket paket verilecektir.. Eğer böyle bir olay yaşarsak kesinleşmiş gözü ile bakarsınız.
    Bu arada sn Sindoma eğer erken seçim olur ise senaryom önce aşağı sonra sert yukarı şeklinde olacağından dolayı long pozisyonlarımla örtüşmüyor sırf bu sebepten ötürü piramitten vazgeçebilirim..

2.  Alıntı Originally Posted by Abnormal Yazıyı Oku
    Ben daha önce yazmamıştım böyle bir şeyi, 50 milyar olayı falan da hikaye zaten inanana gülerler.. Eğer duyumum doğru ise bence daha fazla aksiyon almaları lazım, kamular bu sıralar özel bankalara nazaran yüksek faiz ile para toplama peşindeler eğer erken seçim düşünülüyor ise bu paralar zararına düşük faiz oranlarıyla paket paket verilecektir.. Eğer böyle bir olay yaşarsak kesinleşmiş gözü ile bakarsınız.
    size daha önce yazdınız demedim zaten insanlara piyasada duymak istedikleri haberlerin çıkması borsaya çıpa yaptırılmak isteniyor.
    bu yükselişlerin bu çıkan haberlerle alakası yok zaten .
    yok enflasyon rallisi , seçim rallisi vs bunlar hikayesi olmayan bir ülkede ÇIPA yaratmakdır.
    kimseden duydunuzmu 180 milyar dolar ödemesi olan ülkede 6,5 milyar dolar kasada para var.
    kredi notlarında 2 basamak daha indirilirse temerüte düşüleceği,
    doğalgaz ve elektrik sıkıntısı şirketler için vs onlardan bahseden varmı yok .
    Çünkü sistem gırtlağa kadar malda istedikleri alıcıda yok
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    resmen göz kırpıyor bana ))

dirençler delinmek için dedik abkadan aldığımız longlerde güzel bıraktı
    avans olarak görebilirsin..

nereden başlar bilinmez ama 2050 hedefli bıst100 beklentisindeyim...hayali bile güzel..vobda bu 600 puan eder(makas sıfırlanır)

4.  Alıntı Originally Posted by Vallis Yazıyı Oku
    Evet 120 puan oldu bende. Fışkırtmaya devam etsin kalanlarda yeterli.
    Zaten bi kamyonda mal var
    Bank of America'nın Baş Yatırım Stratejisti, önümüzdeki haftalarda hisse senetlerinde bir ralli görülmesini beklediğini açıkladı.

Stratejist Michael Hartnett ralli beklediğini yazmış raporda, concişler hızlanabilür, elinde yeterli malı olmuyan düşünsün
    Hamdım Piştim Yandım

5. Alemin longerlerini başta Sayın thebigshort olmak üzere cümleten tebrik ederim ..yakışır

https://www.youtube.com/watch?v=Q0I2T77M638
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    avans olarak görebilirsin..

nereden başlar bilinmez ama 2050 hedefli bıst100 beklentisindeyim...hayali bile güzel..vobda bu 600 puan eder(makas sıfırlanır)
    Hayırlısı abkacım ben tahsilatı yaptıktan sonra döneceğim ABD ye
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

7. Longcu godomonlardan yine jeton yok arkadaşlar

Short pozisyondaki arkadaşlar sayesin de yükseliyoruz görüntü böle

İstikrarlı vuruşan yine iş yat yine jeton atmış

8. Xu100 2500 üstü kapatması olumlu bir kapanış idi
    2559.99 a kadar uzaması lazım bence buradan da

Ytd

Sayfa 496/1003 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546596996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları