Bak ayın 11 nde sana dimiştim aywa, dost sözü dinle azıcık ucundan, gerçi forum çakma teknikciklerle dolu sende haklısın kime inanacağini şaşırdın:)
Printable View
Ben adim gibi eminim.Alıntı:
nööri referandumda ne çıktığının hiçbir önemi yok. ysk başkanı bilerek ve isteyerek süreci sakatladı. kimse bişey sormadan mühürsüz oylar geçerli sayıldı dedi. sonuç belki evet belki hayır bilemiyoruz.
Bunun olabilmesi icin, guneydogudaki sozkonusu sandiklarin basindaki tum gozlemcilerin annasmasi lazim. Mhp'nin zati % 70'i muhalif. Oralarda sandik gozlemcisi oldugunu sanmiyorum. Bbp'nin de yoktur. Demek ki, Akp'li muhalifler ve cemaat vasitasiyla bu sandiklardaki Akpli musahitler ayarlanmis. Yani hepsi bir olup hile yapmislar.
Ysk aciklamayi yapinca, artik Tayyip agamin onunde sadece 2 yol kalmis oldu. Ya hile var deyip, referandumun iptali yonune gidecekti. Bu yapsa yonetim zaafiyeti ortaya cikacakti.
Ya da "ati alan Uskudar'i gecti, sur essegi Espartaya" diyecekti.
Aslina bakarsan 2.secenegin disinda bir sey yapamazdi.
arkadaşlar her şeyimiz dört dörtlük. hükümet çalışıyor. el alemin yabancısı gelip ülkemizi geziyor. bunlar hep gavur.
internete girip biz de daha doğudaki iran, kuveyt, arabistan, çin, japonya,endonezya, filipinler, hindistan gezelim.
Yok be abi, yenilenmeyecekti. Yenilense ne olur yine hayir cikar. Yenilenecekti masalini Chp ile Hdp kendilerini siyirmak icin uyduruyor. Sozu edilen sandiklarda Chp+Hdp isin icinde olmadan hile yapilamaz.
Tayyip agam zati fiilen baskanlik yapiyordu. Bunu zorlamanin bir manasi yoktu. Hayir ciksa ne degisecekti? Aynen devam edecekti. Bunu Chp lideri yaptigi konusmalarda defalarca soyledi.
Bu baskanlik referandumu meselesini Cinaliyle Bahceli Tayyip agamin basina orduler.
Meclisteki referandum gorusmelerinde kiyamet koparken; Cinali, Bahceli ve Kilincdaroglu gullusup gullusup duruyolladi.
https://youtu.be/i_tj6ucVfog
Iyiymis be ya...Bir de sela okusaydi da dinleseydik. Erken girdik pozisyona.
Altin furus falan hikaye de bakalim nasil dayanecez...Deve tuzagi abi, biliyon ben...
http://www.habersitesi.com/ak-parti-...iri-91802h.htm
Alıntı:
Ak Parti Olağanüstü Kongreye Gidiyor, Erdoğan Partinin Başına Geçiyor, Başbakan Yıldırım Genelbaşkanlık İstifasını Erdoğan’a Sundu