Sayfa 100/218 İlkİlk ... 50909899100101102110150200 ... SonSon
Arama sonucu : 1743 madde; 793 - 800 arası.

Konu: Entegral Haber Ajansi

1.  Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku
    Sen short giymeyecek kadar akıllısın aywa
    Bırak yeme bizi 95 den short dene bi çıtır
    Bak ayın 11 nde sana dimiştim aywa, dost sözü dinle azıcık ucundan, gerçi forum çakma teknikciklerle dolu sende haklısın kime inanacağini şaşırdın

2.  Alıntı Originally Posted by Yavuzadana0101 Yazıyı Oku
    Eyyyy Avusturya Almanya Fransa böyle kalitesiz işe yaramaz devletin sırtına kene gibi yapışmış cahilleri sınırdışı etmezsen adam değilsin.
    Hepsinin evi hazir TOKİ de, alt alta üst üste otururlar madam gibi ama gelirken yanlarında götürdükleri tavukları horozları getirmesinler. İstanbul görmeden Avrupa gidersen olucagi bu, Berlin Berlin

3. nööri referandumda ne çıktığının hiçbir önemi yok. ysk başkanı bilerek ve isteyerek süreci sakatladı. kimse bişey sormadan mühürsüz oylar geçerli sayıldı dedi. sonuç belki evet belki hayır bilemiyoruz.
    Ben adim gibi eminim.

Bunun olabilmesi icin, guneydogudaki sozkonusu sandiklarin basindaki tum gozlemcilerin annasmasi lazim. Mhp'nin zati % 70'i muhalif. Oralarda sandik gozlemcisi oldugunu sanmiyorum. Bbp'nin de yoktur. Demek ki, Akp'li muhalifler ve cemaat vasitasiyla bu sandiklardaki Akpli musahitler ayarlanmis. Yani hepsi bir olup hile yapmislar.

Ysk aciklamayi yapinca, artik Tayyip agamin onunde sadece 2 yol kalmis oldu. Ya hile var deyip, referandumun iptali yonune gidecekti. Bu yapsa yonetim zaafiyeti ortaya cikacakti.
    Ya da "ati alan Uskudar'i gecti, sur essegi Espartaya" diyecekti.

Aslina bakarsan 2.secenegin disinda bir sey yapamazdi.

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Ben adim gibi eminim.

Bunun olabilmesi icin, guneydogudaki sozkonusu sandiklarin basindaki tum gozlemcilerin annasmasi lazim. Mhp'nin zati % 70'i muhalif. Oralarda sandik gozlemcisi oldugunu sanmiyorum. Bbp'nin de yoktur. Demek ki, Akp'li muhalifler ve cemaat vasitasiyla bu sandiklardaki Akpli musahitler ayarlanmis. Yani hepsi bir olup hile yapmislar.

Ysk aciklamayi yapinca, artik Tayyip agamin onunde sadece 2 yol kalmis oldu. Ya hile var deyip, referandumun iptali yonune gidecekti. Bu yapsa yonetim zaafiyeti ortaya cikacakti.
    Ya da "ati alan Uskudar'i gecti, sur essegi Espartaya" diyecekti.

Aslina bakarsan 2.secenegin disinda bir sey yapamazdi.
    zaten sonuç hayır çıksa referandum yenilenecekti. mesela 5 yıl sonra sistemin çok farklı sonuçları ortaya çıkarsa "yaa bu zaten yannış olduydu" nun yolunu şimdiden yaptılar.

arkadaşlar her şeyimiz dört dörtlük. hükümet çalışıyor. el alemin yabancısı gelip ülkemizi geziyor. bunlar hep gavur.

internete girip biz de daha doğudaki iran, kuveyt, arabistan, çin, japonya,endonezya, filipinler, hindistan gezelim.

6.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    zaten sonuç hayır çıksa referandum yenilenecekti. mesela 5 yıl sonra sistemin çok farklı sonuçları ortaya çıkarsa "yaa bu zaten yannış olduydu" nun yolunu şimdiden yaptılar.
    Yok be abi, yenilenmeyecekti. Yenilense ne olur yine hayir cikar. Yenilenecekti masalini Chp ile Hdp kendilerini siyirmak icin uyduruyor. Sozu edilen sandiklarda Chp+Hdp isin icinde olmadan hile yapilamaz.

Tayyip agam zati fiilen baskanlik yapiyordu. Bunu zorlamanin bir manasi yoktu. Hayir ciksa ne degisecekti? Aynen devam edecekti. Bunu Chp lideri yaptigi konusmalarda defalarca soyledi.

Bu baskanlik referandumu meselesini Cinaliyle Bahceli Tayyip agamin basina orduler.

Meclisteki referandum gorusmelerinde kiyamet koparken; Cinali, Bahceli ve Kilincdaroglu gullusup gullusup duruyolladi.

7. Iyiymis be ya...Bir de sela okusaydi da dinleseydik. Erken girdik pozisyona.

Altin furus falan hikaye de bakalim nasil dayanecez...Deve tuzagi abi, biliyon ben...

8. http://www.habersitesi.com/ak-parti-...iri-91802h.htm

Ak Parti Olağanüstü Kongreye Gidiyor, Erdoğan Partinin Başına Geçiyor, Başbakan Yıldırım Genelbaşkanlık İstifasını Erdoğan’a Sundu

Sayfa 100/218 İlkİlk ... 50909899100101102110150200 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •