Ak yatırım Ale fon günlük %24 mk
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
Printable View
Ak yatırım Ale fon günlük %24 mk
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
Son zamanlarda kafama takılan bir konu var.
Bankalardan internet üzerinden gram altın yada gümüş gibi emtiaları satın alıyoruz yada satıyoruz.
Ama bu aldıklarımızın gerçek fiziki karşılığı varmı yoksa biz sanal şeyleri mi alıp satıyoruz?
Bize gram altını satan bankanın kasasında gerçekten o gramın fiziki karşılığı var mı?Yoksa bize hayal mi satılıyor?
Datca'da bi gece yattiktan sonra ciktim. Akyaka'dan Oren yoluna girdim.
Kiyi kiyi cok muhtesem bir yoldan gecerek Akbuk'e girdim. Orayi kesfettim.
Sonra tekrar ayni yoldan Mumcular uzerinden Bodrum'a geldim.
Yolda Kemerkoy termik santralina sinirlendim.
Bir sure sonra Cokertme sahilinde Halil Kaptan'in yerinde bir gusel yemek patlatinca keyfim yerine geldi.
Aksam uzeri Bodrum'a intikal ettim.
Kalacak bir yer buldum.
Simdi de sahilde dolasiyorum.
Yaz aylarindaki hareket yok tabi.
Cogu yer kapali..
Syg,
Ya bu son zamanlardaki sık sık söylenen ' bankaların para elinde patladı satamıyor' lafıyla ilgili bir sorum var hepinize, para ellerinde patladiysa noye hepsi ayri ayri tvye para harcayip reklam veriyor veya diger kanallardan bol bol taciz ediyor ?
Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Parayı satabilmek için :he: Tabii uygun talip bulabilirlerse...:he: Kredi alabilecek kriterde müşteri bulabilmeleri çok zor...Çoğu müşterinin kredi notu çöp/felaket yetersiz...
bankalar faiz oranlarını düşürmeye devam ediyor, Odeabank oksijen hesap TL'yi %19.5'3 USD'yi de %3.75'e indirmiş... Bu durumda TL'de kalmanın hiçbir cazibesi kalmadı reel getirisi negatif olacak yıl sonunda...
benim konuştuğum
Banka müdürü ve mt kredilerde harketlenme olduğunu söylemişti 15 gün önce bizzat bende gözlemledim özellikle 15k lık tüketici kredisine yanımda 2 kişi harıl harıl imza attı faizler nerdeyse 7 puan indi kredi talebi yaratmaması imkansız ama yüksek miktar kredi çekmek isteyenler için çok ciddi araştırma yapmadan verileceğini sanmam
Şu anda Burgan dijital'de 91 güne kadar %20.5, daha uzun süre için %20 veriyor, en iyi oran bu sanırım.
Sen 6 aylık bağlamakla en iyisini yapmışsın kesinlikle.
Ben HongKong'da çalışıyorum, burada USD faizi %3.5, stopaj ise %10. Vadesi dolsun transfer edeceğim buraya, Türkiye'de yerleşikleri sömürüyorlar resmen :)
Burada ikamet ediyorsaniz yani burada vergi mukellefi iseniz yurtdisinda elde ettiginiz faiz geliri burada beyana tabii, stopaj ile kurtaramazsiniz.. Burada beyan eder 15-35% arasi gelir vergisi cikar ve bundan orada odediginiz stopaji mahsup edersiniz..
Detaylar icin:
www.gib.gov.tr
Syg,
Bakmadim ama cifte vergilendirme onleme anlasmasina tabidir diye tahmin ediyorum.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet Başkan Erdoğan müjdeyi verdi : Nisan ayı ile birlikte beklenen o muhteşem REFORMLAR için düğmeye basılıyor...
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar: 'Nisan ayıyla birlikte...'
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/so...likte-41125502
Kafestekilere duyrulur...
Bu Kadar açığın bir kerelik numaralarla halledilmesi imkansız...
Bankada parası olanlar
Borsada malı olanlar
Evi İşyeri Arsası olanlar
Bakalım ne gibi ekstra yükler bindirilecek...
Hocalarim
Bu dolar denen illet beni yordu
5.27 ortalamam vardi ama excel im acaip iyidir. Orada formul kurdum faizde kalsaydi aldigim dolar faizi vs hepsini carptim boldum ortalamam 5.34 e cikmis.
Yani ben 2 aydir faizde kalsaydim daha karliymisim hem maddi hem manevi
Bu dolar icten ice yiyor adami
Daha once 11 de uyuyan ben bakin saate ayaktayim. Kapanis degeri bekliyorum. Ben dolarinda benjonumda...kesinlikle yt dir. Saglik acisindan. Yerde yatttigim bel agrilarindan hic bahsetmedim daha dusunun.
ziraat bankasi 34 gun %20.25
TPP de faizler 23.25 falan ...Mevduat 20 de ....İlginç olaylar .....
Zaten maliyet zarar durumu mevcut fiyatta yok sayılır ama yıpranan sinirlerinz için deymez yatırın mevduatta bekeyin zira borsa dolar her insana gelmez, dolar ise yatırım aracı gibi olmuyor aslında kumardaki gibi marjlardan aracı kazanıyor ve dolarda uzun uzun tutanlar herdaim zarardadır. Kısa değişim dönemlerinde al sat olabilir
Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla
Dolar bir an kar verir ve o an butun mevduat ve her bir seyi yikiyor!
3 yil once 3.2 de dolar aldim. Geçen yila kadar keske 7 faiz mevduata girseydim diyordum. Kac ay once 6.5 da sattim. Kac yil bankada kalsaydi bu kari vererdi?
Sabirin yoksa girme. Short bankalarindir