-

Originally Posted by
Varyemez Amca
bankalar faiz oranlarını düşürmeye devam ediyor, Odeabank oksijen hesap TL'yi %19.5'3 USD'yi de %3.75'e indirmiş... Bu durumda TL'de kalmanın hiçbir cazibesi kalmadı reel getirisi negatif olacak yıl sonunda...
20.5 den 6 ay iyiki bağlamışım diyorum bu oranları görünce
-

Originally Posted by
zaxxss
Ben 2 aya kadar tekrar yukselis bekliyorum, ytd. Bu baglamda aglamazsiniz ama sevinmezsinizde
Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
zaxxss
Şu anda Burgan dijital'de 91 güne kadar %20.5, daha uzun süre için %20 veriyor, en iyi oran bu sanırım.
Sen 6 aylık bağlamakla en iyisini yapmışsın kesinlikle.
Ben HongKong'da çalışıyorum, burada USD faizi %3.5, stopaj ise %10. Vadesi dolsun transfer edeceğim buraya, Türkiye'de yerleşikleri sömürüyorlar resmen
-

Originally Posted by
Enflasyon
1 milyon için 19.50 gözüküyor
Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla
-

Originally Posted by
Varyemez Amca
Şu anda Burgan dijital'de 91 güne kadar %20.5, daha uzun süre için %20 veriyor, en iyi oran bu sanırım.
Ben HongKong'da çalışıyorum, burada USD faizi %3.5, stopaj ise %10. Vadesi dolsun transfer edeceğim buraya, Türkiye'de yerleşikleri sömürüyorlar resmen

Sn.varyemez amca hongkong ile ilgili biraz bilgi verebilirmisiniz .3-4 gün gezme dolasma için iyimidir ,neler alınır,gezilecek yerleri varmıdır .tavsiye edermisiniz kısaca
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
Varyemez Amca

Burada ikamet ediyorsaniz yani burada vergi mukellefi iseniz yurtdisinda elde ettiginiz faiz geliri burada beyana tabii, stopaj ile kurtaramazsiniz.. Burada beyan eder 15-35% arasi gelir vergisi cikar ve bundan orada odediginiz stopaji mahsup edersiniz..
Detaylar icin:
www.gib.gov.tr
Syg,
-

Originally Posted by
Dudu
Burada ikamet ediyorsaniz yani burada vergi mukellefi iseniz yurtdisinda elde ettiginiz faiz geliri burada beyana tabii, stopaj ile kurtaramazsiniz.. Burada beyan eder 15-35% arasi gelir vergisi cikar ve bundan orada odediginiz stopaji mahsup edersiniz..
Detaylar icin:
www.gib.gov.tr
Syg,
Bakmadim ama cifte vergilendirme onleme anlasmasina tabidir diye tahmin ediyorum.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
mertkucukuncu
Ben 2 aya kadar tekrar yukselis bekliyorum, ytd. Bu baglamda aglamazsiniz ama sevinmezsinizde
Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mayıs ayında açılacak 6 aylık vadem var 24.75 ten bağlamıştım %3 stopaj... artarsa 1-2 ay içinde artan orandan dönen parayı bağlarız sıkıntı olmaz..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri