[QUOTE=ulver;5270643]Her kademeye mal veren Bank of un piyasadan düsmesini bekliyorlardir belki..
Printable View
[QUOTE=Eblek;5270767]Bof..makineyi kurup salıyor piyasaya..erbos gibi şirketlerde çok fazla acagi satmak riskli ..bunu robotu kuran da biliyor kaldiki temel verileri yeniden değerleme ile daha da güçlendi..sektor fk ve pdd ucuz kaldı..ar ti üzerinde bedelsiz potansiyeli var ..su ana kadar 50 gün lük üstünde kalacak o belli gibi hacimde nispeten düştü izliyoruz Bakal im ne olacak
genel kurul ne zaman ya da yapıldı mı?
Sonunda bir tepki geldi yarin taclandirabilir;)
Ne oldu şimdi ölüm grubunami düştük
:))
Redmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Suan ekstra bir haber akısı görünmüyor bılanco ya kadar sugutma calısmadı var bedelsızler bıle tepki olarak kalıyor kırılım lar takıp edilebilir
Ytd.
Ne kadar sayarsan say kim kime naaaaptırıyor kaptırıyor mu kopartıyor mu abaküs değil parmakla da saysan Malabadi köprüsüne ulaşman zor be kopyakağıtçı üçkağıtçı
Sevim koşşş parmaklarıyla da sayamıyor bu zangoç
Geliyor yaklasmakta olan !!!flamanin sonuna geliyormuyuz yoksa burun sürtecekmi, toplsntiya 5 gün var sap i dikermi?sorularr
gün..
bayram değil seyran değil.. ilginç..
https://i.hizliresim.com/DvTCTX.jpg
geldi flama
tavan olduk
evet birçok hissede oluşumlar tamamlanmadı henüz..
uzun uzun yorum yazmayayım, olmuştur sanırım..
https://i.hizliresim.com/VexNZ6.jpg
16,5 tl kalınlığında yatay alanı yukarı kırdı.
tarihi zirve olan 78,35 yukarı geçilirse katlama hedefi olan 90 tl kısa-orta vadede beklenebilir.
73,60 dörtgen üst bandı destektir.
bu seviye altına sarkması durumunda dörtgen alt bandına kadar gevşeme riski mevcut.
https://i.hizliresim.com/8YEh3b.png
o kırılım haftalıkta önemli bir yer.. üç kez tutunamamış, bu kez tutunacakmı bakalım..
https://i.hizliresim.com/xskzAa.jpg
Sn Eblek, Abaküsçü parmaklarını da kullanarak iyi sayıyor mu? Kim kime ne kadar itelemiş ya da kim kimden ne kadar yutmuş? Yutarken ya da itelerken grafiklerin önemi yok mu? GAP dediğimiz boşluklar yemeklerden önce bir bardak suyla yutulacak hap mı ? Erbosan bu döşeye döşeye teee Antarktika’ya kadar döşer diyorsak yolumuz açık diye diyoruz amma karbon kağıtçı oraya ne kadar boru döşenecek bunu saymış mı ? Terki joe biraderim ben koltuklarımı döşeteceğim borularla işim olmaz diyordu üzgün mü acaba ytd
Hacımsız tavan iyidir tavanda hacım ne kadar cok olursa sıkıntı okadar fazla olur
Ytd.
Sn Ulver böyle basit şeyler için kendine travma yaratma. Gül geç ya da hiç okuma
Yine yeni GAP bırakıyor, dedik ya oldum olası sevemedim bu GAP leri terki joe da bana kızıyor asıl saymasını bilmeyen bu GAP çilermiş bir rallide GAP leri saymak çok önemliymiş breh breh
Bu herifler GAP çi değil cepçidir cepçi sahip olduğunu araklayıverirler anlamazsın ytd
Genel kurula kadar gideriz ondan sonra bişey cıkmaz kağıda basarlar
pazartesiye malli giricem..yürek dahil her türlü sakatati yedim..
Eblek biraderim Gedza ya ağırlığı böbrek ve uykuluktan oluşan güzel bir tabak yaptır ortaya karışık bir de salata çektin mi eee borular da ilerliyor Antarktika’ya doğru terki yi de çağırırız uyuz dyoby ile mutfağını boyuyormuş bırak kurusun demiştim çık dışarı biraz hava al... kesin gelir kırmaz beni ytd
gedzada 2 hafta önce izgara billur yemistik, simdi böbrek ve uyuluk iyi gider,
Boru döseme sanatini türkiyede en iyi icra eden tahtaci bizde inanmayan acsin baksin grafige,
haslanmis beyin uzerine limon sikican off, Erbosan uzmedi hic bizi..
ne tırsak speği var bunun, yap adam gibi aşağı mallanak biraz daha..
ben de at yüreği yiyip gelmişip zaten..:evil:
Isbankasindaki arkadas 80-81 arasima 18000 lot füze atesledi
GAP’ı yı kapatacağım diye çok uğraştı ama saymayı çok sevenler müsade etmedi eee onların da işi bu say babam say... olsun varsın yarın gerekeni yapar yoluna devam eder mühim olan kömürde boru kebabını yemek için Kayseri’ye gitmeye gerek yok hedefe ilerlerken GAP ıların açık bırakılmaması lazım ceryan yapıyor ytd
gapat artik su gapi...
doseye doseye gidiyor, sizdirmaz olmali hatki diger baglantiya gecebilesin..