Sayfa 505/804 İlkİlk ... 5405455495503504505506507515555605 ... SonSon
Arama sonucu : 6426 madde; 4,033 - 4,040 arası.

Konu: ERBOS - Erbosan Erciyes Boru

1. GAP’ı yı kapatacağım diye çok uğraştı ama saymayı çok sevenler müsade etmedi eee onların da işi bu say babam say... olsun varsın yarın gerekeni yapar yoluna devam eder mühim olan kömürde boru kebabını yemek için Kayseri’ye gitmeye gerek yok hedefe ilerlerken GAP ıların açık bırakılmaması lazım ceryan yapıyor ytd

2.  Alıntı Originally Posted by DEMLİKEYF Yazıyı Oku
    GAP’ı yı kapatacağım diye çok uğraştı ama saymayı çok sevenler müsade etmedi eee onların da işi bu say babam say... olsun varsın yarın gerekeni yapar yoluna devam eder mühim olan kömürde boru kebabını yemek için Kayseri’ye gitmeye gerek yok hedefe ilerlerken GAP ıların açık bırakılmaması lazım ceryan yapıyor ytd
    Demli kardesim bugün cok calkaladi Gapi. Önemli bölümünü aldi ama büyüklerimiz Gapi sevmezdi..
    Genel kurula kadar yapar hareket eger cuma aksami gelecek kapta iyi haberler olmazsa izgara billur yeriz Sevehill de katilir aramiza)at yüregine benzemez..

3.  Alıntı Originally Posted by Eblek Yazıyı Oku
    Demli kardesim bugün cok calkaladi Gapi. Önemli bölümünü aldi ama büyüklerimiz Gapi sevmezdi..
    Genel kurula kadar yapar hareket eger cuma aksami gelecek kapta iyi haberler olmazsa izgara billur yeriz Sevehill de katilir aramiza)at yüregine benzemez..
    alttan toplattı sağolsun.. bugün + kapatsın bir yürek daha yerim yarın..

ızgara billur hiç yemedim, nasıl bir şey merak ettim şimdi..

4.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    alttan toplattı sağolsun.. bugün + kapatsın bir yürek daha yerim yarın..

ızgara billur hiç yemedim, nasıl bir şey merak ettim şimdi..
    Bereketli olsun değerli arkadaşım.

5.  Alıntı Originally Posted by hoca65 Yazıyı Oku
    Bereketli olsun değerli arkadaşım.
    sağol dostum.. inş bereketli olur..

6. gapat artik su gapi...

7. doseye doseye gidiyor, sizdirmaz olmali hatki diger baglantiya gecebilesin..

Sayfa 505/804 İlkİlk ... 5405455495503504505506507515555605 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •