Kritik soru
Hangi PGSUS.
:)
Printable View
ilçeler dahil diğil galiba ..evde bişey yok yarın alışverişe gidecektim aç kaldık galiba ..bide ceza yazarlar millete yarın bol bol..
82 dip demiştim... 92 leri görünce düşüşün bittiğini ve V çıkışı yapacağımızı söyledim. Ve bugün 96.500 deyiz...
Forumdakilerin çoğu kısa tarafında galiba. Endeks nereden nereye geldi, ama hala çıkışa inanmıyorlar.
Endeksin çıkışı tepki olmaktan çıktı.
4 saatlik macd sıfırın üstüne attı. Düşüş devam edecekse macd ı sıfırın üstüne atmazlar. Asıl sert çıkışlar bundan sonra olacaktır.
İlk hedef 125.000, orada 2-3 ay bekledikten sonra yeni zirvelere gider.
Böyle krizler mal toplamak için en hızlı zamanlar. Vatandaş nasılki zirvelerden dönerken düşüşe inanmıyorsa, çıkarkende çıkacağına inanmıyor.
Sercan arkadaşımız fazla kontrat ile pozisyon almadığı için rahat rahat bekleyebilir. En doğrusunu yapıyor.
Her halükarda borsa çıkışa devam ediyor. Ben zaten uzun tarafındayım. Kısadaki arkadaşların kısa yapmasının benim için mahsuru yok. Ne kadar kısa, o kadar sert çıkış [emoji23][emoji23][emoji23]
Benim iblis borsada takoz oluyor ama bir şekilde hayata devam etmem için destek oluyor. Dar zamanda markete gitmem için bir his oluştu, çay, yoğurt vs bir çok şey aldım.
Evde gönüllü ekmek yapmak ayrı, zorunlu ekmek yapmak ayrı bir şey.
Gideyim 2 paket sigara alayım büfe kapanmadan.
ben şimdi anlamadım abicim...yarın sabah ekmek alamayacak mıyız? market açık olmayacak mı?
Hükümet bu tarz kararları niye son dakika alıyor
Her yer kapalı ihtiyacı olan ne yapacak
Adam akıllı dün söyle haftasonu yasak diye miilet önlemini alsın
Ne kadar plansız iş yapıyorlar amk
Apple ve Google koronavirüs bulaşanların Bluetooth teknolojisiyle tespiti için ortak uygulama geliştiriyor.
Ortak teknoloji, koronavirüslü biriyle temasa geçmeniz durumunda cep telefonunuza uyarı gönderecek.
https://twitter.com/bbcturkce/status...88244507713536
Müthiş bir uygulama ama böyle bir mesajın gelmesini kimse istemez sanırım.Allah korusun.
polis karakolları üzerinden izin alınarak veya TCKN son rakamına göre (veya başka bir formül) insanların markete gitmeleri sağlanmalı.. sadece markete gideceksin ve sonra evindesin.. bu formül sokaktaki insan sayısını ve etkileşimini çok azaltır.. ve hayat daha dayanılır biçimde devam edebilir..
Muhtemelen önümüzde ki 1-2 ay her haftasonu böyle olacak.
Ne amaçlanıyor anlayamıyorum. Bok yemenin arapcası. Baskın tedbir olmaz. Benim alışverişini yaptığım dört aile var ve ben ayrıca tansiyon hastasıyım en sağlıklı olan da benim. Napcaz şimdi
Eczane Market açık olacakmış
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sercan abi, pelikancılarıda kapsıyomu bu yasak?[emoji16]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne demiştim bana cemkirmisti bir sürü kişi... 3 martta uygulansa idi şimdi dışarı çıkmaya basliyorduk... tümden gelim yapmalıydık...
Arkadaş 1 tane aklı başında hamle yapın evinde ekmek su olmayanı vardır. Melekette liyakat yok ki bademleri rasgele her makama yerleştirirsen boyle kaos olur. İçime dogdu herhalde eşimle tum alısverişimizi ailemizin alışverişlerini bugun yapmıstık da yapmayan ne olacak.
Yapacagınız işin taaaa....... Kimmm
Ekmek bulamazsanız pasta yiyin. Hehehe cuk oturdu.
yasak gelince borsayı açık tutsunlar
Helalleşmek iyidir,hem vicdanı rahatlatır hemde psikolojimizi. bellimi olur, yalan dünya, herşey olur.
yeri geldi karşılıklı vuruştuk yeri geldi omuz omuza mücadele ettik yeri geldi zopa yedik yeri geldi birbirimizi üttük...
kırdığım üzdüğüm tüm forumdaşlardan özür dilerim.
Hakkınızı helal edin, benden yana helal olsun