böyle dalga geçer şeklindeki yazılarınızı hisse 25 ve 28 gelecek dediğimde ve olay gerçekleştiğinde de yazmanızı beklerdim.
Printable View
Ben kimse ile dalga geçmem.
Onu dalga geçilecek durumdaki insanlar kendileri yapar.
ALGYO,ALGYO, ALGYO,anlaşılan sen de zıpzıp ı tanıyacaksın,ağar ağar hissedeceksin zıpzıp in bitmek bilmeyen hareketlerini ...?????
:cool::yes:
Twitterda ençok pazarlanan hisse konumunda beyazyaka diye bir hesap yazıp çizip duruyor Leyla bacım öyle gurup vs sevmez şuanki teknik mode 36.50 37.50 tarde modu formasyon hedefi 42 44 onu bile yapmıyor ilginç hisse :)
ben şaşırmadım huylu huyundan vazgeçmez bunda nezamn al satı öğrendik o gün bügün para kazanmanın tadına vardık hisseye aşık olmak yok robotlar gibi duygusuzca trade se trade al bekle ise al bekle :) ralli hissesi olmadığını sanrım bu topiğe yazalı 2 yıl olacak sonuç ne oldu acı bir tecrübe ile yaşanmış bir tecrübeyi yaşamış oldunuz elin adamı 4 usd den yıktı malı şimdi 2- 2.2 usd arasından yerine koymazsan bugunkü ve son 5 6 ay nasıl afyonladı ise öyle afyonlarım diyor.:)
Merhaba arkadaşlar... Arada sırada geldiğim ALGYO ya bugün küçük bir adım attım (benim için küçük, insanlık için küçük ve Algyo için de küçük bir adım🙂). Bu hissenin bu fiyatlarla korkulacak bir tarafı olduğunu sanmıyorum. Bu hisse uğurlu hisselerimden birisidir. Genelde uzun vadeciyimdir ve uzun vadede anca kazanabilirken ALGYO şimdiye kadar hep tuhaf bir şansla geldi (tabii uğur gibi şeylere de inanmam aslında, öyle denk geldi. Bakalım bu defa da öyle olacak mı?🙂 ) Geçen aldığimda haftasında tavan yapmiştı, uzun vadeli kalmaya niyetliyken almak isteyen arkadaşları kırmamak açısından mecburen satmiştım😀).
Neyse bir merhaba demek istedim. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Borsa ve ekonomiden anlamam. Öylesine yazıyorum iste. Bütün arkadaşlara saygı ve güzel günler dileklerimle...
Ben demiştim diyenler. E zaman yazma teşriflerinde bulunurlar acaba
Laozi arkadaş,
Gözde ye de bekleriz seni [emoji846][emoji2]
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok teşekkür ederim... Dilerim bütün arkadaşlara da uğurlu gelir (özellikle uzun süre bekleyenlere). Gördüğüm kadarı ile yatırımı bilen kişiyi üzmez böyle hisseler (uzun vadeye de gelir, yeter ki zaman açısından gereğinden fazla riske girmesin insan, 'alıp çıkayım' için bütün hisseler riskli zaten).
Gözde' yi (ve buna benzer bazı hisseleri) uzun süredir merakla izliyorum :) Bu tür hisseler biraz laboratuar gibi...Temettü vermeyen şirket hissesine prensip olarak mesafeli bakarım (tabii bu demek değil ki temettü vermeyen hisse kötü, sadece benim şartlarım temettü hisselerinden yana).
Dilerim kazancınız bol olsun....
Trade yapanlar bu fiyatları asla göremezler, Uzun vade candır.. Tabi doğru hissede.
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10 yıl üzeri trade edem bir yatırım cı
………..biz yanlış yapıyormuşuz cümlesiyle gelen 10 yılın pişmanlığı ve 2 yıldır beklenilen hisselerden elde edilen kazancın mutluluğu
Hem uzun vade hem de trade de mümkün :) Yüzdeli olarak ayarlanabilir. Yuzde 60 UV+Yuzde 40 trade gibi. Zaten mesela orta büyüklükte bir yatırımcının bütün gücü ile trade yapması hele ki düşük hacinli hisselerde (spekülatör olmak gibi bir niyeti yoksa) çok zor :)
Sen trade etmeye devam et, Biz ky bunu beceremiyoruz. . Tavanda hisse varsa şayet gitmemesi için bir sebep yok.. Good luck
Aylık Mum Barları
2019 4ay çıkış 4 ay düşüş barlar
2021 8 ay çıkış 8 ay düşüş barlar
Devamında 8. Ay çıkış mum barı
Devamı gelir mi ki
Bekleyelim bakalım
Nacizane görüşüm spekülasyon aşamasında olmayan bu tür hisselerde kimse kimsenin rakibi değil. Ne kadar çok kişi hisse ile ilgilenirse hisse ve hisse sahipleri için de o kadar iyi. Şirketin kazancı zaten herkese yeter. Kimse kimsenin parasını almış olmaz. Olağanüstü şartlar olmaz ise uzun vadede bekleyenin zarar etmesi zordur. Fikir çekişmesi her zaman geliştirici sonuçlar verirken ham kızgınlık ömür törpüsüdür diye duşunüyorum (kimseye hitaben değil öylesine yazıyorum).
Bu aralar temettü almak istemeyenler doğal olarak satmak için fırsat kollayabilir. Sistemin biraz saçma tarafı bu. Veya takip ettiği başka bir hisse fazla değer kaybetmiştir oraya geçer insanlar vs. Her şeyi kötüye yormamakta fayda var (tersi de geçerli tabii).
Herkesin kendisine göre bir yatırım sistemi var tabii. Kanımca eğer işı biliyorsanız hepsi doğrudur (esas olan akıl bence ve prensipler akla dayanıyor ise iyidir). İşı bilmeyen için ise nispeten daha çok şans gerekli. Olur da hayalcilik yapanlar olursa da onlara mucize gerekir (bazen de olur. Borsanın heyecanı burada)
Yazmak için zaman olunca kısaca görüşlerimi paylaşmak istedim🙂 Bütün arkadaşlara saygılar ve güzel günler dilerim...
Kafayı Halk Bankla Bozmuşsun, Borsada 550 şirket var, Uzun vade yatırım yapılan ve düzenli temettü veren şirketleri incele bence
SON 10 YILDA YATIRIMCISINA KAZANDIRAN ŞİRKETLER
Sıra Ad Son 10 yıl getiri(%)
1 Aselsan 6,484
2 Ege Endüstri 5,239
3 Sasa Polyester 4,287
4 Logo Yazılım 2,923
5 Yataş 2,616
6 Aksa 2,206
7 Datagate Bilgisayar 1,994
8 Borusan Yat. Paz. 1,914
9 Türk Hava Yolları 1,862
10 Adel Kalemcilik 1,686
11 Hektaş 1,571
12 T.Tuborg 1,556
13 Soda Sanayii 1,516
14 Erbosan 1,491
15 İndeks Bilgisayar 1,308
Bunlara ek, olarak gelecekte bu listeye girebilecek potansiyeli olan daha bir çok şirket var ( Halk Bank, Abd davası sonuçlanırsa, varlık fonu el çekerse, Özelleştirilirse. Bu listenin en tepesine girebilir) Potansiyeli olabilecek şirketler mevcut..
Benim bir arkadaşım oto alım satım işi yapmak istedi arabasını 100.000 sattı, sürekli yeni araba alıp sattı ortala 5-10 bin arası kar etti yıl sonunda elinde 180.000 değerinde bir araba sahibi oldu. Ben se arabamı satmadan ( Fluens 2016 Model) ve hiç yorulmadan ( Notermiş, pazarlıkmış, il il dolaşmak mış vs vs) hiç biri olmadan 240.000 tl degerinde bir araba sahibi oldum.. İlk Sattığı araba şuan 200.000 :)))) YAni Demem o ki Armada Kardeş, Çok yorulmadan normal yaşantına devam ederek, enerjini buraya harcamadan da para kazanılabir. O yuzden KY için güvenli liman UV.. Var sen bildiğin gibi yapmaya devam. Selametle
Sayın yönetici neden mesajlarımı siliyorsun vede ceza veriyorsun geçerli bir sebebin varmı boşunamı tahsil yaptım küfür etmek için Muziplik yapmak için eğlenmek coşmak için. Okulu asmak için düşe kalka her tarafımızın yara bere olması için tek kıblem şu oldu düzgün vede ahlaklı birey olmak öğretmenlerimden vede ailemden aldığım ilkeler bunlardı ne istiyorsun bu ahlaksız manipülatörlerin önünde aşırı mülayimmi olmamı istiyorsun küfür edeceğim tabi insanın doğasında var haykırmak
Yabancı Sistematik ve istikrarlı bir şekilde Son bir ayda 2 Milyon lot topladı. Yorumu size kalmış..:rules:
Böyle bir şirketin hisselerini bu fiyatlardan yabancıya kaptırmak da bizim ayıbımız olsun. Sadece ALGYO ya özel de sayılmaz bu durum. Devlet mekanizması borsayı özendirmek zorunda olduğunu anlamaz (ve bu işten cidden anlayan bürokratları atamaz) ise faiz, döviz ve blockchaine daha çok para gider.
Bu arada sizler de ALGYO nun piyasada olanbhisse sayısının çok az olduğunu düşünmüyor musunuz? Bu kadar az hisse ile likidite düşük kalıyor diye düşünüyorum.
Biraz gayret 40 bini göreceksin.. İmkanım. Olsa iteklerdim :)
Ve sonunda 40 görüldü.. Hayırlı olsun sirada 50 bin var.
Piyasada hisse az olunca söyle de bir avantajı var çok az işlem. Hacmiyke bugün olduğu gibi %4-5 hisse primlenebiliyor. Bu harekette City ve yabancının son bir ayda alımlarının etkisi olduğunu düşünüyorum. Satıcı nazlaninca yukarı sürmek zorunda kaldılar. Sonuçta piyasadan 2m lot eksildi. Bu hisse için Az değil. ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Böyle bir hisseyi yukarı gitmesi için değil de aşağıda kalması için baskılamaları lazım🙂 Borsamız ne hallerde. Sene başından beri konut fiyatları sadece Türkiye' de değil epeyce memlekette yükseldi (paraların hemen hepsi değersizleşti, feci gizli bir enflasyon var şu an için). Hisse sayısı daha yüksek olsa idi hisseye girmek ve çıkmak daha kolay olurdu ve öylece bu fiyatlarda kalmazdı diye düşünüyorum. Likidite (akışkanlık, kolay alınip satabilmek) özellikle borsanın yükseliş zamanlarında önemli diye düşünüyorum (düşüş durumunda kaçamam diye düşünen yatırımcı da alırken tereddüt edebilir). Umarım yakın zamanda bedelsiz bir arttırım yaparlar.
.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez. Ekonomi ve borsadan anlamam. Saygılar.
Bir ilave olarak düşük akışkanlıkli hisseler her iki yönde de kolay speküle edilebilir.
Bunun olayı nedir f/k 2 küsür? İştahım kabardı birden :)
sen gel yatırımlarını % 9 kredi ile yapma imkanını elde et aynı gün aşağı devre kes... ilginç
Benzer bir uygulamayı turizm sektöründe de hayata geçirerek, döviz kazandırıcı hizmet veren firmalara yüzde 9'a kadar inen faiz oranlarıyla uzun vadeli Türk lirası finansmanı sağlıyoruz. Proje finansmanı prensipleriyle harcama mukabili ve belge karşılığı kullandırılacak bu krediler için 100 milyar lirası ihracat, 50 milyar lirası turizm için olmak üzere toplamda 150 milyar liralık bir kaynak ayırdık. KOBİ'ler için 250 milyon lira, KOBİ dışı firmalar için 1,5 milyar lira limiti olan yüzde 9'a varan yıllık faiz oranı ve 2 yılı ödemesiz 3 ila 10 yıl arası vade ile kullandırılacak bu kredi paketinin sektörlerimize hayırlı olmasını diliyorum.
açıklama bu şekilde
tercih ederlermi bilemiyorum
fakat 2 yıl ödemesiz olması gayet güzel
e gündoğanı da 2 yıl içinde bitirmeyi planlıyorlar
ytd