Sayfa 504/700 İlkİlk ... 4404454494502503504505506514554604 ... SonSon
Arama sonucu : 5593 madde; 4,025 - 4,032 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Sayın yönetici neden mesajlarımı siliyorsun vede ceza veriyorsun geçerli bir sebebin varmı boşunamı tahsil yaptım küfür etmek için Muziplik yapmak için eğlenmek coşmak için. Okulu asmak için düşe kalka her tarafımızın yara bere olması için tek kıblem şu oldu düzgün vede ahlaklı birey olmak öğretmenlerimden vede ailemden aldığım ilkeler bunlardı ne istiyorsun bu ahlaksız manipülatörlerin önünde aşırı mülayimmi olmamı istiyorsun küfür edeceğim tabi insanın doğasında var haykırmak

2.  Alıntı Originally Posted by Ekşioğlu Yazıyı Oku
    Sayın yönetici neden mesajlarımı siliyorsun vede ceza veriyorsun geçerli bir sebebin varmı boşunamı tahsil yaptım küfür etmek için Muziplik yapmak için eğlenmek coşmak için. Okulu asmak için düşe kalka her tarafımızın yara bere olması için tek kıblem şu oldu düzgün vede ahlaklı birey olmak öğretmenlerimden vede ailemden aldığım ilkeler bunlardı ne istiyorsun bu ahlaksız manipülatörlerin önünde aşırı mülayimmi olmamı istiyorsun küfür edeceğim tabi insanın doğasında var haykırmak
    İş gyo tavan ne dimmm alarko gyo için mal kucakta bekliyorum tahtacı

Yabancı Sistematik ve istikrarlı bir şekilde Son bir ayda 2 Milyon lot topladı. Yorumu size kalmış..
    En Güçlü İki silah "Sabır" ve "Zaman" dır. Yazdıklarım beni bağlar; Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.

4.  Alıntı Originally Posted by magnetic Yazıyı Oku
    Yabancı Sistematik ve istikrarlı bir şekilde Son bir ayda 2 Milyon lot topladı. Yorumu size kalmış..
    doğrudur...2milyoungeçti..artı olarak bikaç gündür iş yatırım 300 bin lot aldı

5.  Alıntı Originally Posted by magnetic Yazıyı Oku
    Böyle bir şirketin hisselerini bu fiyatlardan yabancıya kaptırmak da bizim ayıbımız olsun. Sadece ALGYO ya özel de sayılmaz bu durum. Devlet mekanizması borsayı özendirmek zorunda olduğunu anlamaz (ve bu işten cidden anlayan bürokratları atamaz) ise faiz, döviz ve blockchaine daha çok para gider.

6. Bu arada sizler de ALGYO nun piyasada olanbhisse sayısının çok az olduğunu düşünmüyor musunuz? Bu kadar az hisse ile likidite düşük kalıyor diye düşünüyorum.

Biraz gayret 40 bini göreceksin.. İmkanım. Olsa iteklerdim

ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    En Güçlü İki silah "Sabır" ve "Zaman" dır. Yazdıklarım beni bağlar; Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.

Ve sonunda 40 görüldü.. Hayırlı olsun sirada 50 bin var.
    Son düzenleme : magnetic; 11-04-2022 saat: 11:09.

Sayfa 504/700 İlkİlk ... 4404454494502503504505506514554604 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •