Böyle bir devir için yeniden değerleme söz konusu olmalı buda şirketin gerçek değerini gün yüzüne çıkarır
Printable View
Böyle bir devir için yeniden değerleme söz konusu olmalı buda şirketin gerçek değerini gün yüzüne çıkarır
Beyler bizim tek sansizligimiz var o da berbat ötesi bir insider tahtaciya sahibiz. Ya bu işe profesyonel bir tahtacıya vermediler kendileri yapıyor bilgiler içerde kalıyor yada anlaştıkları tahtacı grup bir şey anlamayan amatör bir grup. Sür şu lanet hisseyi 10 a bas oradan haberi 20 olsun. Sonra reçine geri alım vs 30 da aç gözünü.
30 da alıcı mi yok sür 35 e hala alıcı yok mu? sür 50 ye sonra biraz düşür 40 a sonra izle alıcılar nasıl sıraya giriyor ucuz diye.
Tamamen batık spor hisseleri bile olmayacak yerlere gidiyor olmaz demeyin hele bir de biraz düştümu millet spor hisselerine bile sıraya giriyor.
Biz bu borsada ne hisseler gördük şirket öyle batık ki hisseyi aldığın zaman cüzdanında ki para bile eksiliyor öyle batık gözaltı pazarında o bile geçen sene 25 e katladı batık şirket ya, kim bu polho gibi kaliteli sirkete 50 olunca şaşırır.
Sanki bu arazileri iç ettiği gibi en karlı sektör olan yapı kimyasalları nı da şirket dışına çıkartıp iç etme niyeti olmasın eğer öyle bir durum söz konusu olursa bu oyunu tüm yatırım cılar olarak bozmamız lazım. Bir insan bir çukura bir sefer düşer yemezler Sayın Bitlisli nokta.
Ben az yazarım öz yazarım benim yoldaşlarım sayın maydanozcu sayın bozkır sayın Laguna sayın....... Kişiler biz Nuh çimento da zoren de polhada Aksen de özkgy da yoldaş olduğumuz kişiler bu bitlislinin tekerine çomak sokmanın zamanı geldi diye düşünüyorum. Ne bu entrikalar yok 2 bin lraya dönümü arazi sat yok en karlı kimyasalllar için ayrı şirket kur yarın öbür gün çıkar poliport der yo artık. Bugün Zoren de tahtayı şükür bir saatte olsa kapattırdık. Bunada dur demenin zamanı geldi kanaatindeyim.saygılar.
Ha bu arada istemeyerek bu topig de başka hisse ismi telafuz etmek zorunda kaldım. Zoren de herşey bıçak sırtı ya bizi yontacak yada Sasa nın tahtını elinden alacak yatırımcı düşmanı peruklu kesinlikle YTDeğildir.
Ben işin prosüdür kısmını müşavirler gibi anlamam
Biri bana bu yeni şirket kurulduğunda bu şirketle ilgili kısım (yapı kimyasalları) mevcut Polisan holding (Polho) dışına çıkıyormu yoksa böyle bir durum söz konusu değilmi bunu bir açıklarsa belhudar olurum saygılar.
Sayın temel analizi kardeşim senin yazılarını ilgi ile takip ediyorum. Sende bu son kap açıklaması hakkında ki yorum ve düşüncelerini bekliyorum. Saygılar.
Şimdi gördüm yorumunuzu, bu konu için tweterda sayın Ömer Sassom (tanımıyorum kendisini) en güzel kelimeyi kullanmış "optimize olmak" kesinlikle bu olayı tek kelime ile ozetliyeceksek "optimize" demek yeterli.
Ben cfo Tolga beye ve ceo hacıkamiloğluna bu konuda güveniyorum. Şirketin ve içerisindeki yapıların daha rahat hareket etmeleri için değişiklikler yapıyorlar. Bu yapı kimyasallari konusunun altında kesinlikle ama kesinlikle olumsuz bir şey sezmiyorum. Tam aksine olumlu olduğunu düşünüyorum. Bu konuyu bugün biraz sizin için açabilirim
Yapı kimyasalları kısmı Halka arz olsa iyi olur ama sanmıyorum. İhtimal vermiyorum SPK bin onay vereceğini de düşünmüyorum. Diyelim ki oldu Korkmayın halka arzdan, burada mi gördüm hatırlamıyorum düşük fiyattan halka arz ederler yazılmış daha iyi düşük fiyatsa ondanda alırız :)
Polho sistem olarak entegre bir sistem her ürün bir biriyle bağlantılı muhteşem bir yapı. Keşke bu konuda bir belgesel çekilse hani TRT belgeselde çıkıyor ya o tarz. ilk girdiler ne olarak giriyor en son ne olarak çıkıyor. Muhteşem olur.
Polisan Yapı Kimyasallarınin içinde hazır beton üreticileri, inșaat projeleri (baraj, otoyol, liman, havalimanı vb.), prefabrik üreticiler ve çimento üreticileri için çimento ve beton katkı kimyasalları geliştirme ve üretme faaliyetleri var. Çimento ve beton katkı maddeleri o kadar çok ki ayrıntısına buradan bakabilirsiniz.
https://argemip.org/uye/polisan-kimya-san-ve-tic-as
Adam kot pantolon satıyor hisse 75 lira , koskoca holding çöp poşeti fiyatında yakışmıyor
Piyasa değeri 7 milyar olan firma kot satıyor tekstil bitik. Piyasa değeri 5 milyar polisan holding. Kar işine bakışım sana göre farkılı iyi kar süper kar hisse fiyatı ederinde veya üstünde iken gelir. Polican fiyat hisse başı 2 usd olsun bak nasıl kar gönderiyor… neyse latife yapıyorum adam tavuk satıyor fiyat 90 tl koskoca holding çöp torbası fiyatı yakışmıyor
🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅
Sayın kartal burayı bu şekilde meşgul edemeyiz öncelikle ben izin vermem buna, ama arkadaşlar da kusura bakmazsa ve beni kirmazlarsa bu ikisinin arasında ki artış oranlarına Ekim sonu Kasım sonu ve Aralık sonu olarak kısaca burda o tarihlerde konuşalım ve karşılaştıralım ikisini. 30 agustosta bjkas 8.40 larda iken o başlığa
Yazmışsın tavan olduğu gün.
Anladığım kadarıyla sepettekilerden biri kartal yumurtasıymis pek işler iyi gitmemiş bu yazıdan sonra, sıkıntı değil biz geçen gün bu başlığa yazdığın tarihteki fiyatı not aldik ve ekim sonuna kadar buraya o hisse hakkında bir şey yazmiyalim sabredelim burayı meşgul etmiyelim.
Pendik sabiha gökçen metro hattı açılıyor .2 pist tamamlandı .burdaki yerlesim yerlerine uçakla.metroyla.otoyla ulaşım çok kolay burda kim bir evim olsun ister?
Tunahan beyin tweterda yapmış olduğu anketi ve aldığı etkilesimi çok olumlu buldum eğer devam ederse bu şekilde bende katılmak isterim ve arkadaşlar mümkün olduğunca sizlerde katılın. Bari basit bir şekilde ankete katılalım. Bu anketi yönetime ben mail yolu ile yada dikkate alınmazsa en son Mehmet emin beyin önüne genel kurulda çıktılar ile ben önüne koyacağım. Yani hepinizin oyunu görecek Mehmet Emin bey ona göre kullanın oyunuzu.
Yuzde 30 civarı bir kesimde şirket değeri abartıyolıyor tarafında olması çok enteresan. Patronla tahtacıyı ayırabilirmisin derseniz buda enteresan dükkan benim başkası benden habersiz ucuza mal satıyor
Tunahan bey anket oluşturmuş hemen oy kullanın bakalım genel kurulda geri alım bence zaten kesin ama biz daha önce geri alım istiyoruz.
Bu iş
artık
fazla
uzadı
hisse nette polho basligini okuyan ve ve elinde polho bulunduranlar, artık siz polho hissesinde değilsiniz,
sadece temel analizci ile aynı hissedesiniz.
Ama benim yanimda olacak olanlar bugun arkaniza yaslanin dinlenin yakinda cok kosturacagiz durmadan araştıracağız.. kimler benimle ise mesaj atsın ozelden.
Hay maşallah hay maşallah sağlam iradeye tahtacı bile dayanamaz hadi koçum bir de tahtacı bey bizden tarafa olursa bu iş tamamdır.
Benzin bitti galiba tavan hayalim yarıda kalıyor
yağız at şahlandımi durak dinlemez
Mesaj atan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. göründüğümuzden çok daha fazla kişi olduğumuzu görmek ve destek mesajlarınızı görmek beni Onure etti. Megerse ne çok kişi varmis başlığa yazmayan ama sırf destek için bana yazan muhteşemsiniz arkadaşlar.
geçtiğimiz hafta, trende olmayanların haftasıymış.. 6.38 mükemmel çalışmış.. 6.90 üzeri güzel.. 6.41 en güçlü destek..bu hafta yön konusunun belirlenmesi için önemli olabilir.. yakın takipte..
Faizler indikçe parayi nereye yatıracaksıniz dolar degerlenecek hisseler dolar bazında ucuzken dahamı ucuz olcak borsaya hareket gelir geri alımlar çoğalacaktır bistte polhonun kıvırma dönemi bitmistir bana göre yatırim tavsiyesi degildir herkes kendi yapcagıni bilir.
[QUOTE=temel analizci;6125802]Esozcan size eskiden ileride lazım olacaksınız demiştim hatırladın mi? o günler yaklaştı gibi inşallah. Neler bekliyor bizi grafiksel olarak yukarılarda?[/QUOTE
Sn temel analizci, ilginize teşekkür ederim..
şunu hemen belirteyim ki polho nun bu harika yükselişinden zerre kadar yararlanamadım..çıkış öncesi(genelde şüphe ile baktığım) boncuk gibi dizilen barlar hep aklımda kaldı ve taramalarda boy göstermesine rağmen dönüp bakmadım... ancak taramalarda yıne arzı endam edince açıp baktım ve yeni bir olası dalga gözlemledim ( bu kesinlikle olacak şeklinde yorumlanmamalı).. eger 6.38 üzerinde kalıp 7.38 üzerine çıkması halinde oldukça güzel bir görünüme sahip olur.. bir süre mesaj yazmama kararı aldım.. ayrılmadan önce sizinkini cevaplamak istedim..
https://i.hizliresim.com/octphws.png
haftalıklarda sarı kırmızı üzeri ve 3 renk roza turkuaz ve mürdüm bir arada oldumu trendte olduğu var sayılır..
https://i.hizliresim.com/ls5wy2m.png
Teşekkürler esozcan her zaman bekleriz buraya da yeriniz hazır
Cuma maşallah dedik hale bak borsa tavan spekin haberi yok senden büyük oçocuğ yok çok net biliyoruz ispata gerek yok