Sayfa 504/614 İlkİlk ... 4404454494502503504505506514554604 ... SonSon
Arama sonucu : 4905 madde; 4,025 - 4,032 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Hay maşallah hay maşallah sağlam iradeye tahtacı bile dayanamaz hadi koçum bir de tahtacı bey bizden tarafa olursa bu iş tamamdır.

2.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Bu iş
    artık
    fazla
    uzadı

hisse nette polho basligini okuyan ve ve elinde polho bulunduranlar, artık siz polho hissesinde değilsiniz,

sadece temel analizci ile aynı hissedesiniz.

Ama benim yanimda olacak olanlar bugun arkaniza yaslanin dinlenin yakinda cok kosturacagiz durmadan araştıracağız.. kimler benimle ise mesaj atsın ozelden.
    Solvent bazlı bölümün iscileri çıkartilmis allah yardimcilari olsun .biz burdayız kimseye ihtiyacimiz yok baskan.

Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Bu iş
    artık
    fazla
    uzadı

hisse nette polho basligini okuyan ve ve elinde polho bulunduranlar, artık siz polho hissesinde değilsiniz,

sadece temel analizci ile aynı hissedesiniz.

Ama benim yanimda olacak olanlar bugun arkaniza yaslanin dinlenin yakinda cok kosturacagiz durmadan araştıracağız.. kimler benimle ise mesaj atsın ozelden.
    özelden mi genelden mi atacaz mesajı ?
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4. Benzin bitti galiba tavan hayalim yarıda kalıyor

5. yağız at şahlandımi durak dinlemez

6. Mesaj atan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. göründüğümuzden çok daha fazla kişi olduğumuzu görmek ve destek mesajlarınızı görmek beni Onure etti. Megerse ne çok kişi varmis başlığa yazmayan ama sırf destek için bana yazan muhteşemsiniz arkadaşlar.

geçtiğimiz hafta, trende olmayanların haftasıymış.. 6.38 mükemmel çalışmış.. 6.90 üzeri güzel.. 6.41 en güçlü destek..bu hafta yön konusunun belirlenmesi için önemli olabilir.. yakın takipte..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

8.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    geçtiğimiz hafta, trende olmayanların haftasıymış.. 6.38 mükemmel çalışmış.. 6.90 üzeri güzel.. 6.41 en güçlü destek..bu hafta yön konusunun belirlenmesi için önemli olabilir.. yakın takipte..
    Esozcan size eskiden ileride lazım olacaksınız demiştim hatırladın mi? o günler yaklaştı gibi inşallah. Neler bekliyor bizi grafiksel olarak yukarılarda?

Sayfa 504/614 İlkİlk ... 4404454494502503504505506514554604 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •