Arkadaþlar, 359 milyon TL lik ÇED raporu daha yeni onaylandý. Sene 2021...Ortada fol yok yumurta yokken, yani hiç bir yatýrým planlama ve zamanlamasý belli deðilken, te 2019 yýlýnda döviz bazlý kredi çektirip ne iþler çevirdiler Poliport üzerinden biz bunun peþindeyiz. 2020 yýlsonu 294 milyon TL olan yükümlülük 3 aylýkta 300 milyon TL yi geçti, kartopu gibi büyüyor. Sýrf bu nedenle borsadaki emsalleri paraya para demezken kâr yazamýyor Poliport ! Öfkelenmemizin temel nedeni bu...
Ben zavallý bir yatýrýmcý olarak þunu soruyorum: Yoksa alýnan bu kredi ile Þark Mensucat'taki patronlara ait Poliport hisseleri mi satýn alýndý uçuk fiyatlardan ? Neden uçuk fiyat diyorum, çünkü 2019 yýlsonu faaliyet raporunda Poliport'un toplam deðerlemesi 418 milyon TL yapýlmýþ ama 12.12.2019 tarihinde ýsmarlama yaptýrýlan deðerlemede bu rakam 1.256.212.060 TL. Faaliyet raporunun tarihi ne 31.12.2019, yani aþaðýda linki bulunan bu deðerleme ile arasýnda sadece 18 gün fark var. Peki, 2020 yýl sonu faaliyet raporunda bu deðer ne kadar abisi: 588 milyon TL. Eee, hani aþaðýdaki deðerlemede bulunan rakam nerede ? Nerede kardeþim nerede ???
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/804901
Kredi kullanýlan tarih ile Þark Mensucat'taki Poliport hisselerinin alýndýðý tarihler ayný ?!...Dedektif olmaya gerek yok, her þey ortada. Bunun peþini de býrakmayacaðýz. Hem borsadan milletin a.sýna koyuyorlar hem de þirketler üzerinden yaptýklarý katakullilerle. Bu bezirgan saltanatýný bitireceðiz. Sedat Peker dosyalarý açýklamaya baþladý belki bu konu hakkýnda da bir þeyler der, dur bakalým. Savcýdan, polisten, maliyeciden zerre umudum yok zaten. Devleti mafyanýn idare ettiði kabak gibi ortaya çýkmýþ vaziyette.
Yer Ýmleri