POLHO - Polisan Holding
Yeni baþlýk hayýrlý olsun.
Eski baþlýða buradan ulaþabilirsiniz.
POLHO - Polisan Holding
Yeni baþlýk hayýrlý olsun.
Eski baþlýða buradan ulaþabilirsiniz.
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Bismillahirrahmanirrahim..
yeni topge giren abdestsiz girmesin...
Ben abdestsiz giriyorum. Uðura da göze de inanmam. Patron oç deðil adam olsun herþey olur.
inþallah hayýrlý olur bundan sonra olumlu paylaþýmlar yapalým zaten dipteyiz bu kadar kötülük yeter
Yeni baþlýðýmýz hayýrlý olsun. Ýnþallah çok güzel þeyler olacak, inanýyorum. Vira bismillah, Allah utandýrmasýn...
hayýrlý uðurlu olsun, tertemiz bir sayfa açmýþ olalým. inanýyoruz, eninde sonunda HER ÞEY ÇOK GÜZEL OLACAK.
bugün ceo'nun hisse fiyatýyla ilgili açýklamasý gerçekten bütün dengeleri deðiþtirebilecek çok kritik bir söylemdi. patronlardan baðýmsýz böyle birþey söyleyecek hali yok, demek ki patronlar da ayný fikirde. eeee un var, yað var, þeker var; helva yapsana demezler mi adama?
sanki þirket yönetimi hisse fiyatý yüzünden yýllardýr yaþadýðý itibar kaybýný telafi etmek istiyor gibi. ceo'nun sadece bugünkü açýklamasý deðil; 2021 yýlý baþýndan beri sürekli bir þirketi parlatma çabasý var dikkat ederseniz. artýk ortak satýþlarý da bitti diyebiliriz. eee hayde babam anlaþýn bir spekle 10 liraya gidelim hep birlikte. kaðýt iyice dile düþtü artýk, kendileri bile reklamýný yapýyor, bu ucuz fiyatlardan gelene geçene mal kaptýrmanýn ne manasý var?
Hadi bismillah...
Bugün benimde ümitlerim yeþerdi. Ceo nun söylemleri güzel, unut verici.
Bu sayfa gibi inþallah polho da bembeyaz, temiz bir sayfa açar
Yer Ýmleri